Cluj rulz! - Toamna ruginie 94

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariana tache

... mai am 30 min. si ma pregatesc sa calaresc ihaaaaaaaa!

Stanca, multumesc ; nu mergeti la TM in weekend sa ma luati cu voi? sau sa ma aduceti acasa .

Florina, f tare ca mergi pe munte!!!!!!!

Mariana, Stefan si Simon
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mariana, la greu!!!!!!!

Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mariana ieri a venit Bogdan de la Timisoara dar cand mai mergem te anuntam poate se nimereste sa mergem impreuna.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Hello gagici,

Azi am semnat antecontractul, ne mutam in we…a fost asa lung si greu procesul, si acum am sentimente contradictorii si confuze…m-am atasat de casa asta dar imi dau seama ca asta e viata, uneori iei decizii nu tocmai usoare dar de care esti convins ca sunt bune…Simo-arleena, nu s-a dezmortit deloc piata imobiliara, nu se vinde nici cumpara nimi, asa zic toate agentiile…asa ca am fost lucky sa vindem in conditiile astea.

Flo dragutza, multu, sa ma anunti daca vb cu nenea pliz.
Si, Oana , stiu eu ce vrea Florina sa zica si are dreptate!

Fasttrack-ul e 250 roni/luna.

Nonna, acum sunt in febra impachetatului, la job e nebunie cu N la noi, lucrtu ca disperata deci nu am o perioada taman usoara.de sapt viitoare ne vezi in parc#61514;

Azi m-am confruntat putin cu rezinstenta la schimbare a lui Thea…era f trista ca ne mutam, lucru pe care il inteleg dar vroiam sa merg mai deep sa vad de ce…si am constatat ca pb nu e f profunda , ii parea rau dupa zanele lipite de pat si dupa lampa sic and am decis sa luam la fel a fost ok#61514;off, vreau sa fiu copil din nou!

Manu, lamureste-ma unde-s aia 42 de km?se apropie ceva de Jucu?say yes say yes

Mariana, incep incet sa tanjesc dupa un motor, sincer…nu-s pregatita sa impartasesc asta cu Mihai dar …is inside medistractie faina la party.cum petreceti?
Cred ca e buna decizia cu Balcescu , am auzit si acolo de o invatatoare ok la anul.

Stanca eu am facut generala la Bob, nu-mi place deloc locatia de la cls 1-4 si stiu doua familii care si-au mutat copiii dupa cls 1-a pe motiv de fitze multe.insa parerea mea e ca daca iti place invatatoarea celelalte aspecte cad pe planul 2.
Auzi, da de ce ai tu asa insomnii urate?

Roxaaa, pe unde calaresti?

Fetelor, stiti ce ma gandeam?nu ati avea chef sa resuscitam Clubul Juniorilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

va scriu desi ma uit prinre dintzi, ca mi-au pict okii in gura...

Cristiana, felicitari de reusita cu mutarea, spor la treaba. Azi am fost la Jucu la calareala...sambata merg cu baietii de dimi, sper

Mariana sexy si rea? ha? cum mai esti zilele astea?

Oana pe mine sa nu ma intrebi de sport, stii cum fac, stii ce sacrific, dar am bafta cu Victor...

Fetelor, vreau sa alerg la Crosul BT, credeti ca am innebunit?

Gabi, imi pare rau, nici eu nu stiu la infectioase pe nimeni. Dar la mamici, mai e un topic de CLuj, unde parca scriu mai multe fete, intreaba-le si pe ele...bafta multa!

ua, am uitat sa va zic, ca am telefon nou, e cu rosu, si canta asa de fain
Mai viu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna dimineata !
Azi... cafeluta de post .

Stanca, in teorie nu prea am motive sa calatoresc la TM; in weekend e un chef ce se tine 1 data / an; asa ca... de tura asta era fain sa ne nimerim ; cum se simte soacsa ta?

Cristiana, felicitari pt semnarea antecontractului; ma bucur pt voi ca s-a realizat; sa fie intr-un ceas bun.
Si legat de visul lui Mihai de a avea un motor.... lasa-l sa-si cumpere; mi fii egoista!
N-am inteles intrebarea "cum petreceti" ; dar cred ca cel mai indicat ar fi sa mi-o adresezi dupa - "cum ati petrecut" ; avand in vedere ca e primul meu chef de bikeri.... n-as putea sa ma exprim acum sub nici un aspect.

