Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Roxanika90, asa este, exista si avort menstrual, eu am patit data trecuta o astfel de patanie si mi-a zis si mie dr ca asa se numeste si nu este avort spontan (sunt 2 lucruri diferite) deoarece sarcina este in faza f incipienta si intr-adevar inseamna ca nu s-a prins bine, ca ceva nu este in regula

Mie mi-a intaziat cm aprx 5 zile (lucru care nu mi se intampla ever, sunt f reglata, am facut testul si mi-a iesit slab slab pozitiv - dar pozitiv - si apoi a inceput o maroneala si apoi s-a declansat din pacate...
asa mi-a zis si mie dr, ca nu este cazul de chiuretaj, se curata organismul...

Stefulici imi pot imagina prin ce treci...eu am fost foarte amarata desi era doar prima luna de incercare si nu 1 an:( dar iti tin pumnii sa se prinda din nou, oricum macar aveti un semn ca a functionat si s-a prins o data! Inseamna ca urmeaza si a2a oara!

Doamne ajuta!

Cordelia 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viriniana spune:

Buna la toate fetele!!

Pana acum am scris doar la "Asteptand un ingeras", nu am mai scris de vreo 2 ani...de ieri sunt posesoarea a 2 teste cu 2 liniute...
Maine merg la doctor. Sper sa fie cu ochishori

http://tt.lilypie.com/1xejp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORI spune:

Am fost azi la doctora mea si mi-a spus ca imi face ecografie pe 8 octombrie (la 8 sapt) - pentru ca degeaba ar face acum, pentru ca informatiile nu sunt complete. Mi-a spus ca in mod normal inima ar trebui sa se auda ca bate (la 6 sapt si 2 zile) dar mai bine mai astept un pic - daca e bine e bine - daca nu, macar stim mai mult ce e de facut.

offfff in ce stres voi sta pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui LORI

Am fost azi la doctora mea si mi-a spus ca imi face ecografie pe 8 octombrie (la 8 sapt) - pentru ca degeaba ar face acum, pentru ca informatiile nu sunt complete. Mi-a spus ca in mod normal inima ar trebui sa se auda ca bate (la 6 sapt si 2 zile) dar mai bine mai astept un pic - daca e bine e bine - daca nu, macar stim mai mult ce e de facut.

offfff in ce stres voi sta pana atunci.

"When one of your dreams come true, you begin to look at the others more carefully."

Lori, eu ieri am facut ecografie la 6 sapt si 2zile si am auzit cele mai " dulci"batai de inimioara...

Viriniana, bine ai venit!! Sa dea DD sa fie cu ochi !

Cristina, 6+ si mamica de Mihaita

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Buna seara, burtici fericite!!!

Astazi am iesit mai tarziu la raport pentru ca am avut o zi foooooarte incarcata la birou si abia acum s-au mai linistit lucrurile putin. Am citit constiincioasa tot ce ati scris, m-am intristat si m-am bucurat pentru fiecare dintre voi... si imi dau seama din ce in ce mai mult ce mult conteaza sa ai "langa tine" persoane care trec prin experiente similare sau care te inteleg ce simti,tocmai pentru ca sunt mai aproape de situatia ta decat altele.

Stefulici, imi pare nespus de rau pentru ce s-a intamplat... cred ca sunt de prisos cuvintele, insa sa stii ca-ti suntem alaturi. Ai sa vezi ca in curand o sa ai din nou o veste buna, pe care te rugam sa vii sa ne-o impartasesti si nou.

Cristina Felicitari pentru prima intalnire su Samburel

Carlafelicitari pentru dubluraAcum veti fi 4 la altar, nu 3. Ati stiut voi de ce ati ales data asta. Sa ai o nunta frumoasa ca in povesti si sa te recuperezi complet pana atunci, ca sa te poti bucura pe deplin.

Discordia, si eu sunt balonata. Rau de tot. Eu aveam problema asta si inainte, dar acum nu mai am cuvinte sa descriu cum arat... si sunt abia in 5s+

Gabriela Cred ca in curand I will join you, pentru ca pe zi ce trece, apare incet incet o stare de greata din ce in ce mai accentuata

Andrada, inteleg ca ti se pare nedrept ca Antonio nu mai vrea acasa dupa o zi de gradi, insa pe de alta parte bucura-te ca ii place acolo. Cunosc cazuri in care copiii erau atat de terifiati de mersul la gradinita, incat in cele din urma parintii au renuntat sa ii mai duca, deoarece faceau un scandal monstru in fiecare dimineata inainte de plecare.

Viriniana, bine ai venit printre noi! Iti tin pumnii pentru controlul de maine

Va pup pe toate!!!

