Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!!! (188)
Raspunsuri - Pagina 14
nikolici spune:
Maia LA MULTI ANI!!!SANATATE SI FERICIRE ITI DORIM, ALATURI DE MAMI SI TATI TAU
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
Nausica e vorba de primul episod din noua serie a lu' House.E luat de pe nu stu ce torent HD, ca altfel domnul meu nu se uita la filme, dc vrei il intreb si va spun.
babytza forever cu subtitrare House, poate dor sa fii nativ de engleza sa intelegi TOT umorul folosit in engleza, asa ca prefer sa nu pierd nici o arogantza de a lui.O bag la cap si cand e nevoie o aplic in societate
alexa si mami spune:
Lavinia o sa incerc Imunobaby, ca homeopat in pitesti nu am sanse sa gasesc
alexa, cipri si mami
nikolici spune:
Maine...care e si pe la cat e la BABYEXPO? De dna Nocom stiu...restul?Asa...veniti si pe teritoriul nostru, ca noi tot am umblat pe al vostru
Nerantula spune:
Gruia are un nou look, dupa motz :
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
mamidestefan spune:
pe Gruia l-am vazut in parc ..si ii sade foarte bine tuns..ARE FATZUCA DE BARBATEL ..
SA II FIE DE BINE..
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=990be2d9621797e852b848&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BIRTHDAY PARTY :IZABELLA si STEFAN
www.onetruemedia.com/shared?p=990efcd5419f99be4eb8de&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MOTZ IZABELLA
Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici Nausica e vorba de primul episod din noua serie a lu' House.E luat de pe nu stu ce torent HD, ca altfel domnul meu nu se uita la filme, dc vrei il intreb si va spun. |
Da, ma, am priceput din prima despre ce episod era vorba. Il vinez si eu pt sot pe torente, dar nu l-am gasit neam. Please intreaba de unde si da-mi un link ceva. Sarumina.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)