Burtici fericite de septembrie-octombrie (206)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

WOOW, AVEM VESTI DE LA BIAZ!! FELICITARI BIA, SA-TI TRAIASCA IOAN AMOS (ce nume special), SA FIE SANATOS, NOROCOS SI NECOLICIOS mi-am propus ca de acum orice urare catre proaspetele mamici sa contina si "necolicios", ca vad ca e maaaare problema
noi deocamdata am scapat, sa n-o zic intr-un ceas rau, stiu ca pana la 3 luni se poate intampla oricand, stau cu sufletul la gura ca poate poate nu ne viziteaza uraciosii noi avem chinul nostru dupa fiecare papica sa facem partzuri si cacalica, ne ajung astea....acum am citit in linkul de la Elle si ca un copil care vrea in brate nu e considerat rasfatat, asa ca o sa-i fac pe plac fetei mele si o s-o iau in brate de fiecare data cand pot, fara sa incerc s-o mai dezvat tot acolo zice si ca sanii nu se golesc niciodata complet....eu una desi a mea suge in medie 15-20 minute, nu m-am muls niciodata si vad ca merge bine si asa deocamdata....am ales sa las natura sa-si faca de cap iar legat de faptul ca bebe trebuie sa fac tot posibilul ca sa stea bebe la san 30 de minute, nu vad de ce sa ma/o chinui, avand in vedere ca ea chiar daca papa doar 15 minute, doarme bine si 3 ore legate, ceea ce pt mine inseamna ca se satura....deci de ce s-o fortez? oricum chiar daca reusesc s-o trezesc, nu mai ia sanul in gura si pace! asa ca, relaxare totala, o las pe ea si organismul meu sa se inteleaga intre ei hai ca m-am lungit cu toeria chibritului

deci, continuam galeria pt RAMSAN , si punem altele la incalzire pt Ionika, Lore si prietena Oanei

Moni imi pare f rau pt patania ta, of, eu asa o frica aveam sa merg singura prin Buc, cand mai trebuia sa merg cu munca pt 2-3 zile, tocmai din cauza asta un de la mine sa treaca supararea

Raluk eu n-am reusit sa vad pozele imi zice ca n-ai nici un album public

Alex parca scrie pe prospectul supozitoarelor cu cat timp inainte sa le folosesti....la mine a avut efect imediat, dar probabil eram oricum deja "pregatita"

inchei placinta, si mai scriu alt mesaj daca imi mai vin alte nebunii prin capul obosit

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Intrebare de baraj:

Avand in vedere ca as vrea sa scap de clisma, am luat supozitor cu glicerina, dar nu stiu in cam cate ore isi face efectul??? Avand in vedere ca ma internez maine seara si ca maine ar trebui sa mananc mai subtire, gen supa si iaurt, daca il utilizez de dimineata isi face efectul inainte de a ajunge la spital? Ca nu as vrea sa ma infiintez acolo direct la buda.

Eu la operatie m-am internat dimineata si n-am avut voie decat lichide pana la 14 si pe la 21 mi-a facut clisma. Din cate stiu eu isi fac repede efectul supozitoarele alea(o ora?).

Iulia 37+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

alex, intr-o ora n-ai ce face...mie mi-au dat chiar cu o seara inainte sa ma externez ca sa se asigure ca s-a reluat tranzitul...intr-un sfert de ora si-a facut efectul.

BIAZ, FELICITARI!!!

Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

fetelor ...numai pe Gogo il declaram...aia cu nunta era o gluma

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Mi-au placut la nebunie mesajele Oanei, asa da atitudine! sa speram ca iese faza, si cu optimismul, si cu "prietena" , si cu simtul umorului eu oricum sunt sigura ca o sa avem vesti bune de la voi in no time!

Nela bine ati revenit in casa roiala de la inaltime, e o gingasa strutza voastra

fetelor, Ursulicai mele vad ca ii place la nebunie sa stea si sa doarma in scoica auto am pus-o la un mom dat in ea ca s-o legan putin, si vad ca se simte tare bine acolo....ce ziceti, credeti ca nu e bine sa stea mai mult timp in ea? cred ca ii place sa stea mai inghesuita asa, se simte ca in brate, decat intinsa pe canapea sau in patut....noaptea imi doarme bine in patutz dupa ce papa, deci nu cred ca e pericol sa nu mai vrea acolo....vad ca face bine diferenta intre noapte si zi....

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Eu am fost la medicul de familie si am venit abia acum. Sunt in recuperari, sper sa va ajung...

Adriana multumim mult de aprecieri . Cu burta sa stii ca la mine sunt zile si zile. In functie de cum se aseaza bebe. Cateodata am impresia ca o sa mi se rupa muschii si cade burta pe jos... alta data am impresia ca as putea umbla zeci de kilometri si sa ma si aplec si n-am nimic... Multumim de sfaturile cu laptele ! Uite cat conteaza experienta! Si cu ce creme naturiste ai scapat de ce aveai acolo impietrit?

