Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (110)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Ionelamaria frumusele hainutele de papusele ai tu acolo ! Si ce body-uri colorate ai gasit, super. Ale mele majoritatea is ca alea de la tex fara prea multa culoare. De pantalonasii aia cu picior albi ziceai ca i-ai gasit la 3.5 lei?? Ca eu am laut asa cu 11 lei bucata . Si un body asa simplu cu capse pe laterale, am luat cu 17 lei... ce fain de voi ca gasiti si mai ieftine pe acolo.

Draga mea, body-urile sunt de la Tex, seturi luate cate 4 din Carrefour. Astea sunt preturile de la raft. Erau si cate 2in set la aceleasi preturi( pe set)... aceeasi calitate. Iar pantalonasii... da.. i-am gasit foarte ieftini. Si caciulitele din bumbac sunt din acelea care acopera fruntica

29+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Simina, si eu cred ca sunt venele. Am observat ca si la mine sunt mult mai observabile. Stiu ca vergeturile apar intai ca niste dungi roz( fiind tesutul rupt) apoi devin albe ( cand se vindeca tesutul)

29+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Monis iar nu ai dormit bine...of of...las ca te inviorezi tu,ok?
Lumi pai cum sa te trezesti devreme pentru analize doua zile la rand cand noaptea nu faci nani?Poate reusesti sa te odihnesti mai devreme in seara asta
Lavinia asa sa o tii,sa te simti din ce in ce mai bine.Esti tare harnicuta de dimineata incepand
Eu stiam ca nu se depaseste termenul de 42 sapt,eventual cu monitorizare zilnica nu dupa inca o saptamana.
Laurairina asa e,cum zice RamoC,trebuie sa te mentii proapata mereu.Sa vedem ce urmeaza dupa proaspata mamica
Lorelix sa-ti traiasca sotul si sa te rasfete mereu.Am vazut poze cu burtica desenata,mi-au placut tare tare
.Bafta la dr.,sa vii cu vesti bune.Neaparat,da?
Simina sunt doar vene atat.NU semne de vergeturi
Ionelamaria dulcici hainutele
.Sa le purtati sanatosi.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 29+

Mergi la inceput

Uffff,credeam ca nu mai termin de citit [omulet care-si sterge sudoarea de pe frunte] .Imi place tare mult atmosfera de aici desi nu stiu daca eu o sa-i pot face fata cu toate ca o sa ma straduiesc.

pentru toate fetele

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Ionelamaria foarte frumusele hainutele...si incredibil de ieftine...iar paturica care se face sac este exact ca a mea..daca te uiti la poze (hainutele lui Flavius)...ultimele poze sunt cu paturica care e exact ca a ta) ..sa le poaret sanatos!

Laviniablaga o sa te lase sa intrii..si de nu, imi dai tel sau aparatul si fac poze atunci pe loc la strumful meu...si asa o sa le arati tu la fete comoara mea....si sa stii ca intrarea costa ...un gogosar cu struguri

...abia astept sa termin prin casa sa pot spala hainutele lui Flavius

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot
.Asteptam sa intri sa iti dau pupici mai pe live asa...sa nu-i las offline . Si da, contractiile alea le simt mai ales cand stau in pat, ca atunci respir si mai greu. Nu reusesc sa le numar, dar cred ca daca mi-as da seama cand se termina una si incepe cealalta, as intra si mai rau in panica. Am inceput cu nospa forte de ieri si parca nu mai e asa greu la respirat cand e burtica tare si ma bucur nespus ca bebe e f activ .

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

Aha deci si in pat.Bine ca se cunosc efectele no spaului forte.Ai grija oricum,poate a fost de vina si starea blue.
Aaaaaaaa tare esti cu oasele la pasa,adica cu intrebarea sotului despre acestea.
Au inceput deja si la mine astea,dar ....mergem mai departe

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Lavinia asa sa o tii,sa te simti din ce in ce mai bine.Esti tare harnicuta de dimineata incepand
Eu stiam ca nu se depaseste termenul de 42 sapt,eventual cu monitorizare zilnica nu dupa inca o saptamana.

