Locul fetelor Nou-Venite(19)
Raspunsuri - Pagina 5
aleesicoo spune:
atunci e mai nasol decat cel rosu![]()

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
jesia spune:
Bau-bau 
Am fost la medic....super om
...mi-a placut foarte tare de el..mi-a explicat tot felul de chestii pe care nu le stiam
Mi-a zis ca dupa o perioada de 4 ani in care am luat pastile fara intrerupere ar fi bine sa fac o pauza de 2-3 luni ca sa-si revina ovarele ,uterul etc...a zis ca in cazul in care ma grabesc este posibil sa pierd sarcina pentru ca ovarele,uterul ...nu sunt pregatite sa suporte o sarcina
Mi-a zis de altfel ca este alegerea mea ce fac si ca un procent destul de mare de femei pierd prima sarcina...asa ca sa nu o iau foarte in tragic (daca pot
) daca si eu am sa patesc la fel....si mi-a zis de uterul meu retrovers ca este posibil sa raman putin mai greu
....daca imi mai amintesc ceva va zic 
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
aleesicoo spune:
Bunaa!!
ma bucur ca ti-a placut dr., dar la o chestie o sa il contrazic : eu am uter retrovers,si am ramass tare repejor sa stii, dar nah acum in functie de organism![]()

| Citat: |
| citat din mesajul lui jesia Bau-bau ![]() Am fost la medic....super om ...mi-a placut foarte tare de el..mi-a explicat tot felul de chestii pe care nu le stiam Mi-a zis ca dupa o perioada de 4 ani in care am luat pastile fara intrerupere ar fi bine sa fac o pauza de 2-3 luni ca sa-si revina ovarele ,uterul etc...a zis ca in cazul in care ma grabesc este posibil sa pierd sarcina pentru ca ovarele,uterul ...nu sunt pregatite sa suporte o sarcina Mi-a zis de altfel ca este alegerea mea ce fac si ca un procent destul de mare de femei pierd prima sarcina...asa ca sa nu o iau foarte in tragic (daca pot ) daca si eu am sa patesc la fel....si mi-a zis de uterul meu retrovers ca este posibil sa raman putin mai greu ....daca imi mai amintesc ceva va zic ![]() Pozele mele Ce nu te doboara te face mai puternic |

jesia spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo Bunaa!! ma bucur ca ti-a placut dr., dar la o chestie o sa il contrazic : eu am uter retrovers,si am ramass tare repejor sa stii, dar nah acum in functie de organism ![]() |
Pai ma bucur ca il contrazici

....bine el de fapt foarte des zicea..."teoretic"Pozele mele
mvb spune:
Jes uterul retrovers nu nici o nenorocire...si eu il aveam inainte de sarcina, iar acu uterul a revenit la pozitia normala.....la mine sarcina pe uter retrovers s-a prins dupa 3 luni...ideea e ca dupa actul sexual trebuie sa stai cu picioarele un pic mai sus decat corpul...eu stateam cu picioarele pe tablia de deasupra patului...stateam cam vreo jumate de ora
cat priveste timpul pana la o noua sarcina...si eu ti-as spune sa mai astepti o luna, doua...nu e de joaca cu avortul spontan....te zdruncina si te marcheaza pe viata o astfel de pierdere...daca doamne fereste o sa pierzi sarcina o sa-ti reprosezi vesnic ca de ce nu ai mai asteptat o luna, doua....si apoi esti in pierdere din nou la capitolul timp, ca trebuie sa mai lasi o luna, doua sa treaca...eu zic sa ai rabdarica ca pana la urma fugim toate la odisee![]()
te imbratisez cu drag
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
aleesicoo spune:
teoretic...dar sa vedem practic
.. si mama are uter retrovers![]()
aleesicoo spune:
eu inainte nu am stat cu nici un crac sus ca nu stiam
si tot am ramas![]()
| citat din mesajul lui mvb Jes uterul retrovers nu nici o nenorocire...si eu il aveam inainte de sarcina, iar acu uterul a revenit la pozitia normala.....la mine sarcina pe uter retrovers s-a prins dupa 3 luni...ideea e ca dupa actul sexual trebuie sa stai cu picioarele un pic mai sus decat corpul...eu stateam cu picioarele pe tablia de deasupra patului...stateam cam vreo jumate de ora cat priveste timpul pana la o noua sarcina...si eu ti-as spune sa mai astepti o luna, doua...nu e de joaca cu avortul spontan....te zdruncina si te marcheaza pe viata o astfel de pierdere...daca doamne fereste o sa pierzi sarcina o sa-ti reprosezi vesnic ca de ce nu ai mai asteptat o luna, doua....si apoi esti in pierdere din nou la capitolul timp, ca trebuie sa mai lasi o luna, doua sa treaca...eu zic sa ai rabdarica ca pana la urma fugim toate la odisee te imbratisez cu drag ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |

mvb spune:
Pai vezi? depinde f mult de organism
stiu ca inainte de a ramanne
eram suparata de acel uter retrovers, dar am citit tot atunci ca un procent f ridicat din femei au in dotare uter retrovers
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
jesia spune:
| citat din mesajul lui mvb Jes uterul retrovers nu nici o nenorocire...si eu il aveam inainte de sarcina, iar acu uterul a revenit la pozitia normala.....la mine sarcina pe uter retrovers s-a prins dupa 3 luni...ideea e ca dupa actul sexual trebuie sa stai cu picioarele un pic mai sus decat corpul...eu stateam cu picioarele pe tablia de deasupra patului...stateam cam vreo jumate de ora cat priveste timpul pana la o noua sarcina...si eu ti-as spune sa mai astepti o luna, doua...nu e de joaca cu avortul spontan....te zdruncina si te marcheaza pe viata o astfel de pierdere...daca doamne fereste o sa pierzi sarcina o sa-ti reprosezi vesnic ca de ce nu ai mai asteptat o luna, doua....si apoi esti in pierdere din nou la capitolul timp, ca trebuie sa mai lasi o luna, doua sa treaca...eu zic sa ai rabdarica ca pana la urma fugim toate la odisee te imbratisez cu drag ![]() |
Saru`mana de incurajari si sfaturi

... asa am sa fac ...astept pana in noiembrie si atunci ma apuc de treaba
...oricum din septembrie mai e putin asa ca nu e fff mult de asteptat..macar sa fie bine dupa aia
...iar din cate stiu dead-line este de craciun 
...asa stabilisem nu? 
alesico atunci e bine ...stau linistita

Pozele mele
mvb spune:
Jes incearca lunile aste doua sa faci o cura intensiva de fructe si legume...sa iti pregatesti ovarele si organismul pt sarcina