Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LORI spune:

buna dragelor, revin si eu printre voi.
Mi-au mai trecut balonarile insa in ultimele nopti am inceput sa am insomnie. E normal asta? Voi cum stati cu somnicul?

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Raportez si eu o balonare, prima de cand sunt gravi, am o burta de zici ca sunt in 5 luni.
Mi-am facut maine programare la eco la dr. Tataru, sper sa nu dau de medicul care m-a operat de SEU, dar poate acesta citeste forumul si afla. Glumeam.
Asadar sper ca maine dimineata sa ii pot auzi si eu inimioara bebelusului, as avea 6 s si 3 zile.
A, azi-noapte ne-am facut si noi de cap,pt prima data de cand am aflat ca sunt gravi, bineinteles ca am stat cu griji pe urma, dar se pare ca nu au fost probleme si sper nici sa nu apara.
Felicitari pt fata cu gemenii, mi-am dorit si eu la prima sarcina, dar acum nu prea as mai vrea, caci e greu de crescut 3 copii in ziua de azi

mamica de fetita si 6s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:

Si acum sa inchei intr-un ton epopeic: aseara am fost la a doua ecografie (acum doua saptamani, la prima, nu se vedea decat saculetul). Ei... se pare ca AMANDOI BEBELASII sunt sanatosi si bine pozitionati.

eu am facut fertilizare in vitro si mi-a iesit o valoare mare in sange,dr zice ca ar fi gemeni....tu testul la sange l-ai facut?ma gandeam ca as fi putut face o comparatie...

lori eu am insomnii de catva timp...ce-i drept stau acasa nu ma duc la serviciu ca nu vreau sa risc nimic dar abia sunt in 5 sapt,stiu ca de pe la 6 sapt vin in forta greturile si somnolenta...burtica

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

LORI, sa stii ca si eu am problema asta cu insomniile; de o perioada asa, ma scol noaptea si nu mai pot sa adorm la loc! ceea ce ma enerveaza cumplit

am auzit ca este tot un simptom/ reactie a sarcinii....

Daca o sa-o tinem tot asa 7 luni ....zombie o sa ajungem!

Cordelia 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORI spune:

Am examen la medic abia saptamana viitoare si pana atunci inca nu indraznesc sa fiu fericita la maxim. Da doamne sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Buna fetelor! Observ ca sunteti foarte productive... aproape ati terminat si capitolul asta.
Din pacata eu o sa parasesc odiseea...Am sangerat si se pare ca am avut un avort spontan, nu stiu cand. Am fost azi la doctor si n-a vazut nimic. Asta e... Mi-a dat sa-mi dozez HCG-ul sa vada dc cumva sarcina e inca in evolutie... nu cumva sa fie extrauterina.Sper sa nu fie ca deja azi nu mai am sanii umflati... O sa va anunt cum aflu despre ce e vorba.
Cand am venit acasa am facut un alt test de sarcina, gandindu-ma ca poate nici n-am fost insarcinata, binenteles ca a iesit pozitiv- paranoia e in floare la mine. Am auzit ca hormonii de sarcina se elimina dupa vreo 2 luni, nu asa repede cum credeam eu.
Imi pare sincer rau ca nu mai e samburelu... dar asta e. Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Stefulici imi pare asa rau...offf, sa iti dea DD puteresa sa treceti peste asta si gandeste pozitiv ca totul va fi bine
Dar cate saptamani ai? Ai facut efort, ce s-a intamplat? Incep sa ma ingrijorez si eu cand aud ca se mai intampla si cazuri din astea...

Cornelia 5
http://i193.photobucket.com/albums/z76/pregnantandlovinit/pregnancy%20icons/waitingonmyangel.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Stefulci imi pare rau pt ce ti s-a intamplat... nu te gandi prea mult la asta si incearca sa te gandesti la viitor....eu asa am facut si puiutul meu din burtica are maine 5 sapamani. La mine bHCG a revenit la normal dupa o luna.
Ai incredere in tine si in Dumnezeu si va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ola burticute,

Cristina, he heee, ce voinicel ai tu acolo. Sa iti traiasca. Imi pare rau ca te simti asa de rau
Nicoleta sper sa nu fie infectie urinara. Sanatate multa
Carla sanatate multa si recurperare rapida. Sa iti traiasca sambureii!!!! Bravo! Ce frumos, ai gemeni! Numai aseara
ce ii ziceam si eu sotului ca ce-ar fi daca am avea gemeni.
Casa de piatra iti urez, multa multa fericire, iubire si noroc. Si o nunta frumoasa, ca in povesti.
Andrada imi pare rau ca nu ti-a priit sedinta cu parintii. Cum s-a adaptat Antonio la gradi?
Stefulici imi pare tare tare rau de asa veste. Uffffff, putere multa sa treci peste asta si sa dea DD sa ai un samburel mic
in burtica cat de curand.

Eu azi ma simt bine. Ieri si aseara m-am chinuit rau, dar rau de tot, cu o migrena.
Astazi sun sa ma programez si eu la gineco saptamana viitoare si incerc sa gasesc si un homeopat care sa ma primeasca repede repede.

toate fetele, ma duc sa strang dezastrul facut de fii-miu prin casa

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 4+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

stefulici, poate totusi bb este acolo. cum dr. nu l-a vazut? ti-a facut eco sau doar te-a consultat?

mamica de fetita si 6s+

Mergi la inceput