Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni81 spune:

Buna fetelor

Ce de pagini s-au mai scris de cand nu am fost dar am citit tot .
Ieri nu am avut internet si nu am putut sa intru sa va informez ca am fost si eu la doctor luni seara.
Rezultatul a fost un sambure mic de 15mm la carea i-am vazut si inima batand . Si sa vedeti ce mi-a spus doctorul "cu atat e mai bine cu cat ti mai rau " cica e cu atat mai bine fixat. Dar minune de luni nu am mai avut greturi . Singurul lucru care ma ingrijoreaza ca dupa calculele doctorului DPN ar fi 10.05.2010 in contrast cu 01.05.2010 cat m-a iesit mie cu UM 25.07.09 voi ce zicieti?

Monika 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare burticute

cusa bine ai venit. Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen iti doresc. Te-am trecut pe listuta.
tatiana ma bucur ca ai reusit sa rezolvi.

Morfofetala da, este o ecografie mai speciala. La morfofetala se masoara/vizualizeaza fiecare oscior si fiecare organ si in general nu se face la medicul care iti urmareste sarcina pentru ca pentru morfofetala e nevoie de un ecograf 3D/4D. Medicii care urmaresc sarcinile nu au de obicei astfel de aparate performante, plus ca indicat este ca aceasta ecografie sa fie facuta de un medic specializat pe ecografie.
Eu am facut morfofetala de 20 si un pic de saptamani, dar am facut-o un pic mai devreme cu cateva saptamani, pentru ca piciul meu a prezentat o aritmie la inimioara si dr. mea a vrut sa ne asiguram ca totul este in regula cu inima lui. Nu am vrut sa ma duc la nici un medic vestit. Pur si simplu am sunat la Sanador, dr.mea mi-a recomandat clinica ca avand f.buni diagnosticieni, si am cerut o programare la orice medic, cat mai repede posibil. In mai putin de o saptamana m-am dus si am dat de o dna.doctor fffff draguta, care m-a intors si l-a intors si pe bebe pe toate partile. A fost foarte ok si de data asta o sa procedez la fel.
Pliul nucal mi l-a masurat dna doctor la ea la cabinet, nu a fost nevoie sa ma duc in alta parte.

Mai vroiam sa va zic ceva dar iar ma doare capul. Ma duc sa ma intind nitel in pat.

toate fetele

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 4+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Moni, adica alea care nu avem greturi sau dureri de cap nu suntem ok?! Nu ma speria. Poate a zis asa, sa te incurajeze cu starile de rau. Mai sunt si sarcini usoare, si cu bebei sanatosi la final, nu?

Ana 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Da Moni, ma panichezi si pe mine. Nici eu nu am greturi.. doar durere de sani, puseuri de caldura si oboseala mare...

Mira 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni81 spune:

Nu nici de cum nu am vrut sa va sperii. Sunt foarte multe mamici care nu au avut nici un pic de rau toata durata sarcinii asa cum au mai spus si alte fete si aici pe forum. Ma gandesc ca mi-a spus asa doctorul sa ma mai linistesc ca e normal sa imi fie asa rau.

Monika 8+

Mergi la inceput

Of, aflu eu vineri daca suntem bine. Mai am 2 zile. Numai de-ar avea si ecograful in cabinet, sa-i aud si eu inimioara. Dar daca e sa ma iau dupa toate venele care au devenit vizibile pe corpul meu, si dupa sani, ma gandesc ca ceva se intampla acolo, bebe are activitate.

Ana 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Off ma speriati fetelor!!!
Sper sa fie totul in regula cu sarcina mea , dar eu nu am deloc probleme cu greturi , pofte , etc, singura problema care o am e cam am pofta de mancare nebuna as manca mereu si un pic sensibilitate la sani, cam atat si parca cateodata seara simpt in partea stanga jos la burta asa cate o durere mica. Sper sa fie in regula ca inca nu am fost la medic, maine am 5 saptamani fix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

fetelor am reusit sa racesc
stranut intr-o veselie si parca am si un pic de temperatura...
evident si faptul ca lucrez noaptea nu imi intareste sistemul imunitar
lasa ca merg maine la dotor si daca e nevoie luam concediu medical iar de luna viitoare voi lucra doar 8 ore, ziua
numai sa fie totul bine

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Buna ziua tuturor!

stiu ca sunteti active! ma bucur sa vad acest lucru si intr-adevar, cand o sa vina si burticile de iunie atunci sa ne tinem!:))))

Noi am fost astazi dimineata la dr si totul este ok!! I-am auzit si inimioara si m-am emotionat asa de tare...nu-mi vine sa cred si mi-a si aratat ca are activitate cardiaca

Sunt emotionata asa...in rest nici nu am apucat sa mai intreb alte lucruri, era cam agitatie (am fost la spital la Polizu, nu la cabinet) si deh, ca-n spitale, nebunie...si cum eram f bucurosa ca totul e ok si normal, nici nu m-am mai gandit la alte lucruri.

La partea de simptome (ca tot am vazut ca discutati) eu sunt in acelasi stadiu - adica nimic! ma dor doar sanii si din cand in cand burtica, exact asa cum zicea mai devreme o viitoare mamica, este normal sa ne mai doara doar se intampla schimbari acolo!

Va pup si sper sa auziti toate cat de curand inimioara bb...este atat de frumos!

Cordelia 7+

Mergi la inceput

Cordelia, ma bucur ca sunteti bine . Please, zi-mi si mie cum e ecografia asta la care ii auzi bataile inimii. E din aia transvaginala, sau nu? Si cum se aude? Cand e cu sonda pe burtica/prin vagin? Nu mai am rabdare pana vineri!!!

Si se aude tare, incet? Cum e? La ce medic esti?

Ana 6+

Mergi la inceput