Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dragelor!
Intru scurt cu o sugestie. Am mai scris la inceput, cand eram mult mai putine, despre remedii homeopate impotriva greturilor. Stiu ca multe persoane considera homeopatia frectie la picior de lemn dar eu cred ca in disperare de cauza chiar si cele mai sceptice ar putea incerca!
Eu recomand, pt ca asta l-am folosit, NUX VOMICA(concentratie CH5,CH 7 sau CH9, in functie de cum gasiti dar nu concentratie mai mare, cel putin nu la inceput). Dar in primul si in primul rand ideala ar fi o vizita la homeopat pt ca este singurul in masura sa stabileasca remediul perfect. In afara de NUX VOMICA se mai administreaza SEPIA, Ipeca, Cocculus, Tabacum compus etc. Repet, vizita la homeopat ajuta la stabilirea exacta a celui mai eficient remediu pt fiecare persoana.
Eu am recomandat NUX VOMICA pt ca in cazul baietelului meu este singurul leac pentru varsaturi. Este genul de copil care vomita ff des si din te miri ce dar mai ales sufera cumplit de rau de masina. La noi orice drum cu masina care depasea 25 km se lasa cu . Si sa stiti ca am incercat toate recomandarile cu mancat/nemancat inainte de drum, uscaturi, acrituri si viceversa, baut/nebaut lichide etc. Metoclpramidul pt noi a fost apa de ploaie plus ca e si destul de toxic. De cand ii dau NUX VOMICA am reusit sa facem drumuri Bistrita-Bucuresti (450 km) fara nici un fel de incident. Ii administrez din ora in ora remediul si totul e ok.
Luati in considerare si varianta homeopata, gasiti un medic homeopat bun si o sa vedeti ca sunt extrem de multe probleme care se trateaza in sarcina cu aceatsa medicina alternativa(sunt remedii inclusiv pt usurarea durerilor din travaliu).
Sanatate multa si greturi cat mai putine!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)

Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ola burticute

Iubirisca si Turturica bun venit dragelor. Sarcina usoara si bebei sanatosi si la termen va doresc.

Laura imi pare rau ca te simti asa rau de la tratament. Cat timp mai iei?
Victo tin pumnii sa ni te alaturi. Dar cu testul eu cred ca mai poti astepta un pic si dupa aia sa faci unul. Si sfatul meu este sa incerci sa faci unul gen surecheck, clearblu, ca sunt mai de incredere.
Mira tin pumnii pentru maine sa auzi inimioara mica si dulce
discordia fii optimista si incearca sa nu te stresezi prea tare
Roxana imi pare rau ca ai probleme asa mari cu greturile.

Eu ma simt foarte bine, tratamentul homeopat a dat rezultate se pare asa ca nu am mai avut nici o migrena de vreo doua-trei zile. Doar usoare dureri de cap care trec daca dorm sau daca imi bag capul sub apa fierbintica. Sa vedem miercuri ce zice nenea doctorul homeo. Dar e bine, eu sunt super multumita

Ma alatur si eu Ioanei in a va recomanda sa luati in calcul si remediile homeopate. Daaaaaaar, cel mai bine este sa mergeti la un medic pentru ca medicina homeopata nu trateaza boala ci pacientul. Pentru aceleasi simptome aparute la doua persoane diferite, se pot recomanda remedii diferite.
Ioana mentiona Nux Vomica in combinatie cu Sepia. Atentie! Sepia potenteaza Nux Vomica, iar rezultatul poate sa nu fie cel asteptat.
O vizita la medicul homeopat e cea mai indicata.
Eu de exemplu acum sunt pe Sepia CH15 pe care insa medicul m-a pus sa o diluez in apa si sa iau cate o lingurita din apa aia. Nu stiu de ce, poate datorita faptului ca sunt insarcinata. Habar n-am, dar a functionat.
Sincer, eu zic ca merita sa faceti o incercare.

Noi, nimic deosebit de raportat. Va spuneam ca ma simt ok, nu mai am probleme cu migrenele, cel putin deocamdata. Sunt in cautare de medic ginecolog si cred ca o sa merg la Florina Mihalache. E vreo fata de aici la dna doctor Mihalache?

Nu mai stiu ce vroiam sa zic si cui.
toate fetele

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 5+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Buna burtici. Tare ne-am mai inmultit, maica! Bun venit la burticile noi. Am citit tot din urma, ca am lipsit de joi (a fost mama la mine si ne-am plimbat intr-una). Eu care eram ingrijorata ca nu am greturi, hopa ca s-au instalat si dumnealor, asa ca m-am linistit. Acum sper ca nu o sa fie prea rau. Ieri imi era rau de foame, dar orice vedeam in fata ochilor imi facea greata. Am rabdat vreo 2 ore asa pana am facut o supa de pui, ca era singura la care ma puteam gandi fara sa ma apuce greata. Si acum ma doare capul, la ceafa, nu prea rau, dar ma doare.

Trebuia sa ma duc vineri la medic, sa aud si eu o inimioara, dar doamna doctor era bolnava, si m-au sunat ca sa reprogramez. Uf, ma duc miercuri. Pana miercuri ma sui pe tavan!

