Ingineri fosti, viitori...(31)
Raspunsuri - Pagina 12
nma spune:
Buna dimineata!
Kati .
Cristina ma bucur ca esti mai bine. Eu nu am febra dar .... parca sunt batuta. Sa vedem cat rezist azi la birou. In weekend m-am odihnit, copiii au fost la bona.
Elena ce face Razvanel?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2
iepumic spune:
Salutare!
Cum mai stati cu racelile? Ma pandeste si pe mine una asa ca bag Vitamina C si ceai verde cat incape. In weekend am fost la concert la Sandra care a fost o maaaaaaaaare dezamagire intrucat a facut un playback ordinar, mai mult mi-au placut cei care au cantat in deschidere. In schimb sambata seara am fost intr-un club unde au cantat o formatie de tineri si am ramas foarte impresionata de talentul lor. Ieri am fost la patinoar putin si ne-am plimbat si la aer pentru ca a fost o vreme superba.
Katik, nu te-am mai vazut pe aici de o multime de timp!
Va pupicesc si va doresc o saptamana buna si cat mai putin stres!
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
tuinea spune:
Buna dimineata fetelor!
Eu inca mai tusesc dar asta este aici si daca te duci la medic spun ca ai gripa si ca trebuie sa stai izolat si izolare imi trebuie mie cand sambata plec in Belgia... Este doar amigdalita si de la aia ma racaie in gat si ma enerveaza la culme.
Nico ce bine ca te-ai mai odihnit un pic si tu. si Roxy a mea este la socrii mei pentru ca sotul bonei este pe duca si au nevoie de un pic de privacy si oricum nu as fi vrut ca Roxy sa il vada asa muribund.
Ancuta vad ca esti un pic mai optimista si sper sa nu te ia raceala ca tare urat mai este.
Va pupic si sa aveti o zi super!
Otiliav spune:
Neata!
Am scapat de toate proiectele, n-am nimic pe birou, deocamdata .
Poftiti la cu un crackers, asta am pe la birou azi, mie imi plac si la gust si ca-s bogati in fibre.
Anca, ce-ti mai fac dintisorii. Te-ai aobisnuit cu aparatul dentar?
Katik, ce surpriza
Vad ca se cam someaza pe aici, ocupate cu pregatirile de Craciun? cadouri?
Cristina, ce va primi Roxy de la mos. Da-mi idei ca sunt cam in pana.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
nma spune:
Buna dimineata!
Otilia pentru cafea. Ce pregatiri de Craciun ca doar mai este muuuult pana atunci / Eu am ramas acasa din motive de viroza/gripa ce o mai fi . Ieri am reusit sa predau un proiect, ma mai astepata doua pe birou dar chiar fac pauza.
Cristina ce ma distrezi cu izolarea. Eu mi-am avertizat medicul ca vreau concediu dar in nici un caz sa nu imi treca gripa. Colegii ar prefera sa fiu suspecta de porcina ca sa ia si ei pauza o saptamana .
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2
tuinea spune:
Buna dimineata!
Stati ca am uitat cine a dat de baut...batranetea deh...
Otilia sarut mnana de tratatie: eu am ales un ceai de tei cu miere si lamaie ca poate scap de tusea asta care seamna cu cea magareasca pe cuvant...
Cat deaspre cadou pentru Roxana astept scrisoare catre mos ca vroia karaoke dar i-a luat barbatul meu deci asta a trecut. Tu nu o pui pe Ana sa-i scrie mosului? Eu am o colectie de scrisori de la Roxy pentru mos. Iti spun daca aud ceva de la fiica-mea dar asta este ciudata vrea bijuuri, rujuri, tot felul de ciudatenii...
Ah ca mi-am amintit mai prin vara vroia la Disnayland si i-am zis ca la vara.
Nico nu e de gluma la astia cu izolarea. Nu cred ca ti-ai dori sa stai inchisa in campus pentru vreo luna pana cand isi dau ei seama ca nu e porcina. dar daca tu vrei se poate aranja la medic sa fie si porcina cred.
Va pupic fetelor si sa aveti o zi super, super!
iepumic spune:
Salutare. Eu azi stau acasa pentru ca sunt racita cobza si chiar nu mi-e bine deloc. Sper sa nu incep sa guit pe aici.
Oti, in principiu m-am obisnuit cu aparatul dentar dar de 1 luna am si jos si nu mai e nici o distractie. Tocmai mi s-a rupt o sarma si am ramas cu un ciot pe care nu pot sa-l tai si am incercat sa-l pilesc cu smirghel dar n-a mers. Asa ca ma raneste ingrozitor si mancatul e un moment de mare stres si nervi. La doctor nu voi ajunge decat cel mai devreme saptamana viitoare asa ca pana atunci ma voi descurca cum pot.
Va pup, termin de mancat si ma bag la nani ca apoi am treaba, tb sa fac tort!
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
nma spune:
Anca sanatate multa! Nasol cu aparatul dentar.
Ce sarbatoriti azi?
Cristina eu stateam linistita cu gripa porcina, stiam ca la noi in oras nu e confirmat nici un caz dar mi-a spus medicul ca sunt si aici. Oricum la mine e o viroza si oboseala multa. Sa stau izolata la domiciliu chiar imi e imposibil. Am mult de lucru, plus ca m-au sunat de la birou sa ma apuc de alt proiect . O sa lucrez de acasa saptamana asta.
xerxe2005 spune:
Nico, dar vad ca pe tine nu te afecteaza criza, daca tot ai de lucru.Tine-o tot asa!
Noi suntem bine, l-am sarbatorit pe Razvan duminica si a fost foarte fericit sa aiba musafiri. E o scumpete de copil care are somnul foarte usor si se trezeste la ficare miscare ce o fac si plange de cum ma ridic din pat sa plec la serviciu. Dimineata ii pun desene animate ca sa reusesc sa ies din casa...
Sotul meu a fost promovat, incepand de azi; o sa vedem cat va dura, ca de, e numire pe criteriu preponderent politic.
Ce o fi cu Dorina?
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07