Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 19
gabriella_t spune:
Salutare tuturor burticutzelor....august si septembrie sa vede ca au fost luni de munca intensa
...ne inmultim pe forum de mama mama![]()
.
Eu maine ma duc la ecograf...am niste emotii...mai mult ca sigur o sa stau cu ochii zdreliti in tavan la noapte...dar am sperante ca totul va fi bine si o sa il vad pe bebe bine asezat.
Va doresc tuturor o sapt cat mai placuta si toate care va duceti la eco sa aduceti numai vesti excelente.
Sambata i-am luat lui bebe cadou o suzeta...
.
5+
moni_or spune:
VICTO, eu zic ca e putin cam devreme sa faci testul daca um a fost pe 4 sept. Mie prima data mi s-a pozitivat in z29. Stiu ca testul barza detecteaza si mai devreme, insa pe de alta parte am citit ca arata si multe fals pozitive. Oricum, tinem pumnii sa ni te alaturi!
VERONICKA, nu cred ca ai ce rau sa-i faci lui bebe, eu stiu ca avem liber la
daca nu sunt sangerari sau alte semne de sarcina cu probleme. Ai fost deja la medic? Ca el poate cel mai bine sa-ti spuna.
DISCORDIA, eu ma gandesc ca n-ar trebui sa ai simptome daca ar fi gol sacul gestational, ca daca sarcina n-ar mai evolua nu s-ar mai secreta hcg, nu?
Stai linistita, precis e bine.
IUBIRISCA, bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc!
Monica, mami de
Luca si
5+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
roxanik09 spune:
Buna tuturor !
In primul rand, bun venit noilor burtici ! Ne inmultim, nu gluma !![]()
Am venit si eu la "raport" : am dat vestea si la bunici, au fost usor socati dar si-au revenit repede si acum toata lumea se bucura.
Problema mea cea mare se numeste greturi! Nici nu mai stiu ce sa mananc, ca dau tot afara. De ieri de la parnz am tinut-o tot intr-o .. voma, yuc! (scuzati, va rog). Ma trezesc noaptea si imi vine sa dau la bobocei, dimineata la fel, nici apa nu pot sa beau. Acum mananc orez fiert, fara nimic, dar il mananc fff incet, altfel il dau afara.
Oricum, ma asteptam si la asta, numai ca as vrea sa nu fie, sau sa gasesc un remediu, ceva. Ghimbirul nu m-a ajutat, iar azi-noapte, in disperare de cauza, pt ca nu faceam altceva decat sa ma holbez la wc, am luat un metoclopramid.. apoi am citit ca e contraindicat in sarcina! Nu o sa mai iau, nu aruncati cu rosii! Pur si simplu nu stiam ce sa mai fac..
S-a mai confruntat cineva cu asta si a gasit un remediu chiar eficient ??? Va rooooog, ajutati un sarman stomac!
Noi am intrat in 9 saptamani ! Nu-mi vine sa cred.. mai avem o luna si mergem la eco.. de-abea astept.
Am vazut ca discutati despre
: cand am fost la dr ultima oara, am intrebat si despre asta si ne-a spus sa facem, dar fara "zdruncinaturi"
. As face eu, dar cum si cand ? Seara, inainte sa adorm mai fac o vizita la bobocei si iar piere cheful.. Off, sa treaca odata si luna asta!
Pupici la burtici!
zmeurica din burtica are 9+
mommy_to_be spune:
Salut, ce mai faceti voi Burtici?
Din ce in ce mai multe, se pare
Si cica scade natalitatea, ha ha..
In primul rand, bun venit Iubirisca si Turturica. Va doresc sarcini usoare, la termen, bb-i frumos si sanatosi.
Roxana, imi pare asa de rau sa aud ca ti-e atat de rau... cum mergi la servici? ca eu ma tot intreb ce-o sa ma fac daca o sa ma apuce si pe mine. la tine in ce saptamana au inceput greturile? Sper oricum, sa nu mai tina mult, si sa te faci bine
Pe mine m-au sunat azi de la cabinet si m-au chemat maine la eco
, k s-a eliberat 1 loc. Sper sa aud inimioara... 6 sapt si 2 zile... Abia astept... nu mai pot denerabdare!!!
Va pup, burtici fericite. O zi fara greturi sau alte simptome neplacute
Mira
6+
lauriciu spune:
Pup buritici! vechi si noi. Am venit si noi la raport si constat ca ne inmultim, nu gluma!
