Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (110)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

monis - mersi, ca m-am zapacit azi dimineata cand am vazut debitul de aici si ca eram eu singura "de servici"
luciandrea - te asteptam pe la Iasi, sa vizitam Casa Pogor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Multumesc pentru caruciorul pus in listuta...cred ca MONIS5.
Nu am apucat sa citesc mare lucru de aseara ca acum m-am intors de la dr de familie pentru analizele acelea uzuale de trim 3.Si ce credeti????
tensiumea o aveam 8 jumate cu 4 jumate.Voua nu vi se pare cam mica???
Dr a spus ca e normala la tinerete dar eu nu m-am simtit prea bine.
Nu mai puteam sa merg si se innegrea imaginea din jurul meu.
Acum am ajuns acasa si am baut o cafeluta mica si parca mi-am mai revenit dar nu am aparat de tensiune sa vad cum stau.Inainte aveam 12 cu 6.
S-a mai confruntat cineva cu tensiunea asa mica????

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Krelia...se fac demersuri pt ca micutul Alex sa plece in germania...ticalosii de la Tg mures le-au facut mai multe probleme..deja 2 operatii, au aparut multe probleme..si ei zic ca mai are nevoie de inca 4...la care bineinteles ca nu ar rezista puiul mic...
...de-asta acum mama lui se lupta sa faca actele sa plece cu el in Germania...noroc ca o ajuta Kay (mami de Sonia) si speram sa plece mai repede..Doamne Ajuta!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Buna "dimineata" fetelor! am avut ceva de citit din urma...

Astazi nu sunt in toane prea bune, m-am trezit devreme rau (6:30) sa mergem la starea civila pt niste info ...si asta dupa o noapte de somn cu n-spe intreruperi!
Vor o adeverinta de la primaria din RO (Arad) despre starea mea civila, asa ca trebuie s-o imputernicesc pe maica-mea prin consulat si sa mearga ea sa o ceara. Aveti idee cam in cat timp se elibereaza asa ceva? Sa mearga maica-mea cu "ceva de inaintare" sau cum se mai procedeaza?
Va rog frumos "sariti" cu niste sfaturi

26+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Fetelor ce am mai citit din urma
RamonaC bine ai revenit. Ne era dor de tine
Lorelix sa-ti traiasca sotul. Te asteptam cu vesti bune de la eco.
Raluci ce voinic ai tu acolo.
Simina si la mine la fel se vad venele. Si pe sani, maini.Nu numai pe burta
Felicit fetele care intra in curand in prenatal

Si nu in ultimul rand : Douradoudou

Fetelor , prenatalul arata exact ca si foaia de concediu medical?

29+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Tinonino si eu ma bucur sa te "revad" . Sper ca de acuma, sa apara si burticutele de decembrie mai mult la palavrageala.

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinica09tensiumea o aveam 8 jumate cu 4 jumate.Voua nu vi se pare cam mica???Dr a spus ca e normala la tinerete dar eu nu m-am simtit prea bine.Nu mai puteam sa merg si se innegrea imaginea din jurul meu.Acum am ajuns acasa si am baut o cafeluta mica si parca mi-am mai revenit dar nu am aparat de tensiune sa vad cum stau.Inainte aveam 12 cu 6.S-a mai confruntat cineva cu tensiunea asa mica????
La subsemnata, 8 cu 4. Cafeluta si dulciuri. Si nu sunt tinara deloc deloc si in plus mi-a mai spus ca e tensiune de intrat in coma. Saru mana, stiam. Raportez arsuri de-mi sar capacele si la lapte sunt alergica. Solutii ceva aveti cele care le-ati experimentat? Plus stare de raceala.... deci totul e ok 29+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Floricika este acelasi format la concediu medical, numai ca difrea codul de boala.

Cristinica este intr-adevar mica tensiunea. Si eu am avut tot asa tensiune mica inca de la inceputul sarcinii si abia ma tineam pe picioare, ameteli...nici nu indrazneam sa ies singura din casa de frica sa nu ies pe strada. Daca suporti cafeluta, unu mica...nu cred ca strica. Eu nici cu din asta nu m-am putut "trata". Acumd e cand iau gynipral, tensiunea mea a zburat la limita de sus 14/8, dar mai sunt dati si cand oscileaza tare.
Oricum solutia temporara e sa stai mai repede acasa, sa scapati de stresul de la serviciu .

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

La subsemnata, 8 cu 4. Cafeluta si dulciuri. Si nu sunt tinara deloc deloc si in plus mi-a mai spus ca e tensiune de intrat in coma. Saru mana, stiam.

Raportez arsuri de-mi sar capacele si la lapte sunt alergica. Solutii ceva aveti cele care le-ati experimentat?
Plus stare de raceala.... deci totul e ok

29+ Chiara Ada

Andre Andre...cum sa spui tu ca nu esti tanara! Toate suntem tinere!

La arsuri iti spun cu ce mi-a trecut mie in afara de lapte...ca daca zici ca esti alergica.......incearca sa mananci ananas! si daca te simti in stare si te risti...poti manca si inghetata! Inghetata la mine a avut efect!...cu tensiunea e aiurea....dar nu ai ce face!

Lavi, 33+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

Fetelor , tocmai ce am experimentat un lucru nou : bebelina mea sughita!..ma duc sa imi aduc niste apa poate scapa mitica de sughit!

29+ MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput