Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(73)*
Raspunsuri - Pagina 5
petrean spune:
dodo, cipcal suspensie..e si f bun la gust..ai mei nu au vrut dulcegaria aia de calcium pharco
andrei nu mai plange la gradi
azi am facut si noi vaccinuriel...am urlat...ca nebuniiau 7000 grame amandoi..si 72 cm. Noi avem probleme cu fontanela.deci osteocare sirop scrie pe noi
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 simina - pai bine mai ... nu te-am intrebat eu inainte sa ne vedem sa imi spui daca nu ai gasit sa iti aduc??? acum sper sa ne vedem pana nashti ca mie mi-au ramas destule. mie mi le-a comandat sora-mea la ea la birou. in magazine nu cred ca o sa gasesti. incerc sa incarc acum nishte poze cu sacul de dormit |
neuronul meu ma lasa pe zi ce trece
Da lasa ca ne mai vedem pana nasc
L-ai probat pe vitamina cu cosmonautul??????? ai vine??
32+ cu Maya Andreea
AMR 8 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
aris26 spune:
sigur te mai prind o data macar in formula 2in1. l-am probat bineinteles. ii vine f bine...ii fac maine poze, deshi o sa ma spurce ca e rau de caldura
Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
neuronul meu ma lasa pe zi ce trece Da lasa ca ne mai vedem pana nasc L-ai probat pe vitamina cu cosmonautul??????? ai vine?? 32+ cu Maya Andreea AMR 8 SAPTAMANI bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
25 martie 2009
simina_kin spune:
Aris este frumos foc saculetul , chiar ma gandeam ca al meu este cu bretelute(m-am grabit sa-l iau) asta cu manecute cred ca este mai bun.Dar oare o sa stea vitamina in el??????????la cata energie are
32+ cu Maya Andreea
AMR 8 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
aris26 spune:
ei, bine ca ai scapat de stresul asta cu gradinitza. brrr luni facem si nou doua vaccine. mi se face rau cand ma gandesc
citat din mesajul lui petrean dodo, cipcal suspensie..e si f bun la gust..ai mei nu au vrut dulcegaria aia de calcium pharco andrei nu mai plange la gradi azi am facut si noi vaccinuriel...am urlat...ca nebuniiau 7000 grame amandoi..si 72 cm. Noi avem probleme cu fontanela.deci osteocare sirop scrie pe noi Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
25 martie 2009
aris26 spune:
si al meu primul tot cu bretele era. noroc ca i-a ramas mic. la asta se pot da jos manecile daca nu e chiar frig rau
despre stat in el..eu una sper pt ca invelit nu sta nici taiat, asa ca sper sa stea. deja e frig noaptea la noi.uite acum la el in camera sunt 22 de grade si mai scade peste noapte. dar sa stii ca pana si copilul meu bionic e cuminte cand doarme, DOAR cand doarme
citat din mesajul lui simina_kin Aris este frumos foc saculetul , chiar ma gandeam ca al meu este cu bretelute(m-am grabit sa-l iau) asta cu manecute cred ca este mai bun.Dar oare o sa stea vitamina in el??????????la cata energie are 32+ cu Maya Andreea AMR 8 SAPTAMANI bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
25 martie 2009
anamariame spune:
Aris, esti tare. Eu am mai avansat cam cu o pagina , atat m-a lasat gaza mea ieri in parc sa citesc. Nu stiu cum se face ca nu mai apuc. Acum, spre exemplu, planuiam sa pierd vremea un pic pe net, scuza fiind sa gasesc cum ii dau avocado maine. Acum mi-ai retezat tu scuza , nu mai vede ea avocado prea curand, si nici gulie, ca ma batea un gand sa ii dau si din asta. Prefer sa fiu 100% sigura ca sunt ok pentru stomacelul ei decat sa am dubii.Mda, deci ar trebui sa ma duc la citit, desi am un munte de rufe de calcat, si casa e vraiste. Cred ca macar un pic tot o sa citesc (acum ca mi-ai zis tu, aris).Noapte buna si de la noi, prin urmare!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
anamariame spune:
Petrean, ce bine ca s-a obisnuit Andrei la gradi! Tu ti-ai mai revenit, esti cu inima-mpacata acum?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)