Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viriniana spune:

Buna seara fete cucuiete!

Am fost la dr...am plecat cam dezamagita. Ecografie nu mi-a facut pe loc, mi-a dat doar o trimitere si mi-a recomandat sa merg saptamana viitoare, cat mai tarziu...Eco nu, analize de sange nu...si-a dat doar cu parerea ca daca nu mi-a venit inca ciclul (scuzati cacofonia) si testele au fost pozitive cel mai probabil ca sunt insarcinata...Asta credeam si eu. Mi-a spus sa nu mai iau Elevit (eu ma apucasem deja sa iau, din proprie initiativa) ci doar acid folic, Elevit-ul a spus ca ingrasa...si nu este necesar pana in luna a-5-a.
Cred ca imi fac programare la alt dr.
In rest, sunt foarte nervoasa, mor de cald (aseara aveam 37,2), sanii durerosi si putin umflati... Uff!
Am terminat raportul.

http://tt.lilypie.com/1xejp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

mommy_to_be, sa stii ca si eu am aceasta problema...la birou apar tot felul de situatii si eu ma consum si ma emotionez (intr-un sens negativ desigur) si apoi imi pare rau ca nu este deloc ok!

Si pe mine apoi ma mai doare asa burta...eu chiar incerc sa le las mai moale, adica sa le fac dar sa-mi zic mereu mereu fie ce-o fi! o sa se rezolve cumva - mai ales ca ma trezesc noaptea si nu mai pot sa adorm cu gandul la ce am de facut a2a zi....

Te inteleg perfect!

Cordelia 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Fetelor sunteti tare harnicute, ati scris deja vreo 3 pagini de cand nu m-am mai uitat eu, felitari fetelor ce si-au auzit ingerasii!
Eu continui sa nu am greturi, pofte si alte cele , singura problema care o am mai nou am observat ca ma trezesc noaptea sa merg la toaleta de cel putin 3 ori apoi ma chinui ingrozitor sa adorm, e foarte enervant sa nu poti adormi, stau si ma uit pe pereti si ma chinui sa adorm, am mai vazut si alte fete ca au problema asta si m-am linistit.
Va pup si sa aveti un weekend fara greturi si dureri.

Cornelia 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jassy_jassy spune:

Salut toate fetele! va urmaresc de ceva timp dar scriam la alt subiect si o fata mi-a zis ca de acum pot scrie la odisee.sper ca ma primiti aici langa voi.am facut al 2-lea fiv si spre surprinderea mea pot spune ca am un samburel de 3 saptamani,cred ca astazi intru in 4.nu am greturi,doar insomnii si de ieri au inceput niste intepaturi in partea stanga,cea ce imi da o stare de stres enorma.voi ati avut ceva de genul acesta?mi se pare prea devreme pt dureri si intepaturi.sant f ingrijorata:(
sper ca o sa fie bine
va multumesc ca santeti aici,asa nu mai sant nici eu singura....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui jassy_jassy

Salut toate fetele! va urmaresc de ceva timp dar scriam la alt subiect si o fata mi-a zis ca de acum pot scrie la odisee.sper ca ma primiti aici langa voi.am facut al 2-lea fiv si spre surprinderea mea pot spune ca am un samburel de 3 saptamani,cred ca astazi intru in 4.nu am greturi,doar insomnii si de ieri au inceput niste intepaturi in partea stanga,cea ce imi da o stare de stres enorma.voi ati avut ceva de genul acesta?mi se pare prea devreme pt dureri si intepaturi.sant f ingrijorata:(
sper ca o sa fie bine

Buna Jassy, stai linistita cat despre durerile din partea stanga, asa am avut si eu, aia m-a facut sa imi cumpar un test de sarcina si sa aflu ca eram gravida de 1-2 sapt de la conceptie, ca mi-am facut test care arata varsta de la conceptie si apoi m-am pus pe studiu pe internet si am citit ca printre primele semne cand esti gravida ai dureri in partea stanga jos, ceea ce inseamna ca acolo incepe sa se fixeze ceva, asa ca stai linistita. Acum sper ca nu ai dureri f mari , ale mele nu au fost dureri mari era ca si cum cineva mi-ar tine o mana pe burta exact intr-un singur loc si continuu, si nu au durat mult in jur de vreo 4 -5 zile. Acum am scapat in schimb simt ca mi s-au marit sanii si am o sensibilitate destul de accentuata la sani.
Iti doresc sarcina usoara si sa ajungem cu toate pana la sfarsitul acestei calatorii interesante...
O seara frumoasa!

Cornelia 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui jassy_jassy

sper ca o sa fie bine

stai linistita si eu am facut fiv si cam aceleasi simptome,adorm greu seara, de durut mai mult am avut si mai am dureri ca la ciclu asa si mai nou de azi simt intepaturi,in dr,stg ...ma gandesc ca poate e de la ovare ca noi am facut stimulare si am ramas cu ovarele marite.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ALEESICOO o sa vina el si bebele, cat de curand, ai sa vezi! Singurul sfat pe care pot sa ti-l dau si eu, cum ti-au spus si celelalte fete, e sa incerci sa nu te gandesti la asta si atunci vine bebe, cand te astepti mai putin, la mine asa a fost la ambele sarcini.

DISCORDIA, poate ai avut ovulatia mai tarziu, de aia apare bebe mai mic.

LIBELULA,felicitari pentru eco! O fi fetita? Ca are ritm cardiac asa rapid? Ca parca asa spunea Cristina, ca la fetite e peste 130.

Despre sani, eu din pacate nu observ nicio modificare, zic din pacate pentru ca si ai mei sunt mici si nu le-ar strica niste rotunjimi in plus. Nici la sarcina anterioara n-am prea observat modificari, doar in perioada alaptarii am avut si eu niste sani de parca imi pusesem silicoane, aratau super, dar le-a trecut Nu are nicio legatura marimea sanilor cu cantitatea de lapte.

VIRINIANA, cam enervant doctorul tau, dar oare astia nu se gandesc ca noi mergem acolo nerabdatoare sa ne vedem puiutii? O ecografie acolo putea sa-ti faca, macar sacul gestational se vedea daca nu embrionul...

CUSA, eu numai o data pe noapte merg la wc, insa tot aceeasi problema o am, nu mai pot adormi si pace, ma napadesc 1000 de ganduri, e foarte enervant.

JASSY, bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc! Stai linistita, durerile sunt normale atata vreme cat sunt suportabile.

Legat de stres, eu va sfatuiesc sa incercati sa va luati o armura de nesimtire si sa nu va mai pese de nimic, va spun din proprie experienta. La prima sarcina am avut parte de o tona de stres, servici, cursuri pana seara, mutat din Bucuresti in Oradea, cautat mobila si despachetat cu burta la gura cum s-ar zice, iar bebele meu a iesit foarte agitat, copil atomic, pana la 1.1 ani n-a dormit o noapte intreaga... Eu sunt ferm convinsa ca starea mamei din timpul sarcinii se reflecta in firea copilului dupa, deci sarcina asta mi-am propus sa fiu o mare nesimtita, sa nu ma mai las afectata de nimic pe cat posibil, acum e mai usor si pt. ca sunt in CIC si macar singurul motiv de stres e Luca.

Eu in continuare n-am simptome, ma simt foarte bine, inca nu s-a instalat nici somnolenta, abia astept sa merg la eco pe 7 oct.

Pupici si weekend placut si fara greturi tuturor!

Monica, mami de Luca si 4+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jassy_jassy spune:

Vai fetelor,daca stiti cat m-am linistit dupa ce am citit ca si unele din voi ati avut dureri(suportabile,zic eu)
mai am si sani f umflati si durerosi si a-au si maritdupa ce ca deja aveam cupa c....va dati seama?
si e doar inceputul.....
va pup si va multumesc pt sfaturi si pt ca ma-ti acceptat in grupul vostru.
o seara placuta la toate fetele!

Jassy_Jassy 3 sau 4+

P.S. -Vreau si eu pe lista
D.N.01/08/68
D.Fiv.05/09/2009
D.P.N. mai -iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna seara dragelor!
Raportam si noi prima echo(transvaginala) si prima dezamagire....
Nu s-a vazut decat sacul gestational. Medicul incearca sa ma incurajeze ca poate am ovulat mai tarziu si bb e mai mic decat credeam eu si chiar zicea ca parca-parca se vede ceva umbra, dar eu n-am vazut absolut nimic....
Nu stiu ce sa cred.... I-am spus ca intr-adevar, am CM neregulat iar luna trecuta a fost la 33 de zile dar chiar daca as fi ovulat mai tarziu ultimul contact l-am avut pe 26 august(de atunci nimik). A zis ca e posibil ca fecundarea sa se fi facut la 2-3 zile dupa raport si calculand el acolo ar putea fi un embrion de 4 saptamani (nu de 5+ cum credeam eu). Sunt tare amarata si confuza, nu stiu cum vor trece cele 10 zile pana merg iar la echo, nu-mi vine sa cred ca e posibil sa fie sac gol, fara embrion. Pofta de mancare am in continuare, greturi seara si mai ales inainte de culcare....
Mi-am rezolvat si la serviciu cu reintoarcerea (eu eram in somaj), am facut in asa fel incat sa-mi creasca substantial veniturile pt a beneficia de indemnizatie de maternitate mai mare....Si cel mai tare ma impresioneaza Razvan cand vine si ma pupa pe burtica si spune "Noapte buna bebe!" sau "Ce faci tu acolo bebe, bine?!". Mi-e asa drag de el si ma doare sufletul cand ma gandesc ca poate bb nu e acolo. E destul de avansata sarcina ca sa nu se vada totusi embrionul....
Am plecat de la cabinet disperata, nici nu stiu cum am ajuns acasa, am condus ca orbetii, habar n-am de nimic de pe drum. Iar sotul nu a putut sa vina cu mine ca puiul meu e racit si are 39,5 febra asa ca a stat acasa cu el!

Off, ma ucide incertitudinea asta!

Ioana 6+ si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)

Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

jassy, bine ai venit! iti tinem pumnii sa fie bine si sa stii ca si eu am avut niste mici intepaturi, am auzit ca ar fi normal, posibil sa fie de la fixarea sarcinii! Curaj si te asteptam cu vesti bune!

Ioana, eu cand am fost la dr prima oara, aveam 4 sapt si 1 zi parca, si acelasi lucru mi l-a spus : sarcina in faza incipienta sacul embrionar prezent (8 mm, sper ca tin bine minte) insa nu se vede nimic acolo deoarece era ff la inceput, mi-a spus ca ptr moment ce poate sa-mi garanteze este ca e bine pozitionat si nu este extrauternina sau alte probleme si ca peste alte 2 sapt se va vedea ceva. Deci stai linistita, eu zic ca e normal (oricum aceleasi ganduri le-am avut si eu...daca e gol etc - dar nu a fost asa si deci trebuie sa fie bine

Succes

Nikol, ma uitasem eu si la filmulete, insa pe moment nu am retinut, m-am mai uitat o data acum si mi-am amintit ca vazusem toata tarasenia cu corpul galben:)

Asadar, iata-ma treaza de la 7 sambata si pe formu de la 8.30... mor de ciuda pe aceste insomnii...

Cordelia 8+

Mergi la inceput