Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauriciu spune:

Nu luati calciu daca nu vi l-a recomandat nimeni, provoaca contractii
E una din substantele care se da pentru declansarea travaliului.

pup fetele burticoase!

Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami (8+) de...sa fie baietel....sa fie fetita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella_t

moni_or la mine nu cred ca sunt carcei e o senzatie continua de tensiune in gamba...am incercat cu masaje, stat cu picioarele mai sus pe o perna...nu functioneaza nimic...m-am dus spre farmacie ieri sa imi iau calciu .. dar cel mai bine astept pana merg la medic poate nu e cazul.Nu stiu ce ar putea fi dar sper sa fie bine :)
Pupici pe burtici
4+

Buna Gabriela
Exact aceleasi simptome le-am avut si eu acum o saptamana, nu am luat calciu, dar am incercat sa beau mai mult lapte si sa manc branza si brocoli mai mult ca astea contin calciu, si se pare ca mi-a trecut , ca a fost asa nasol , off si noaptea mai ales oricum as fi stat nu mai puteam de durere de gambe si mai ales la urcat scarile vaiiiiiii, nici nu am mult de urcat ca stau la etajul 1 dar tot simteam rau de tot...
Multa sanatate si sper sa iti treaca cat de repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Multumesc moni or si lauriciu(sper ca nu v-am scris gresit numele)...asa m-am gandit si eu si de asta am sa astept pana ma duc la medic sa vad ce imi zice.
Eu pe foaia care o am de la sarcina trecuta scrie ca primele analize sa se faca pana in saptamana 13...fiecare isi stie antecedentele si stie daca sa se grebeasca sau nu .Eu daca e totul bine la ecograf marti o sa le fac miercuri insemnand la 5 sapt si 6 zile.
Am inceput sa detectez tot mai multe mirosuri...si sper sa nu fie asta semnul ca o sa apara si greturile.
Pui sanatosi si la termen
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Tatiana, uite www.medicalcity.ro/19_obstetrica.html" target="_blank">aici gasesti ceva.

multumesc alinutzaa, gata m-am programat
fetelor voi cum faceti cu morfofetala la 12 sapt ca am sunat pt programare la cativa medici,herghelegiu, pop,albu si se fac progr tocmai in ian???pai trebuia sa ma programez dinainte de a ramane gravida????voi cum faceti?

pupici

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Nu ma lamuriti si pe mine care e treaba cu morfofetala? e o ecografie mai speciala? Nu ti-o face medicul care iti urmareste sarcina? trebuie sa mergi la altcineva?

Mira 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Bine ai venit printre noi cusa. iti doresc sarcina usoara si latermen, iar apoi un bb sanatos si frumos.

Mira 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Bine ai venit Cusa iti dorec o sarcina usoara si un puiut sanatos. Din pacate nici nu imi mai aduc aminte cand am mancat branza ultima data ...iar lapte...mananc doar dulciuri cu lapte de genul budinca...Mie laptele imi fermenteaza in burtica de zici ca explodeaza ...mai ales daca il beau fiert.
Am sa incerc spre binele lu' bebe si al meu sa beau niste lapte batut si niste iaurt. Sper sa rezolv ca ma dispera seara asa cum ziceai si tu ....nu reusesc sa adorm.

- pui mic 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Multumesc mult de tot Mira si eu va doresc la toate sarcina usoara si la termen si un ingeras sanatos si asa cum vi-l imaginati!

Iar despre morfofetala stiu ca se face intre 12 si 22 sapt atunci bebele are toate organele formate si dezvoltate si iti poate spune daca e totul in neregula in dezvoltare lui si cred ca se poate face si la medicul care te are in supravegherea lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

sal, fetele, de azi intram si noi in sapt 6+
Referitor la morfofetala, eu am facut-o la sanador, contra cost, la dr. Gheorghe Meclea si m-a tinut vreo 40 de min, este cam ursuz, dar asta e... eu l-am rugat sa imi puna si pe cd dar nu i-am specificat ca vreau si filmulet, ci doar ca vreau inregistrare pe cd, asa ca at cand am ajuns acasa am descoperit ca aveam doar poze, fara filmulet. In rest am fost multumita, eu am facut at 3D sau 4D, nush cum se numeste, era cea mai performanta eco
A si programare am facut cu o luna inainte.

mamica de fetita si 6s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

eu v-am spus de morfofetala de la 24 sapt, voi vb de cea de la 12, scuze,
pe aceasta mie mi-a facut-o dr mea, dar ea este si ecografist, am vazut ca la polizu nu toti medicii fac eco
aceasta de la 12 sapt este cea in care se masoara pliul nucal, nu?
eu voi merge vineri la eco cand voi avea 6 s si 3 zile, sper sa ii aud inimioara

mamica de fetita si 6s+

Mergi la inceput