**Zmeurici de iulie-august 2009 (4)**
Raspunsuri - Pagina 21
buburuza1979 spune:
Am gasit ceva interesant! Dau copy/paste mai jos:
"Petitie pentru acordarea la timp a indemnizatiei pentru cresterea copilului pana la 2 ani - Copiii nu pot sta 3 luni fara mancare si scutece!
31/08/2009
destinatar: Guvernul Romaniei - Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale
Initiez aceasta petitie in speranta de a afla de ce dureaza 3 luni de la depunerea dosarului pentru acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului pana la 2 ani. Ce se intampla in acest timp cu mamele care nu au soti sau cu venituri foarte mici, cum crede statul ca poate supravietui un copil de cateva luni fara mancare, stiind cate cheltuieli necesita un copil?! Va rog sa va alaturati acestei initiative, fie ca sunteti mame, viitoare mame, tati, bunici sau doar simpli cetateni revoltati ca sintagma "protectia copilului" este calcata in picioare!
COPIII NU AU NICI O VINA CA S-AU NASCUT IN ROMANIA!"
semnati www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_acordarea_la_timp_a_indemnizatiei_pentru_cresterea_copilului_pana_la_2_ani_copiii_nu_pot_sta_3_luni_fara_mancare_si_scutece_-p47134046.html" target="_blank">AICI
Thea
de
Serban Alexandru
cum va dau, asa vreti!!!
Giova spune:
Si eu o prefer pe mama, am scos-o si afara din casa, m-am certat cu ea, ne-am impacat, am ras si am plans impreuna...e MAMA. Soacrei nu-i pot zice asa multe...sau cel putin asa credeam. Acum cand am fost in Alba i-am zis ce aveam pe suflet, m-a deranjat ca l-a plesnit pe Marco peste gura si ca e tot dupa bebe, pe Marco neglijindu-l. Nu i-a picat bine, am vazut, dar s-a conformat...s-a plimbat mai mult cu Marco, i-a facut baita, i-a dat sa manance, etc. Ii iubeste enorm pe amandoi, doar ca cu bb ii e mai usor...nu trebuie sa alerge prin parc dupa el...si Marco nici nu o prea asculta. asa de prost m-am simtit in ziua aia, mi-a parut rau ....dar dupa, m-am simtit mult mai bine. e bine cand poti sa-i zici omului in fata ce te doare si ce nu-ti convine, eu nu sunt genul....dar m-am descarcat si totul a fost ok.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
hera01 spune:
buna seara
tot caut pe forum dar nu gasesc nimic si am si nici netu nu prea merge(stiu ca s-a scris), fetelor care ati scris despre sapunul de la ducray parca dar cum se cheama, sunt in italia la sora mea ptr cateva zile si am vazut aici(in olanda nu am gasit) in farmacii dar nu stiam ce sa ia ptr sunt mai multe produse din gama asta.am tot incercat sa-i explic doamnei ca este ptr dermatita la copii dar .......nu a stiut.
scuzati ca nu folosesc litere de tipar, sunt la pc cumnatului si nu gasesc botonul principal![]()
o seara placuta