Roxana . Fata, ne-ai mai zis de telefonul tau nou si rosu .

Sa aveti o zi mirifica .

Mariana, Stefan si Simon
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

salutari dragelor!! am baut cafeaua delicioasa, fara ea tot nu ma pot "misca"

n-am mai apucat la calc. de 4 zile, ii ziceam Florinei ieri ca mor daca nu apuc si io la el, asa "dependenta" am devenit; la fel si cu sportu... nu-mi pot da ranjetu jos de pe fatzau pana la sf. orei, imi place ca e buna muzica, ritmul e alert, transpiri si dai tot ce e "incarcatura" afara... suuper!! si imp., mai pot fi doritoare, dac aam inteles bine!! se va face intr-o sala mai mare si deci putem fi si mai mult

vb. Roxanei v-am spus ca am intarcat copkilu'????? nu mai sufera ingrozitor, dar ii e atat de dor, o mangaie nespus de mult, dar accepta sticla... si mare minune, doarme la el in pat, si seara si la amiaza-doua ore... minunat!!

v-as zice la fiecare cate ceva, dar le kioraie matzele la ai mei, musai sa intram la bucatarie poate revin azi!!

pa-paaaa

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

ioi... am uitat sa va asezonez cafelutza
http://www.youtube.com/watch?v=kZ_URcTXpCU

Raluca ; felicitari pt intzarcat! mare realizare; si f fain ca doarme Luca la el in pat; minunat! Sa aveti pofta buna.

Mariana, Stefan si Simon
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Fetele, merci oricum pentru interes.

Tin si eu pumnii sa fie bine.

Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut...mai nika de spus...salut doamnele, si atat!

Ar fi ceva..mie imi surade ideea resuscitarii propusa de Cristiana..in zilele reci de iarna cared ca ar fi ceva tare placut...acum ma uit la poze cu mine, din ultimii trei ani...it's sick, cate aschimbari a trebuit sa fac...poate fac un stream si il trimit, sa vedeti despre ce vorbesc...
....maine e un spectacol care merita vazut...sper sa pot merge, ca n-am luat inca bilet...daca o sa aveti timp, kef si o sa va amintiti vreodata anul asta : e regizat de Maniutiu. se cheama Noaptea Valpurgiei...si e in cheia Zborului deasupra unui cuib de cuci...e superhardcore...daca sunteti slabi de inima nu va recomand...dar e teatru de calitate...
V-am pupat...
...p.s. m-am ras de Roxana cu teflonu' ei....sa-l porti snatoasa, si sa-ti cante cum vrei tu, everyday!!

Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Mariana , ok dupa ce te trezesti imi zici cum a fost.ti-am zis ca se naste acolo in fundu sufletului meu o pofta in domeniu si poate ne introduci si pe noi in gasca...nu e vb de egoism ci de stressul a ce se poate intampla

fetelor azi si maine ne mutam, n-am dormit toata noaptea de ganduri contrdictorii ce mi s-au zbatut in cap, ca desi stiu ca e ok, si ca am asteptat atata, o sa-mi fie dor de casutza...dar sper sa ne ajute Doamne doamne sa face alta si sa nu mai avem asa datorii mari.

apartamnetul e mare si frumos , sper sa ne simtim bine in el.

Roxa, ce telefon e dragalashul?eu am stricat 3 telefoane in doua luni si e deprimant gandul(doua au facut o baie nedorita si al treilea nu a fost f rezistent la cazaturi)ma indoiecs ca firma imi va da altul ca-s tare de speriat in domeniu asa ca vreau sa-mi iau eu ceva dragutza.nu conteaza prea mult tehnologia cat designul si sa aiba taste ca la laptop pt mesaje

Raluu, felicitari de reusita , musai ne videm we asta, si daca printre cutii...

Flooo, ai sunat?

gabi, o sa ma uit la blog si-ti raspund.

gagici, multumim de urari nu mi-ati zis cum vi se pare ideea cu Clubul Juniorilor?

paaaa

Mergi la inceput