_

si eu stiam la fel dar daca doctorul ei a considerat ca nu e necesar sa o trimita sa se interneze o sti el ceva...faza e ca s-a dus la el la cabinetul privat! cred ca daca mergea la spital direct....o interna...si scapa mai repede...acum e iar acasa...si iar in stress...

Lavi, 33+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Acum va pupicesc pe toate,fug sa ne pregatim de iesit afara .Avem si diverse treburi administrative .Mai bag un ochi cand suntem gata si apoi cred ca mai vobim la noapte.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

'elo burtix!

din capitolul vestilor....urate....
- nu am mai fost azi la cinema....ne-a reprogramat pt sambata (bine ca nu e mult de asteptat )
- ma doare ceafa, de la amorteala dormitului pe partea stanga, cred....
- cred ca Rares ma apasa pe niscaiva nerv..pt ca in mom. in care simt durerea pelviana...intr-o secunda, durerea coboara pe picior si parca mi-l paralizeaza....
- "uterus incapatinosus" inca se mai contracta...bine macar ca nu e durerosus

din capitolul vestilor....frumoase...
- abia astept sa merg la babyexpo (maine...deci, daca mai sunt doritoare....eventual, poate si vineri pana in pranz)
- iubi mi-a promis ca spala geamurile
- printesu' mic a reactionat ieri la vocea lu' tati si s-a miscat ca un pupulin mic si carn ce e
- ieri au fost la noi prietenii nostri cu gemanutele, si mi-au adus magnetei din halkidiki (d'aci n-aveam ) si o bluzita cu burtica, neagra, cu mansete, guleri si margini albe...e mumoasa foc
- de la 1 octombrie...concediu!

si ca vedeti ca mi-am facut temele ...cat de cat, asa... ..pentru un 8 macar

La Multi Ani - Alexa (douradoudou), sa-ti traiasca micuta Nabila si sa fiti fericitit un infinit de ani!

bun venit noilor burtici, sarcini la termen si bebei cuminti si mancaciosi!

Pirelia, sa-ti dea DD o zi frumoasa, calduroasa, senina si sa nu lasi nimic sa te atinga, in aceasta zi speciala..in care tu vei fi miresica

laura, felicitari pentru una din marile viastre realizari!..nu-i bai ca nu va puteti bucura inca de casa, important ca e a voastra....reparatiile se fac incetul cu incetul..si cu multa dragoste, neaparat

camy, eram p'aci...da' de vreo 2 ore ma chinuiam sa termin de citit...chiar ma gandesc sa-mi renoiesc controlul la ochi....ca in felul asta..cu voi....cresc dioptriile ca nebunele
ah, ca vroiam sa te intreb mai demult..mai ai vreo veste despre Alex? au facut operatia?

Lumi, stephy, lavinia - ca v-ati preocupat de mine

RamonaC, imi pare bine ca semnezi iar la condicuta!

ah, fetele din Constanta...aratau acu' vreo ora la Realitatea..ca maternitatea spitalului judetean de acolo este plina de paianjeni ....of, iar ma apuca dracii cand ma gandesc ca noi platim asigurarile de sanatate..ale lu' peste prajit...pentru....absolut nimic.

pup fete burticoase....toate toate...in mod egal (sunteti multe si nu vreau sa ratez pe niciuna, asa ca, va stiti voi..care, cum si ce, da .....

krelia 32+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
[Laviniablaga o sa te lase sa intrii..si de nu, imi dai tel sau aparatul si fac poze atunci pe loc la strumful meu...si asa o sa le arati tu la fete comoara mea....si sa stii ca intrarea costa ...un gogosar cu struguri

lasa ca ne descurcam noi cumva...ti-am zis ca am neamuri acolo la maternitate si daca lucreaza cumva cand ajung eu pe acolo...intru sigur...daca nu...faci tu poze micutului si eu le postez!

Lavi, 33+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput