Gravidute&Mamici de IASI (103)
Raspunsuri - Pagina 8
tuscut spune:
Salutare fetele!
Ma bucur ca nu ne-ati dat uitarii desi tare greu apar prin zona...
Desi m-am intors la servici in speranta ca va fi o perioada mai relaxata (de obicei la noi abia prin septembrie-octombrie se intetea activitatea), am nimerit cum se poate mai rau...preluate de portofoliu noi de produse cu tot ceea ce inseamna asta. Plus ca ne-au luat asa cam pe nepusa masa si senzatia mea - si nu numai - este ca firma nu a fost pe deplin pregatita sa faca fata situatiei. In fine, ideea e ca sunt franta de oboseala si nu reusesc sa ma odihnesc nicicum.
Pe Iustina nu am mai dus-o la cresa, in principiu din cauza racelii. Insa dupa ce i-a mai trecut am incercat sa o duc cateva zile insa numai cum vedea cladirea incepea sa urle efectiv si sa tremure de spaima asa ca am renuntat. Daniela, sa stii ca si Iustina mea la fel a luat niste apucaturi de-astea ciudate insa norocul meu e ca nu am dus-o mult timp...
Ea care manca frumos a inceput sa bage mainile in mancare si sa arunce cu mancarea prin toata bucataria...iar cand ii faceam observatie incepea sa planga si imi spunea "nu na-na guitza..." Ceva s-a intamplat totusi de este asa de speriata. Culmea e ca dupa discutia ce am avut-o au mai avut tupeul sa sune (la sot ce-i drept
) sa intrebe de ce nu o mai duc la cresa. Am cautat directoarea sau ce o mai fi insa dimineata nu o gasesc iar de la serviciu nu pot lipsi in timpul zilei ca i-as explica mai pe indelete 
In fine, ma credeti sau nu Iustina e schimbata mult chiar si dupa numai 3 zile de cresa...ea care abia astepta sa iasa afara la copii acum nici nu vrea sa auda...trebuie sa-i gasesc mereu alt motiv sa iesim afara caci altfel se pune pe plans.
In rest e bine, creste, vorbeste muuuulltttt si muuuulteee, leaga propozitii intregi de cate 4-5 cuvine, care mai stalcite care mai corecte, accentueaza cuvintele de legatura...Anymony sa nu dai cu rosii insa si eu ma gandesc serios sa o inscriu undeva la o gradinita la grupa mica. Ar face fata cu brio ![]()
Va pupacesc pe toate si va urez o noapte linistita
kriss79 spune:
neata
Va invit la o cafeluta/ceiut/lapte!
LA MULTI ANISORI ANDREI de mami Katyuscha si VLADUT de mami teo!Sa cresteti mari si sanatosi!
Mai fetelor ma speriati cu gradi/cresa..nu ca as duce-o acum, o duc de la 3 ani la gradi cu program prelungit, dar din cate ati povestit voi..mi s-a cam facut frica..insa pana la 3 ani mai e!speram sa fim destul de marisori sa ne comportam ok![]()
tuscut,multa putere sa faci fata greutatilor de la job!dar cu printesa cine sta?bunicii?
Ella,pupici sa iti treaca starea nasoala! dar tu ce ai?![]()
Ani, Lacra distractie placuta la petreceri!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Septembrie 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!
Anilansa spune:
buna dimineata
Kriss, mersi de cafea
cu toate ca mai am un an pina sa incep serviciul... trebuie sa ne gandim bine depeacuma ce facem cu darius, vad ca nu e de gluma cu cresa/ gradinita ... si o billa neagra pt gradinita am primit-o de la nasi nostri care au fata de 3 ani si au retraso de la gradinita ... o solutie... imi deschid firma si imi iau copilul cu mine pina la 3 ani...
problema e ce merge cu criza asta

in ce domeniu[bang?
am cumparat si cadouri, gasit niste jucarii faine la miniblu, erau la reducere... si bineinteles ca nu m-am putut abtine si iam luat si lui Darius ceva
va dorim un weend frumos si relaxant
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
iulia-stefy spune:
La multi ani, Vladut!
La multi ani, Andrei!
Teo, Kati, sa va traisca cavalerii si sa va aduca numai bucurii.
Lacramioara si
Stefania Iulia
Anilansa spune:
LA MULTI ANISORI ANDREI de mami Katyuscha si VLADUT de mami Teo!Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Celia spune:

Andrei de mami Katy
Vlad de mami Teo
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
anymony spune:
Irina..de ce sa dau cu rosii, e normal, daca ai putea de la anul sa o inscrii la grupa mica ar fi f bine, mie imi pare rau ca nu am insistat sa o inscriu la 2 ani si 8 luni, acum poate ar fi fost altceva. oricum cu inscrierile e jaleeeeeee. la ioana in grupa au fost 37 inscrisi, apoi au inceput sa vina mai putin, 32, 28, 22 acum cred ca nici 20 nu sunt- vad asta dupa lucrarile lor expuse.
ieri a fosr mai bine, am luat-o la 3 jumatate si dormea asa frumos...erau vreo 10 copii cred. mi se pare ca evoloeaza e si mai independenta ca inainte, vrea sa se imbrace singura fara nici un ajutor, la baie nici nu stiu cind merge...
Am fost ieri la Teba. nu era cine stie ce-acum depinde ce va intereseaza-erau malete mai marisoare, flanelute de corp, si pantaloni de purtat afara la 5 lei-imitatie de raiat.
Fetele-in siraj sunt hainute asa frumoase...dar cam scumpele. plus ca am gasit un stand cu ff multe jucarii la preturi ok-la prima intrare ICRTI parca.
Vrem azi sa mergem in Copou sa se plimbe cu bicicleta, miine voiam la teatru, dar nu e spectacol frumos-motanul incaltat. Alta data.
Referitor la articolul discutat- eu NU ma vaccinez si nici pe fii-mea-dau declaratie ca nu-s de acord daca imi cere...In sinea mea sunt 100% de acord cu ce se presupune-e criza mondiala si suntem cam multi pe planeta , nu??
danyelle005 spune:
Ella la vechiul job nu ma intorc din mai multe motive, nu ca nu as putea, dar efectiv nu se merita; am stat mult si m-am gandit si am ajuns la concluzia ca mai bine stau acasa far niciun ban si poate ma ajuta DD si imi gasesc in alta parte, desi suntem costienti ca o sa ne descurcam greu. Te
si eu si sper sa-ti treaca si tie starea asta nasoala.
In legatura cu cresa, nu cred totusi ca asta e principala cauza a comportamentului Amaliei. Starea asta a ei s-a accentuat datorita spitalului; ieri nu ne-am mai dus la spital si nu a mai avut deloc crizute din alea. E adevarat ca si Amalia plange cand vede cresa, dar se linisteste imediat ce intra in clasa; de mancat mananca la cresa pt ca acasa nu-mi cere de mancare de obicei decat pe la ora 18; aproape tot timpul o gasesc vesela cand ma duc sa o iau, ba uneori mai ramanem in curtea cresei sau mergem in parc si se joaca cu copiii. E adevarat ca dupa ce o iau vreo 2 ore vrea numai la mine, dar per ansamblu eu sunt multumita.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
ella10 spune:
La multi ani Vladut
Oana sa-ti traiasca baiatul si sa aveti parte numai de bucurii din partea lui!!
La multi ani Andrei
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png