Bubu, ai aceleasi valori la betaHCG ca si mine, si vad ca ai gemeni. Insa mie la prima eco la 5+ mi-a zis ca e un sac, si ca e miiiiic. Astept miercuri sa vad ce mai zice. Voi avea 7+ Inca mai sper la doi!!! M-am tampit. E bun si unul, sanatos sa fie!

Ana 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Buna fetelor!

Ma bucur ca ne tot inmultim: Bun venit Iubirisca si Turturica! Sa aveti sarcina usoara si bebei sanatosi si la termen!
Eu sunt in continuare fara greturi dar in schimb durerile de gambe continua.... offf.... cumplit la urcat scarile sau cand merg...dintre fetele care ati fost la medic si aveati problema asta ce v-a recomandat?? Eu miercuri voi merge la medic, abia astept...

Va pup

Cornelia 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Cusa si eu avut o problema cu gambele, nu ma dureau dar erau tensionate rau, le simteam incordate...asta a tinut cam o saptamana dupa care a trecut...nu am fost la medic inca asa ca nu stiu de la ce a fost....sper sa iti treaca si tie cat de repede .
pui mic 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

Citat:
citat din mesajul lui cusa

Buna fetelor!

Ma bucur ca ne tot inmultim: Bun venit Iubirisca si Turturica! Sa aveti sarcina usoara si bebei sanatosi si la termen!
Eu sunt in continuare fara greturi dar in schimb durerile de gambe continua.... offf.... cumplit la urcat scarile sau cand merg...dintre fetele care ati fost la medic si aveati problema asta ce v-a recomandat?? Eu miercuri voi merge la medic, abia astept...

Va pup

Cornelia 5+

Multumesc pentru primire
Nici eu nu am greturi, vad ca azi cand s-au facut 4 saptamani ma cam tine capul, si mai am mici intepaturi in stanga.
Eu tot miercuri ma duc la doctor la transvaginala, cu mari emotii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Raportez si eu la inceput de saptamana
Greturi,stare de voma de dimineata,pana sera inclusiv noaptea,cand ma scol la pipi.
Nu stiu daca e ok sa mananc bomboane mentolate,cam 5 pe zi?
Maine dupa masa o sa am analizele de la urina,sa vedem daca am infectie urinara sau nu,usturime nu mai am ,dat totusi urinez des si dureri de spate cateodata.
Pe 7 octombrie merg la control,si prima ecografie,o sa am 7 saptamani
Pe 5 oct ,am programare la cardiologie,pt un aparat holter de masurat tensiunea,am avut probleme si la prima sarcina,si de fiecare data cand imi ia tensiunea vre-o asistenta,acasa sunt ok,nu pot sa ma concentrez si la cabinet sa fiu ok
Pe 1 oct,primele analize de sange din primul trimestru

NIKOL6+ si DAVID (15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Ioana mentiona Nux Vomica in combinatie cu Sepia. Atentie! Sepia potenteaza Nux Vomica, iar rezultatul poate sa nu fie cel asteptat.
O vizita la medicul homeopat e cea mai indicata.
Eu de exemplu acum sunt pe Sepia CH15 pe care insa medicul m-a pus sa o diluez in apa si sa iau cate o lingurita din apa aia. Nu stiu de ce, poate datorita faptului ca sunt insarcinata. Habar n-am, dar a functionat.
Sincer, eu zic ca merita sa faceti o incercare.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 5+

Handmade by Alina

Alina, uite ca nu m-am gandit ca se poate interpreta asa....adica sa se combine Nux Vomica cu Sepia sau alta dintre cele mentionate mai sus. Eu ma refeream ca pot sa fioe administrate oricare remediile mentionate. Stiu si eu ca anumite combinatii se potenteaza reciproc si automat isi anuleaza efectele (Aconitum +Belladonna de exemplu, dar stiu ca la farmaciile homeopate exista niste repertoare care spun clar ce combinatii nu trebuie administrate dar, repet, vizita la medicul homeopat este PRIORITARA!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)

Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

Aici aveti SUBIECT NOU ca sa va "desfasurati" in voie
Sunt Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Salut fetele
revin dupa 2 saptamani de stare de rau si greturi cu spitalizare si perfuzii din cauza de gastrita accentuata de sarcina si voma continuu.
Roxanika, eu in perfuzii am primit un medicament cu substanta activa Metoclopramid, iar acasa de 3 ori pe zi iau acelasi sirop, altfel nu pot sta din cauza greturilor. NU este interzis in sarcina, iar mie, cat de cat imi face bine. Sepia pe care am incercat-o inainte nu m-a ajutat prea mult, desi sunt adepta homeopatiei. Partea buna e ca mananc foarte bine, altfel, chiar si de foame am vomitat uneori.
Asta e cu mine. Fetele cu sarcinile mai mici, nu va faceti griji din cauza lipsurilor greturilor. Acestea apar dupa 7 saptamani si nu sunt o fericire. Va doresc sa nu le aveti.
Va mai scriu.
Bun venit tuturor noilor burtici, sa fiti sanatoase si bebeii la fel.
Pupici

Murica, 9 s

Mergi la inceput