Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Multumesc pt incurajari Cordelia. Dar banuiesc ca tu aveai atunci 4 saptamani +1 zi de la UM nu aia era varsta embrionului, nu?(pt ca in cazul asta clar nu se vedea)

Ce mi-e ciuda e ca eu am mers la medic cu sufletul tare strans pt ca ma dureau rau ovarele si ma gandeam la extrauterina si nici o clipa nu m-am gandit la varianta asta, ca ar putea fi sac gestational fara bebe. Plus ca nici medicul nu mi-a spus si nici mie nu mi-a trecut prin cap sa-l intreb de dimensiunea sacului (nu de alta dar eu sunt asa speriata ca mi s-a parut enorm...cam de 3-4 cm... dar e drept ca are o plasma mare de tot pe care se vede rezultatul echografic). Aseara am gasit prima "poza" cu Razvan, unde avea embrionul aproximativ 5+ si se vedea extrem de bine....

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)

Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Neatza burtici fericite si iubite
Ioana nu te ingrijora, important e ca s-a vazut saculetul, restul poate e prea devreme.Era mai rau daca nu se vedea nici sacul si tu aveai simptome...erau probl mai mari...asa ca stai linistita si asteapta. Toate vrem sa vedem cat mai repede inimioara dar sa stii ca nu intotdeauna calculele facute de noi sunt cele mai corecte.
Te pupacesc si ai grija de tine si de bebe , nu te stresa ....ca nu vrei sa ai un bebe agitat, nu?
+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinettero spune:

Buna dimineata burticilor,
ma laud si eu ca am fost la medic si am vazut fasoluta si inimioara cum ii batea, d-na doctor mi-a spus ca e sanatos si analizele sunt bune. am plecat de acolo f emotionata. Legat de balonari a spus ca sunt f normale inseamna ca e hormonul de sarcina acolo si deci tb sa le suportam. Am citit ca unele fete au insomnii,si eu ma trezesc cam dimineata, si ma bucuram la inceput ca dormeam f mult si bine, ei dar noi sa fim sanatoase.
Pupacesc toate burticile!
Graviduta fericita de 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

IOANA, off, iti inteleg dezamagirea, dar eu zic sa iti pastrezi optimismul, eu cred ca e semn bun daca mai ai greturi, daca ar fi gol sacul nu cred ca ai mai avea. Si na, acum zic si eu, dar la cate se intampla eu nu mai am incredere 100% in niciun doctor. Poate a fost si mai putin performant aparatul, sau poate nu s-a priceput el sa detecteze embrionul, care oricum probabil e inca micut de tot si la 5+ saptamani. si Doamne ajuta sa fie bine!

Si mie mi-e un pic teama sa nu fiu dezamagita la ecograf, nu cumva sa fi ovulat tarziu si sa nu ii vad inimioara cand ma duc, pe 7 oct. Sarcina trecuta la mine a fost foarte ciudat, am avut UM pe 19 sept. iar conceptia a fost pe 27 oct.!! Deci practic o luna nu am avut deloc ciclu, sau am ovulat la o luna jumate dupa ultimul ciclu, nici nu stiu ce sa cred. Oricum, eram toata dereglata, nici nu stiu cum s-a prins bebe, de fapt stiu, cu ajutorul lui Dumnezeu, pentru ca daca e sa fie va fi in ciuda tuturor prognosticurilor negative, a tuturor medicilor si a tuturor semnelor care arata altceva. De asta trebuie sa gandim pozitiv

Monica, mami de Luca si 5+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jassy_jassy spune:

Ioana,nu am experienta.dar m-au miscat cuvintele tale si am simtit cat de disperata esti.dar stai linistita.tot raul spre bine.o sa vezi ca la urmatorul eco o sa vezi si bebelusul.nici nu stiu cum sa te incurajez,dar iti spun ca sant alaturi de tine si ma gndesc la tine mereu de aseara de cand ai postat mesajul.te rog sa ne tii la curent cu starea ta si fii mai optimista.sper ca o sa ne dai vestea buna ca in saculet este cineva micut micut si de aia nu l-ai vazut[flo
mie miau trecut intepaturilein partea stanga.nu inteleg ceva.am citit pe forum ca se face bhgla 2 zile,dar doct meu mia spus sal fac pe 4oct si sa vin la el.am facut doar un singur test pe 23 si am avut val 166.nu mai inteleg nimic....
dar las asa,ce o vrea dzeu.eu sant mai optimista de felul meu
va pupik
jassy_jassy 3-4+

Mergi la inceput

iar va zapacesc cu nelamuririle mele.mai am una si va las cu intrebarile Fetele care au facut FIV,cum se calculeaza in a cata luna sant daca eu am avut recoltarea de ovule pe5sept iar pe 7sept am facut fiv-ul.eu in a cata saptamana sant?aici doctori nu dau prea multe explicatii si nici nu am avut vreo pata maronie sau de alta culoare.poate stie cineva cum se calculeaza.va rog sa imi spuneti si mie.sant in a 4 luna?
pt toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui jassy_jassy

iar va zapacesc cu nelamuririle mele.mai am una si va las cu intrebarile Fetele care au facut FIV,cum se calculeaza in a cata luna sant daca eu am avut recoltarea de ovule pe5sept iar pe 7sept am facut fiv-ul.eu in a cata saptamana sant?aici doctori nu dau prea multe explicatii si nici nu am avut vreo pata maronie sau de alta culoare.poate stie cineva cum se calculeaza.va rog sa imi spuneti si mie.sant in a 4 luna?
pt toate fetele

esi in 5 saptamani, uita intra pe http://www.ivf.ca/duedate.php introdu data punctiei si ai sa vezi...eu am avut punctia pe 3 sept si sunt in 5 sapt si 2 zile...

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara

Ioana imi pare tare rau ca ai venit asa dezamagita de la doctor. Hai ca 10 zile nu sunt chiar atat de multe, dar...de ce nu incerci si o ecografie in alta parte? Nu stiu, zic si eu.
Asteptam vesti bune.

Noi am fost in seara asta la o nunta. Am dansat de ma dor talpile. He he, dansator il fac pe samburel.

toate fetele
Weekend placut in continuare

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 5+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

buna viitoarelor mamaici . ma primiti si pe mine?
eu am fost luni la dr si la eco se vedea ca am 6 sapt si o zi desi eu stiam dupa calculele mele ca am fara o zi da ma rog.... ii batea inimioara, a doua inimioara pe care o aud pt ca mai am un bebe de un an si 7 luni ,Marc pe care il ador
inainte da Marc am mai avut o sarcina oprita in evolutie dar uite ca acum astept bebe 2

deci um 13 sept dpn 20 mai ziua mea de nastere 7,10,78

http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfghttp://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi poze noi

Veronica -mami lui Marc-Andrei

Mergi la inceput

multumesc mul taty ana si eu care credeam ca nici in 4 nu am intrat
acum pot sa semnez
jassy jassy 5+
toate fetele

Mergi la inceput