Pupam fetele noi! Sarcini usoare si bebei cuminti si sanatosi!
Roxana, mie mi-a dat dr metoclopramid sa iau, nu pot sa zic ca a avut vreun mare efect, dar a fost ceva mai bine, oricum. Am luat o singura data, cand mi-era f rau.
Ioana si discordia, eu cu fiu-miu m-am dus la prima echo in sapt 6. Nu se vedea embrionul, nu se vedea urma de corp galben. Dar totusi era un copil acolo. Asa ca stati linistite, poate fi prea devreme pt a se vedea bb.
Noi suntem ok, am depasit problema greturilor (imi pare rau pt fetele care inca se lupta cu ele). Mai am momente de greata, dar rare. De ex, daca nu mananc la timp. De la foame, ma ia o greata...mama-mama!
In schimb sunt foarte bleaga de la tratamentul asta atat de agresiv..In fine, trebuie, nu?
Saptamana viitoare ma duc iar sa vada daca s-a prins mai bine si sa-mi reduca dozajul, ca nu mai pot, nu-s buna de nimic acasa.
Despre
...mie una nu-mi arde deloc...sunt vesnic tuflita, as dormi incontinuu. Cum se culca copilul, hop si eu la nani...Uneori si inaintea lui Radu.
Asa ca ciufuleala va trebui sa mai astepte pana mai scadem doza de progesteron, ca acu...
va pup!
Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami (8+) de...sa fie baietel....sa fie fetita....
roxanik09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mommy_to_be Salut, ce mai faceti voi Burtici? Din ce in ce mai multe, se pare In primul rand, bun venit Iubirisca si Turturica. Va doresc sarcini usoare, la termen, bb-i frumos si sanatosi. , imi pare asa de rau sa aud ca ti-e atat de rau... cum mergi la servici? ca eu ma tot intreb ce-o sa ma fac daca o sa ma apuce si pe mine. la tine in ce saptamana au inceput greturile? Sper oricum, sa nu mai tina mult, si sa te faci bine ![]() Pe mine m-au sunat azi de la cabinet si m-au chemat maine la eco , k s-a eliberat 1 loc. Sper sa aud inimioara... 6 sapt si 2 zile... Abia astept... nu mai pot denerabdare!!!Va pup, burtici fericite. O zi fara greturi sau alte simptome neplacute ![]() Mira 6+ |
Mira, minunatele de greturi au aparut la 7 sapt si 4 zile, intai mai slabe ca intensitate si doar dimineata, acum vad ca sunt prezente si noaptea si ziua... mereu.
va doresc tuturor sa va ocoleasca, sunt groaznice !
zmeurica din burtica are 9+
Victo spune:
mai astept, mai astept..
ehehe..fetelor cu greturi, nu as vrea sa va impartasesc experienta mea, ca fost horror..dar cu toate astea, iaca, am curaj sa mai trec inca o data prin tot, pt o minunatie micuta :)
remediu, eu nu am gasit.
mancam ziua mai nimic..sticksuri si cam atat. pe la 5 pm mancam cate ceva, dar incet incet..si oricum pe la 8 vomitam :(. apa numai minerala puteam bea, si nu f multa, cat sa nu mor de sete. apoi, incet incet mai mancam dimineata cate o felie de paine prajita cu branza de burduf de la napolact. eu am inceput sa iau in greutate de prin sapt 24 asa :( nu stiu cu ce am trait nici eu nici bebe iin primele luni.
dar nici ultimele nu au fost mai de treaba, ca aveam niste arsuri ingrozitoare si iarasi vomam. inclusiv noaptea. dar arsurile le mai potoleam cu rennie sau maalox.
am vomitat toata noaptea inainte de a naste si imediat dupa nastere, ca sa fie tabloul complet :)
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
LORI spune:
buna ziua dragelor,
Vin si eu la raportul de luni. Tot nu am greturi dar m-am mai linisitit ca am vazut ca ar putea incepe pe la 7 saptamani - acum am 6 sapt si 3 zile.
Aseara am vazut un pic de scurgere maronie bejulie - m-am speriat tare dar am citit pe internet ca ar putea fi normal - nu stiu ce sa spun, nu e mult insa daca ma sterg cu hartia parca e putin roz-pal. Voi ce credeti? Sint intr-o tensiune maxima, mi-e si frica sa ma bucur.
va pup, Lori