Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!!! (188)
Raspunsuri - Pagina 15
babymom75 spune:
Nerantula, ai baiat mare!
Da' ia zi, ce i-ai promis de statea chiar asa cuminte?!
Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babymom75 Nerantula, ai baiat mare! Da' ia zi, ce i-ai promis de statea chiar asa cuminte?! Vacanta 2009 Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor |
Papa, multa papa!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
babytza spune:
Hello
Am fost azi in oras, am luat cadou pentru piciulica Si a ales nasica vestimentatia pentru duminica la petrecere Abia astept ziua cea mare, face soricelul 1 anisor
citat din mesajul lui nikolici babytza forever cu subtitrare House, poate dor sa fii nativ de engleza sa intelegi TOT umorul folosit in engleza, asa ca prefer sa nu pierd nici o arogantza de a lui.O bag la cap si cand e nevoie o aplic in societate |
E seria 5 ? Vreau si eu subtitrarea. Nu am gasit-o si asa este, fara traducere nu are haz...
Moaaaama ce de meniuri pe aici
Nocom si noi speram sa fie vreme buna. La meteo au anuntat frumos afara in we Andreutac petrecere frumoasa sambata
Angelyna si piciul a devenit mamodependent....cunoastem situatia Azi a simtit si tati cum este sa stea o zi cu el Eu am plecat dimineata la 10 de acasa si am revenit la 18 I-a scos peri albi cat a alergat dupa el si mai zicea ca ce bine de mine ca stau toata ziua si el saracul munceste Acum si-a retras cuvintele
Si eu il iau dupa mine peste tot prin casa si ii dau diverse cutiute cu capac si cate o chestie mica sa o bage in ele. E fan declarat fata de acestea si mereu se joaca cu ele cu placere, in timp ce eu imi fac repejor treaba. Tu ii poti da ce ii place ei cel mai mult( oale , cretit, polonice, sau jucariile ei) Sigur o vei tine ocupata cateva minute.
La baie il las sa darame tot ce are voie (adica ce e la nivelul lui) apoi le pun eu repede la loc si el o ia de la capat ( nu le suporta la locul lor in picioare ) Mai nou l-am invatat sa "puna la loc" si distractia e si mai mare pentru el cum se chinuie sa le puna de unde le-a daramat In felul asta eu am timp sa ma spal pe dinti, sa fac un dus f rapid, sa intind rufe, sau ma intind la par
Miruna wow ce sot bucatar ai Ce de bunataturi au fost la petrecere
July bine ati revenit Foarte frumoase pozele Imi place cum doarme piticoata in jumper
Eu dau cu aspiratorul cu el dupa mine. Rade de moare , sta cocotat pe el si se amuza la maxim cand il mai trag eu putin CU mopul dau cand doarme ca e silentios si nu il trezeste. Praful il sterg cu el agatat de picior sau cum i-am scris si Angelynei, ii dau de lucru si eu imi fac treaba
Anca poate deja ai hotarat pana la ora asta daca ii dai sau nu antibiotic... Eu nu stiu daca i-as fi dat cada nu avea febra. As mai fi asteptat. David a avut putin rosu in gat si nu ne-a dat antibiotic. Am zis "putin" , ca asa ne-a zis si noua dr. Dar nu a zis nimik de antibiotic. Dar desigur, difera de la copil la copil Sunt sigura ca ai ales cum crezi tu mai bine pentru printesa . Multa sanatate Carlei
ratonel eu sincer, nu stiu cum se numesc cele pe care le facem acum la un an. Dar le facem pe ambele odata (unul in manuta, unul in picior ) si scapam pana la 4 ani de orice vaccin
Babytza si puiiValentina David
Poze
anamona spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nausica
Da, ma, am priceput din prima despre ce episod era vorba. Il vinez si eu pt sot pe torente, dar nu l-am gasit neam. Please intreaba de unde si da-mi un link ceva. Sarumina. Nausica si Ania poze "(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing, Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash) |
Nausica, te-am descurcat eu, vezi PM
Babytza, arunca un ochi www.titrari.ro/" target="_blank">aici, tocmai a aparut (seria 6 )
angelynna82 spune:
Moa, da’ ce ati mai scris
Lumi nici a mea nu e fan carticele, in schimb le roade multtt , sincer imi era jena sa intreb cum ii deosebesti
Oana drum bun sa aveti si lasa emotiile , sa vii cu impresii bune si poze multe
Alina multa sanatate puilor , am vazut pe piata si Imuno Mix
Anamona depinde ce fel de budinca vrei de orez . Eu o fac cu lapte, fierb mai intai putin orezul, cand este semifiert il pun il lapte, il indulcesc, adaug aromele iar inspre sfarsit pun un galbenus (il amestec bine sa nu se faca omleta) sa fie mai cremos…mai las cateva minute si gata. Poti sa pui si putina scortisoara
Nerantula ti-am vazut haiducul la primul tuns, este superb bebelusul tau si ii place sa il tunda Unde ati fost la tuns? Tare mi-e ca mandra mea nu va sta la tuns . Sa va fie de bine noua tunsoare
Babytza acum pe seara am pus impreuna cu familionul muraturi , fata mea a stat foarte fericita inconjurata de ardei grasi si alte legume, mai se juca cu roata carutului, ba mai musca din cate ceva de pe acolo… a facut si o plimbare nocturna.
Mai vroiam sa mai spun ceva dar sunt capiata…obosita si toate cele
Ahhhh, mi-am adus aminte: abia astept sa vad soricelul imbracat in noua costumatie
pupici dragelor...imi pica capul pe tastatura
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
babytza spune:
Nerantula Gruia arata super tuns !!!!!! Moaaaaama si cat de cuminte a stat M-am uitat de doua ori si cu sotul si ne-am minunat de el
Vrem detalii ,unde ati fost ? Ca mergem si noi luni
Bitza votat Bighidel
Fetelor, a salvat cineva link-ul la ce a postat Paula ? La articolul acela ma refer...ca l-am ratat
Lumi nici nu mai incerc sa impac pe nimeni. Uite asa, m-am saturat. Daca vor sa se inteleaga cuscrele bine, daca nu...pierderea lor si nervii nostrii
Lidia unde erati in poza aia ??? Ca m-am chiombit 5 minute si nu va vad
Dididi ma bucur ca va sunt de folos pastilutele Am intrat si noi in ele , ca deja urla saracutul de durere L-am vazut dimineata si par sa sparga doua maselute (ambele de jos)
Oana drum bun, distractie placuta si te asteptam cu drag
Babytza si puiiValentina David
Poze
anamona spune:
angelynna, multumesc de reteta
ce arome pui si cu ce indulcesti?
daca mai aveti variante de retete astept cu drag,
angelynna82 spune:
citat din mesajul lui anamona angelynna, multumesc de reteta ce arome pui si cu ce indulcesti? daca mai aveti variante de retete astept cu drag, |
Pun zahar normal in lipsa de cel brun iar ca arome coaja de lamaie data pe razatoare
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
anamona spune:
citat din mesajul lui babytza Lidia unde erati in poza aia ??? Ca m-am chiombit 5 minute si nu va vad [ |
hahaha, si eu... ma gandeam cum sa maresc poza :))) hahahaha
intr-un final mi-a picat fisa, pe sezlonguri stateau de obicei....