Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (110)
Raspunsuri - Pagina 15
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floricik Fetelor , prenatalul arata exact ca si foaia de concediu medical? 29+ ![]() http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png |
da...pai tot concediu este...cu codul 08

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
33+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius Cristian
AMR 5 SAPTAMANI
POZE
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Raportez arsuri de-mi sar capacele si la lapte sunt alergica. Solutii ceva aveti cele care le-ati experimentat? Plus stare de raceala.... deci totul e ok 29+ Chiara Ada |
Andre draga, si eu sufar cumplit de arsurile alea, orice as papa. LApte nici eu nu sport, asa ca singura solutie la mine e medcamentoasa. Am supt cate un Maalox si acum mi-am luta Rennie. La mine parca Maalox a avut efectul cel mai lung. Dureaza vreo 50 min pana se dizolva pastila aia in gura si dupa aceea vreo 3-4 ore eram linistita. Chiar daca nu are un gust grozav (eu tot zic ca are gust de var dulce) cateva ore e colutia perfecta. Stiu ca mai merge si dicarbocalm, care ar avea aceeasi compozitie, dar din alea nu am incercat inca.
Iar cu starea "ok" de raceala... no comment. Tu stii ce trebuie sa faci sa o alungi de la tine.

Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
cristinica09 spune:
ANDRECLUJ tu bei cafeluta asa macar una mica dimineata?Acum tot asa mica ai tensiunea?Cred ca o sa dau fuga sa-mi iau un aparat de masurat tensiunea ca sunt cam speriata.Nici eu nu sunt tanara deloc am 35 ani,dar lumea se uita la mine ca la o pustoaica
Eu pentru arsuri am luat dicarbocalm asa numai la nevoie...am inteles ca nu dauneaza sarcinii deloc.In rest fara acid,citrice,condimente,ceapa,usturoi si ce consideri tu ca poate sa-ti faca rau.
28+
cristinica09 spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot Floricika este acelasi format la concediu medical, numai ca difrea codul de boala. Cristinica este intr-adevar mica tensiunea. Si eu am avut tot asa tensiune mica inca de la inceputul sarcinii si abia ma tineam pe picioare, ameteli...nici nu indrazneam sa ies singura din casa de frica sa nu ies pe strada. Daca suporti cafeluta, unu mica...nu cred ca strica. Eu nici cu din asta nu m-am putut "trata". Acumd e cand iau gynipral, tensiunea mea a zburat la limita de sus 14/8, dar mai sunt dati si cand oscileaza tare. Oricum solutia temporara e sa stai mai repede acasa, sa scapati de stresul de la serviciu Ramona, 34+ DOMINIC ANDREI |
Mai am o luna pana sa stau acasa.... ca dr a spus ca la 32 sapt poate sa-mi dea prenatal.
Te inteleg cu gynipralul ca eu am facut si perfuzie in spital sai am luat si pastile acasa timp de 2 sapt.Am crezut ca-mi cade inima si tremuram din toate incheieturile.Am avut puls si 130 de la nenorocirile alea de pastile.Dar au si ele partile lor bune ce sa faci.....
floricik spune:
Camy, RamonaC multumesc pt raspunsuri. M-am gandit eu ca asa e dar sotul a zis sa va intreb si pe voi. Cum ii spun ca am ceva ma intreaba ' Dar pe fete le-ai intrebat ? ele ce zic?'
Andre si pe mine ma omoara arsurile. Numai seara inainte de culcare apar. Azi dau o fuga la farmacie sa iau dicarbocalm ca nu se mai poate
29+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
MADALINA_T spune:
CRISTINA-si eu am la fel tensiunea. incearca sa bei cel putin 2L apa si papa cv f dulce.
RAMONA- eu stiam ca Gynipral scade tens. si mareste pulsul. tens ta cum a ajuns asa de mare?
Ma doare burtik de dim si am luat juma Gynipral, vad ca nu mi s-a mai facut rau de la el si parca s-au mai potolit si durerile. offffff
Intru mai tarziu sa va zic cum ma mai simt.
29
+ david 16.01.2005
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
raluci_b spune:
poze noi cu bebeloi ![]()
azi mergem la ultimul curs la filantropia
le dau taticilor diplome 
30+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
laviniablaga spune:
Madalina_t, felicitari pentru micul David, acum i-am vazut poza, de la link...e tare frumusel si cu siguranta si fetita ta va fi la fel!
Lavi,
33+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui MADALINA_T RAMONA- eu stiam ca Gynipral scade tens. si mareste pulsul. tens ta cum a ajuns asa de mare? Ma doare burtik de dim si am luat juma Gynipral, vad ca nu mi s-a mai facut rau de la el si parca s-au mai potolit si durerile. offffff Intru mai tarziu sa va zic cum ma mai simt. |
Cu pulsul si eu am ajuns in cateva zile la 140
. Si cu tensiunea mie si gine si dr de familie mi-a zis ca de la gynipral e sigur asa mare. Inainte de sarcina aveam mereu 10/5, rar 11/6, de cand am ramas borti Sper sa nu fie alta cauza

Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
laviniablaga spune:
Raluci e tare frumusel beblusul! Sa iti traiasca si sa semene cu tine...ca va fi un adevarat cuceritor...o sa stea femeile la coada dupa el!
Lavi,
33+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2