Ingineri fosti, viitori...(31)
Raspunsuri - Pagina 10
tuinea spune:
Buna dimineata fetelor!
Cfea, ceai? Tot ce va doriti voi... Cred ca ar trebui sa schimbam numele subiectului in inginere super ocupate, obosite....si toate cele....
La mine ploua ca deobicei. Aseara am fost la masa impreuna cu uncoleg de servici si a fost mancarea foarte buna. De dimineat ca deobicei la sala si acum la servici unde ca deobicei.... sunt nebuna de cap.
Va pupic si sper sa aveti o zi super de tot!
ancadragoman spune:
Hai sa o ajutam pe Alina,aici se liciteaza ptr tricouri DC http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
tuinea spune:
Buna dimineata!
La mine ploua iar...
Am mult de lucru iar...
Vad ca toata lumea a disparut... Poate acasa este vreme buna si toata lumea se bucura de ultimile raze de soare.
Maine plec pentru Halloween la Derry la 4pm. Parca am si emotii sa plec cu 50 de nebuni si nebune si sa am si grija de ei...
Va pupic fetele si sa aveti o zi super buna!
nma spune:
Vreme ploioasa si la noi. Sper sa fie mai frumos maine.
AncaD am vazut ca te implici mult la umanitare.
Cristina distractie placuta! Trebuie sa gasesc si eu un dovleac pt copii. Alex ma tot bate la cap.
Otilia ai fost la Copenhaga? Cum a fost.
Noutati la mine nu sunt. Tot ocupata, dar e de bine.
toata gasca.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2
Otiliav spune:
Neata!
Nico, pe 2 Decembrie merg, mai e ceva pana atunci.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
xerxe2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuinea Maine plec pentru Halloween la Derry la 4pm. Parca am si emotii sa plec cu 50 de nebuni si nebune si sa am si grija de ei... Va pupic fetele si sa aveti o zi super buna! Cristina si Roxy (2.10.2004) |
Cum a fost?
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
tuinea spune:
Buna dimineata!
Still alife!
A fost super fetelor. La 3.30 dimineata eram deja inapoi in campus ca am plecat de acolo la 1.30. Nu am avut decat doi baieti care s-au imbatat rau dar au fost foarte cuminti. Toata lumea aproape a dormit la intoarcere mai putin doua fete care ne-au cantat tot drumul. Unora le-a placut cantatul altora ba. Mie da imi place sa dorm cu muzica si cand sunt obosita nu mai conteaza.
Ieri a fost zi de odihna. Am gatit musaca si am citit.
Azi din nou la munca dar mai sunt doua saptamani si plec in Belgia si abia astept.
Va pupic si sa aveti o zi superba!
Otiliav spune:
Neata!
Sunt de acord cu sintagma "inginera obosita", mie mi se aplica 100%. de abia am mai vazut aseara sa conduc inspre casa. Sunt vai de fundul meu. Iar in we in loc sa ma relaxez m-au calarit fetele pe toate partile, asa ca nici macar somn in plus n-am prins.
De abia astept concediul din decembrie.
Va pup si sper ca voi sunteti mai odihnite.
Cristina, si aici ploua cu galeata, aseara nici n-am mai luat-o pe autostrada ca ploua foarte tare si mai batea si un vant puternic.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
nma spune:
Salutare!
Otilia, la capitolul oboseala eu iau sigur locul I . Aseara am adormit imbracata in hainele de la birou . Concediu .... nu mai am anul asta.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2
tuinea spune:
Buna diminetaa fetelor!
Eu nu va spundecat ca ieri am avut o zi de cacaco si ca azi m-a luat si raceala. Deci castig sigur premiul la inginer vai mama lui sau steaua lui...si sper sa nu am concurenta la asa ceva.
Nico, Otilia sper sa aveti parte de odihna cat mai mults si de zile cu soare.
Pupici s sa aveti o zi super!