Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (110)
Raspunsuri - Pagina 11
RamonaCopot spune:
Lorelix draga, sa-ti traiasca sotiorul muulti ani sa se bucure impreuna cu tine de minunea voastra. La multi ani si de la noi!
Ce cadou fain o sa aiba el azi, ii face ficioru-sau cu mana
.
Bafta la eco!
Simina
, alea nu is vergeturi, is venele care le aveai si inainte, doar ca acuma e piele f intinsa si se vad asa tare. La mine si pe brate se vad asa puternic si naspa, zic eu...
.
Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
lylyana.ion spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria am pus poze aici 29+ Mihneaaniversarea nuntii noastre POZE |
foarte frumoase hainutele, sa le poate sanatos

off poate cumpar si eu ceva pana la urma
32
Alexandru
laviniablaga spune:
Camy draga mea...din cate am inteles in 28 oct tu trebuie sa mergi sa te internezi....deci pana in 30 sigur nasti...eu oricum va trebui sa merg saptamanal la control...asa ca sigur o sa te gasesc! ti=am bagat si nr in agenda...si daca o sa ma lase sa iti vad minunea sigur ca o sa ii fac poze si o sa le postez pe forum sa le vada si celelalte mamici pana ajungi tu acasa...si bineinteles o sa ma prezint la tine la vizita cu gogosarul...

RamoC iti inteleg supararea dar daca nu o sa faci fata la drum lung mai bine stai cumintica acasa
sa nu pateasca ceva micutul Dominic!
Lumi....tu cum esti? Cum se prezinta Annabelle?
Simina...hai sa zicem ca e vorba de vene, care sunt mai vizibile datorita faptului ca se intinde pielea si nu vergeturi! Hai sa fim optimiste!

Lavi,
33+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
laviniablaga spune:
ionelamaria...tare frumoase hainutele micutului! Sa le poarte sanatos!
Lavi,
33+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Lalu_79 spune:
Salutare tututror 
Am ingrozitor de mult de lucru la serviciu, nu am mai apucat sa scriu...o sa-mi iau revansa cand intru in prenatal, nu mai e mult
.
Ramonika, confirm si eu ...vineri, 18h30, Piata Unirii. Sper doar sa nu se agraveze durerea de gat care m-a apucat de ieri, nu as risca sa va contaminez si pe voi daca am racit...Dar poate scap, bag ceaiuri cu lamaie si miere la greu...
Despre sot, nici prin gand nu mi-a trecut sa-l iau cu mine
.
Pupici tuturor 

31+ 
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui shtephy Ziua buna dragelor! ![]() RamonaC are rost sa iti zic cat de tare ma bucur ca a trecut starea blue si ca te vad iar aici?Cred ca nu are,ca tu stii ca ma bucur din suflet. ![]() ![]() ![]() Contractiile astea apar mereu?Si cand stai in pat? |

.Asteptam sa intri sa iti dau pupici mai pe live asa...sa nu-i las offline
.Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
raluci_b spune:
Lavi - sa-ti traiasca si sa te iubeasca toata viata 
imi - sunt venele
30+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui raluci_b Lavi - sa-ti traiasca si sa te iubeasca toata viata ![]() imi - sunt venele 30+ Remus Andreihttp://www.popasmusic.com www.inimacopiilor.ro |
multumesc!

Sa imi traiasca! La fel si tie! Dar azi, sarbatoritul e sotul lui Lorelix

Lavi,
33+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
ionelamaria spune:
Multumesc fetele pt aprecierile facute legate de hainute. Nu intentionez sa mai cumpar prea multe. Trebuie sa ma lamuresc exact ce imi mai trebuie. Urmeaza de acum cosmetice, biberoane, scutece...
29+
Mihnea
aniversarea nuntii noastre
POZE
RamonaCopot spune:
Ionelamaria frumusele hainutele de papusele ai tu acolo
! Si ce body-uri colorate ai gasit, super. Ale mele majoritatea is ca alea de la tex fara prea multa culoare. De pantalonasii aia cu picior albi ziceai ca i-ai gasit la 3.5 lei?? Ca eu am laut asa cu 11 lei bucata 
. Si un body asa simplu cu capse pe laterale, am luat cu 17 lei... ce fain de voi ca gasiti si mai ieftine pe acolo.
Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI