Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Discordia, cel mai bine este sa vorbesti cu medicul tau. In nici-un caz nu trebuie sa te alarmezi. Se stie ca sustinerea unei sarcini in abs. corpului galben este posibila si cu tratament adecvat. Deci, cel mai bine te va indruma medicul tau.

de Antonio (12.05.2007)
7+
http://community.webshots.com/album/574734343bzJlUZ?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanik09 spune:

Fetelor, voi aveti ceva modificari ale sanilor ?

Eu stiu ca in sarcina si dupa nastere sanii cresc, insa deocamdata nu m-am confruntat cu asta, ci doar cu dureri de sani in primele saptamani, pana prin sapt5, apoi am ramas cu o sensibilitate la nivelul sfarcurilor. Eu am sanii mici si m-as bucura sa creasca, uneori imi este frica ca nu voi avea lapte, maica-mea chiar e f curioasa daca voi putea alapta
Asa ca va intreb pe voi : ce modificari de sani aveti, daca aveti, iar daca nu aveti, spuneti si asta.

Pupici!

zmeurica din burtica are 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Roxana, mie imi sunt sanii exprem de sensibili, foarte fermi, mai plini, si parca s-au umflat putin. Si eu am sanii foarte mici. Cupa B si da, si eu m-as bucura sa mai creasca. Insa ma gandesc ca mai au timp, daca tuesti abia in saptamana 8.

Mira 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

la prima sarcina, sanii mei s-au micsorat si erau foarte flescaiti. Nici nu ma dureau. Lapte am avut doar vreo 3 luni, dar eu am facut anumite greseli cand mi/am alaptat fetita, asa ca am pierdut laptele.
Acum, la aceasta sarcina, sanii s-au marit, sunt foarte tari si doar uneori durerosi.

mamica de fetita si 6s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

roxanik09 eu aveam sanii destul de mari si inainte dar acum....parca sunt Pamela Anderson au crescut destul de mult si am senzatia ca sunt plini parca cu ceva,grei, sfarcurile ma dor de mama mama si au inceput sa se extinda in suprafata, iar acum sunt aproape albastre de la cate vene se vad. Marimea sanului nu are legatura cu productia de lapte din cate stiu, asa ca nu iti face griji..daca e sa ai lapte o sa ai.
Pupici pe burtici.
pui mic 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

aha! Multumesc fetelor, multumesc!

M-am linistit

Cordelia 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanik09 spune:

Fetelor, sa-mi tineti pumnii in w-end-ul asta!

Ma duc la bunici, la tara, sa le dau "marile vesti" !
De nunta o sa se bucure sigur, isi doreau de mult asta, insa nu stiu cum vor reactiona cu bebe.. ei m-au crescut pana la 12 ani si am emotii mai mari sa le spun lor decat am avut cand le-am spus parintilor, daca va vine sa credeti.

Prin urmare, nici in w-end-ul asta nu voi fi activa, dar va pove luni cum a fost.

Va pup pe toate burticutele, "surorile" de suferinta, de greata si toate cele ! (dar si de bucurie nespusa, evident, care intrece cu mult neplacerile din sarcina!)

zmeurica din burtica are 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Draga Roxana, o sa fie bine cu bunicii, ai sa vezi Si eu sunt foarte apropiata de bunicii mei si te inteleg... atata ca la mine... nu am fost eu cea care le-a dat vestea, ci parintii mei, pentru ca bunicii stau la 600 km distanta, si nu am facut un drum pana acasa.

Fetelor, in ceea ce ma priveste, eu am o mare problema cu stresul... Ce puneam eu inainte totul la suflet, acum sunt ceva de speriat si nu stiu cum sa fac sa ma linistesc putin. Ieri am avut de rezolvat niste treburi foarte urgente la birou care au aparut asa, dintr-o data, iar eu am fost oarecum gasita responsabila pentru amenda pe care am fi luat-o daca nu as fi rezolvat treburile. In conditiile in care eu chiar nu aveam nicio vina... Doame... cat am putut sa ma enervez ieri, si azi din nou!!! Iar aseara cand am ajuns acasa am avut niste dureri de burta mai dubioase. Oare cum sa fac sa ma mai calmez si eu putin si sa mai las lucrurile sa treaca putin pe langa mine? Ca nu vreau sa-i fac rau lui bb. Adevarul e ca sunt si mult mai irascibila si mereu pusa pe harta de la hormonii astia.

Mira 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Cordelia urmareste filmuletele din prima pagina a odiseei vei vedea acolo explicatia corpului galen o sa intelegi mai multe .

Roxana in legatura cu indemnizatia,daca ai avut o intrerupere de n zile dintr-o luna si ai lucrat macar cateva zile pe cartea de munca ai continuitate ar fi ok intereseazate,eu m-am interesat pentru cineva si asa mi s-a spus,ca ar primi indemnizatie

NIKOL6+ si DAVID (15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

sani mici sunt si problema mea
la primul copil modificari nu au fost prea mari,au ramas tot mici,nu am vazut colostru din sanii mei vedeam la alte mame la mine nu,tasnea lapte din sani cateva secunde un lapte apos,30 ml maxim am reusit sa storc cu pompa,nu am alaptat foarte mult,mi-a parut foarte rau.
de data asta o sa ma pregatesc mai mult,mai intens,vreau productie mai mare,asa am auzit si eu ca nu conteaza marimea lapte trebuie sa aisa vedem

NIKOL6+ si DAVID (15 MAI 2006)

Mergi la inceput