dry_votka, nu am nici un sfat sa iti dau, iti spun doar ca sunt intr-o situatie similara cu a ta ![]()
Dieta sanatoasa / Atkins perfect tinut peste 3 luni = apa de ploaie
Sport la sala 3-4 ori/ saptamana = nu m-a ajutat la slabit (dar recunosc ca mi-a adus fermitate si parca m-a ajutat in mentinere - cel putin nu ma mai ingras la fel de usor)
Tratamente cosmetice/de infrumusetare de peste 1500 euro (
) = cel mai mare zero (s-a speriat si patroana de la salon
)
Asa ca... nu te pot ajuta prea mult, dar sunt alaturi de tine si sper sa reusesti 
da' ce-are zaharina?
ca doar n-o īngrasa si aia
...
votka, verifica si tu cum stai cu functia tiroidiana (consult clinic + analize de sānge pt. T3, T4, TSH). bine zicea cineva mai sus, daca ai hipotiroidie te omori de pomana cu regimuri si nu slabesti, daca e pe fundament hormonal.
daca esti hipotiroidiana, exista tratament, nu te teme
.
Am avut si eu hipotiroida, am luat tratament, intre timp am ramas gravida si am nascut dupa care surpriza: tiroida mea functioneaza normal.Pana atunci dadeam vina pe hipotiroida dar acum...tot nu reusesc sa slabesc cat e nevoie
Ar trebui sa scap de vreo 20 kg si am observat pe cantar ca deja 3 kg au disparut de cand ultima masa este la ora 15.00. Sa nu credeti ca stau fara nimic pana a doua zi, mai o cafeluta cu lapte, mai un iaurt simplu
Zaharina am folosit vreo 3 ani consecutiv dar am auzit ca este cancerigena consumata pe timp indelungat.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5