Nela ce minunat e sotiorul tau m-a dat gata cum ti-a facut el lista!!! Bine ati venit acasa! Ce imi place cum vorbesti, se simte emotia de noua mamica! Ce minunatie ai ascuns tu acolo in burtica Si tati ce incantat e! Sa fiti fericiti, familie minunata!

Dana multumesc mult! . Noi n-am montat caruciorul, dar si eu cred ca au ele salteluta. Altfel ne-ar fi zis cei de la targ unde am luat caruciorul ca ne-ar trebui. Dar s-a harnicit sotul meu sa mai cumpere si el ceva... Am pus la semnatura linkul

vik bine ati venit acasa!

moni_iulia imi pare tare rau... vai, prin ce ai trecut... cred ca nu m-as opri din plans cateva zile, daca nu mai mult... ... offff....

Kinga, Liliana, Alex multumesc mult!

Thea tin pumnii sa intre toate in normal repede!

Uau, capitolul nou are 10 pagini deja... trimit mesajul asta sa nu-l pierd. Sper sa ajung la zi sa gasesc ceva noutati de la Ramo!

36+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Alex, esti de-a mea. Si eu tare as vrea sa scap de clisma, dar clar n-as rezista 24ore fara apa si mancare. Daca oi avea tupeu, poate intreb dr... Mi-e cam jena asa...
Am inteles ca e bine totusi ca sa nu ne trezit cu kk, inca din prima zi... Acum Dumnezeu cu mila...

Loredana 39+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007

atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dragelor
Cred ca am intrat de 10 ori de azi dimi dar n-am putut sa postez nimic de picii astia ai mei.
"Ma laud" cu 2 mucosiPe Alex il mai rezolv cat de cat cu Vibrocil. Lui Razvi ii bag ser si ii scot mucisorii cu pompita dar cam degeaba.
Dr mi-a zis sa-i bag de cateva ori pe zi...pai ca sa nu-l mai aud fornanind ar trebui sa-i bag din ora in oraoare cum sa procedez?
Mai exista vreun puseu de crestere la 4-5 sapt?Ca mai nou Razvi ar sta tot cu tzitzi in gurita (noroc ca il mai pacalesc cu suzeta)

Felicitari Crissbebe!!! Sa ai un baiatel sanatos si tie recuperare rapida

Felicitari Bia!!! Recuperare rapida si sanatate multa piciului

Ramsan,tinem pumnii

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ciao gagici

am intrat sa va salut sa va spun ca am nascut pe 16 sept o mamaruta de 3 ,800 kg si 56 cm
suntem fff cuminti , dormim si papam mult, atat ca ne mai supara burtica dar cu putina apa de burta trece
aaaaaaa si ne cheam IUlia Anamaria

FELICITARIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!! tuturor mamicilor pt micile comori
va doresc multa sanatate voua si piticior vostri, refacere rapida si sa cresteti mari

fug la somnik

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Lucia daduse Adi un link cu pozitii de alaptat, dar nu-l am pe laptopul asta... , stii, cand ne-a zis de pozitia jucatorului de fotbal (american), cu bebe pe sub mana inspre spate

techila spor la organizatul botezului!

Elle multumesc mult !Si multumim de explicatiile cu lapticul . (ti-am trimis pm cu body-ul de Craciun)

Lucia eu eram sigura ca punem la conservat si "cheful" , de aia ma gandeam sa profit acuma inainte . Dupa.... mai ales la cele care nasc natural si au si epiziotomie... vai si amar! Si pe langa asta e oboseala si hormonii schimbati. De ar fi dupa mine, eu acuma ti-as spune ca numai la vara (daca nu apuc inainte de nastere ).

Techila poate ai chef pentru ca stii ca nu ai voie . Asa am fost eu in sarcina, in primul trimestru cand nu aveam voie, parca eram in calduri...

Adinus bine ati venit acasa . Sper sa se rezolve repede toate problemele!

Dana si eu am citit despre scutecele refolosibile, dar mi s-a parut ca e prea mare bataie de cap si treaba cu eco e cu doua taisuri, ca folosesti apa mai multa ca sa le speli

Uau, Moni multumim de vestile de la Bia! Le asteptam cu sufletul la gura!!!

Felicitari, Bia!!! Bine ai venit pe lume, Ioan Amos!!! Sa le aduci numai bucurii parintilor tai!

Moni imi pare tare rau ca merge asa de greu cu colicii si cu lapticul! Sper sa se rezolve rapid!

Diana multumim mult!!! De-abia asteptam vesti bune de la Oana!

Luci Mama Omida esti tare simpatica, si cand esti obo . Hihi, mergeti sa faceti certificat

Mada multumim de vestile de la Ramo

Maria multumesc!

Trimit si revin mai tarziu cu recuperatul, ca trebuie sa fug si ati fost tare harnice la scris...

36+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput