Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Din pacate azi ma alatur celor cu greturi ....de dimineata am niste greturi teribile, o durere de cap de parca am infipt ceva in cap, bufeuri si nu in ultimul rand o foame de as manca o balena...imi tremura picioarele de foame cu toate ca abia am mancat acum o ora...
Se pare ca azi nu va fi o zi prea buna....
puiut mic 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui discordia

stefulici, poate totusi bb este acolo. cum dr. nu l-a vazut? ti-a facut eco sau doar te-a consultat?

mamica de fetita si 6s+

Mi-a facut eco abdominala si transvaginala si mi-a zis ca nu vede nimic acolo. N-am depus efort, insa m-a durut burta ca la menstruatie alaltaieri si apoi am inceput sa sangerez. La mine a fost un pic ciudat ptr ca mi-a venit manstruatia peste sarcina, apoi s-a continuat cu o scurgere maronie, cara s-a oprit vreo 2 zile apoi am inceput sa sangerez si atunci cred ca s-a intamplat.
A zis ca spera ca locul sa se curete singur si nu ma chiureteaza, dureri nu prea am- ca la cm ultimele zile...
Multumesc mult ptr incurajari. Sunt destul de ravasita ca a fost o sarcina obt dupa 1 an de incercari si ptr ca sotul meu are si niste probleme de fertilitate- spermograma i-a iesit destul de proasta. Cu atat mai mult speram sa se concretizeze sarcin, stiind ca am sanse rel mici sa ram insarcinata.
Pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Stefulici, imi inchipui cat poate fi de dureros, dar nu trebuie sa-ti pierzi speranta. Intr-o buna zi, samburelul tau va fi din nou acolo si va sta asa 40 de sapt. Fruntea sus si priveste numai cu optimism spre viitor!

Alinutzaa, din fericire Antonio s-a acomodat foarte bine la gradi. Ba mai mult, plange dupa masa cand il luam ca el ar vrea sa mai stea cu copiii. Uneori mi se pare nedrept ca, dupa o zi de stat printre ei, in loc sa se bucure ca il luam acasa, el plange tot dupa ei. De noi nu ii e dor? Alteori, ma gandesc ca a crescut si ca e si el baiat mare, "independent" si faptul ca nu sta dupa fusta mamii ar trebui mai degraba sa ma bucure, decat sa ma intristeze.

de Antonio (12.05.2007)
7+
http://community.webshots.com/album/574734343bzJlUZ?start=0

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cusa

Stefulici imi pare asa rau...offf, sa iti dea DD puteresa sa treceti peste asta si gandeste pozitiv ca totul va fi bine
Dar cate saptamani ai? Ai facut efort, ce s-a intamplat? Incep sa ma ingrijorez si eu cand aud ca se mai intampla si cazuri din astea...

Cornelia 5
http://i193.photobucket.com/albums/z76/pregnantandlovinit/pregnancy%20icons/waitingonmyangel.gif

Puiu avea 4 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Stefulici, dar ti-a facut eco transvaginala si nu se vedea nimic?

imi pare rau sa aud astfel de vesti!:( chiar imi pare rau cand aud o astfel de veste

Cordelia 8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cordelia

imi pare rau sa aud astfel de vesti!:( chiar imi pare rau cand aud o astfel de veste

Cordelia 8+

Da , mi-a fecut eco transvaginala, dar a incercat initial cu abdominala.
Azi dimineata ma simtean tare ametita, mai ca nu ma puteam tine pe picioare si parca aveam si febra sper sa nu evolueze in mai rau...ptr ca m-au mai luat niste valuri de febra, dar au trecut....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanik09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefulici

Citat:
citat din mesajul lui Cordelia

Cordelia 8+

Da , mi-a fecut eco transvaginala, dar a incercat initial cu abdominala.
Azi dimineata ma simtean tare ametita, mai ca nu ma puteam tine pe picioare si parca aveam si febra sper sa nu evolueze in mai rau...ptr ca m-au mai luat niste valuri de febra, dar au trecut....

stefulici, eu am auzit ca mai exista si "avort menstral" - cand embrionul nu se fixeaza prea bine si este eliminat la menstruatie... tu, avand sarcina asa mica, daca nu-ti faceai test nici nu stiai ca esti insarcinata si ai fi considerat-o o luna normala... fii increzatoare, data viitoare te vei bucura de o sarcina dusa la termen, si cu greturi , dupa cum ai auzit pe-aici (bineinteles ca nu-ti doresc asta, dar na, daca e musai!)

aa, si referitor la spermograma sotului, ii poti da pastilute/tinctura de branca ursului, o gasesti la plafar si iti spun eu, face minuni!

pupici multi si sanatate !

zmeurica din burtica are 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

[/quote]
Mi-a facut eco abdominala si transvaginala si mi-a zis ca nu vede nimic acolo. N-am depus efort, insa m-a durut burta ca la menstruatie alaltaieri si apoi am inceput sa sangerez. La mine a fost un pic ciudat ptr ca mi-a venit manstruatia peste sarcina, apoi s-a continuat cu o scurgere maronie, cara s-a oprit vreo 2 zile apoi am inceput sa sangerez si atunci cred ca s-a intamplat.
A zis ca spera ca locul sa se curete singur si nu ma chiureteaza, dureri nu prea am- ca la cm ultimele zile...
Multumesc mult ptr incurajari. Sunt destul de ravasita ca a fost o sarcina obt dupa 1 an de incercari si ptr ca sotul meu are si niste probleme de fertilitate- spermograma i-a iesit destul de proasta. Cu atat mai mult speram sa se concretizeze sarcin, stiind ca am sanse rel mici sa ram insarcinata.
Pupici !
[/quote]
in cate saptamani ar fi trebuit sa fi?daca sarcina este mica e posibil sa nu se vada la echo...cel mai concludent test este testul de sange beta HCG facut si repetat la 48 de h ..daca valoarea se dubleaza bebe e bine si creste...sfatul meu este sa faci testul asta macar sti cum stai....nu stiu la ce medic te duci dar e posibil sa se insele, nu m-ar mira, n-ar fi primul
si sa auzim vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Stefulici, imi pare rau!!! Multa putere sa reusiti sa treceti si, in curand sper sa reusiti sa faceti un bebe...EU zic sa mai repeti eco, poate , poate e acolo bebe si nu s-a vazut din cauza varstei prea mici a sarcinii...

Cristina, 6+ si mamica de Mihaita

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

mi-a dat sa fac HCG tocmai ca sa vada dc sarcina e in evolutie. Am fac azi si mai fac joi. Si daca e in crestere concentratia o sa mai imi faca niste eco ca sa-l caute- ii e fost teama sa nu fie extrauterina.

Mergi la inceput