Mira 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanik09 spune:

offf, fetelor, fetelor !

ma alatur si eu grupului de fete care dau la bobocei / au greturi. au inceput la 7 saptamani si 4 zile... si in fiecare dimineata apar, eu vomit.. mai trec, iar apar.

totusi, azi am stat mai mult in pat dupa ce m-am trezit si, surpriza ! nu tu greturi, ma rog, ceva mai putine decat ieri sau alaltaieri.

haideti sa va intreb ceva : la ecografia de 7 sapt si 4 zile, dr a masurat embrionul si avea 10,7mm, dar a spus ca embrionul arata de 7 saptamani si o zi.. oare de ce ? eu am ovulat fix in ziua 14, si stiu ca tot atunci am si ramas, pt ca a fost singurul contact sexual intr-o perioada de 2 sapt. asa ca imi fac griji : embrionul nu creste suficient de mult si de repede pe cum ar trebui ? hm..

zmeurica din burtica are 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara

Roxana, fertilizarea ovulului se poate produce si la cateva zile distanta fata de ziua ovulatiei. Daca ai avut ovulatia si contactul fix in ziua 14, asta nu inseamna si ca fertilizarea s-a produs in ziua 14. In afara de asta, bebelusii nu sunt niste robotei care sa se dezvolte intr-un ritm ceas, de la care sa nu existe nici o abatere. O sa vezi ca pe parcursul sarcinii vor mai aparea discrepante de cateva zile intre varsta pe care o stiai tu si rezultatele ecografului. Este perfect normal si nu ai de ce sa iti faci griji. Din ce stiu eu, diferenta de 2 saptamani este cea care ar trebui sa ne produca griji. Stai linistita si bucura-te de sarcina in continuare.

Eu maine am programare la homeopat. Sa vedem ce rezolv. Si n-am reusit sa ma programez astazi la gineco. Pfuuuuu, am niste nervi. Sper sa reusesc maine, altfel ma duc si dau buzna neprogramata. Oricum ma bate gandul sa ma duc pur si simplu la un cabinet unde fac si ecografii si sa fac o ecografie ca asa stau cu niste griji. Nu stiu de ce naiba ma gandesc la toate nenorocirile posibile.

Aaaaaa, din "efectele" secundare ale sarcinii - am plans la Sister Act II si la Ratatouille.

Viriniana bun venit. Asteptam vesti bune si frumoase maine de la doctor. Sa ne dai datele sa te trecem in listuta.
Felicitari tuturor fetelor care intre timp au fost la eco si au auzit inimioara.

toate fetele

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 4+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viriniana spune:

Va multumesc ca ma primiti printre voi!
Pana una alta, DUM este 22.08.2009, mi-e cald de mor, ma dor sanii si am oarece senzatii ca la cm...am citit ca nu sunt singura cu simptome de genul asta

http://tt.lilypie.com/1xejp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Stefulici, daca mai exista macar o cat de mica sansa ca bebe sa fie acolo, atunci ma rog sa fie bine. Sa fi fost el mic mic si sa nu-l fi vazut... poate si datorita eliminarilor de sange... Doamne ajuta. Tin si eu pumnii.

Mommy_to_be, asa este. E mai bine ca s-a acomodat repede cu colegii de gradi. Tot lui ii e mai usor.

Viriniana, bine-ai venit la odiseea noastra. Eu sunt sigura ca maine vei veni cu alta veste buna (pe langa cele 2 teste pozitive). Asa ca iti doresc de pe-acum sarcina usoara si un bebe sanatos la termen.

de Antonio (12.05.2007)
7+
http://community.webshots.com/album/574734343bzJlUZ?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salut! Ce ritm ametitor aveti la scris!

CRIS, si te felicit si aici pentru intalnirea cu samburelul! Abia astept sa merg si eu.

CARLA felicitari pentru gemeni, ce frumos, e mult mai greu cu doi dar si cand o sa-i vezi cum se joaca unul cu altul si cresc impreuna iti salta inima de bucurie dublu! Eu toata copilaria m-am tot plans mamei mele de ce nu mi-a facut si mie o sora geamana Sa fie intr-un ceas bun nunta si sa fiti fericiti 100 de ani!

ANDRADA,m-am uitat la pozele de la semnatura ta, ce mandrete de baiat e Antonio!!! Ce ochisori, ce buze, ce de inimi va frange el cand va fi mare Si tu esti frumoasa si tanara.

STEFULICI, imi pare nespus de rau pentru pierderea ta, sa dea Dumnezeu sa apara alt bebe cat mai curand si sa stea in burtica pana la termen!

ALINUTZA, l-am vazut in poze si pe Tudor al tau, e asa de scump, imi place de mor poza in care e imbracat de nunta

VIRINIANA, felicitari pentru sarcina si bine ai venit! Avem acelasi um deci probabil acelasi dpn. Succes maine la medic! Eu ma duc putin mai tarziu, vreau sa ii aud si inimioara.

Imi pare rau pentru fetele cu greturi, tin pumnii sa va fie mai bine!

Monica, mami de Luca si 4+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput