Gravidute&Mamici de IASI (103)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

buna fetele am aparut si eu pe aicidar nu stau mult ca fug la doctor azi am programare cu un doctor nou poate am si eu noroc si nu mai dau de afurisiti offf ca mi sa acrit de ei.trebuie sa discutam despre problema mea cu coagularea sangelui si sa vedem cum am sa nasc ca dupa cate mi sa zis sar putea sa nu fie alegerea me din nou cum sa nasc dar ce mai conteaza bebe sa fie sanatos si paote ma capat si eu cu un control asa ca la carte cu numai pipait burtika si gata.dar om vedea.
fug sa ma pregatesc ca am multe de facut dus,parul machiar asa un pic si sa il pregatesc si pe Andrei.

Alexandra 32 + si lumina ochilor mei Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Mai libera putin, dar plimbareata! Revin, Matei se maraie!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Salutare!!
La Teba nu am fost cam de 2 saptamini, nimic nou de toamna, doar niste malete cu minecuta lunga. Gasisem acum vreo luna niste ploveerase f dragute pentru 3 ani dar s-au terminat repede.
Incaltaminte eu cumpar de la Leonardo sau de la un magazin din Moldova mall linga truflli, marca Bebetom-din piele f buni ortopedici cu taloneta, cam spumpei dar merita, mai ales pt cei care acum isi fac mersul.

Noi mergem la gradinita sf sava cu program prelungit, dar as vrea sa o mut la grupa mijlocie-daca am sa pot. Luni au fost numai 22 de copii in grupa, ceea ce inseamna ca multi s-au inscris ca sa prinda loc.
Imi e ciuda ca sunt copii mai mici de 3 ani, care au venit cu hirtii de la inspectorat sa fie primiti, si ca Ioana nu e de grupa mica in nici un caz...
In rest toate bune, doar ca nu stiu cit o sa ma tina nervii si ambitia de a o duce zilnic...
Ne urnim greu, in fiecare dimineata face scandal,nu vrea sa ramina singura dar cind o iau la 4 jumate e totul ok. ne-om obisnui noi...
Eu cred ca nu mai vrea pentru ca in prima zi o fetita a lovit-o cu un cub de lemn in cap-nu minte pentru ca avea semn si chiar una din ingrijitoare mi-a spus. ce or fi cautat cuburile alea acolo chiar in prima zi cind era jale maaaaaaaaare nu pot sa pricep. Acum sapt trecuta joi si vineri a mers cu drag ca nu a venit fetita aia.
azi iar cu scandal, abia a reusit taica-sau sa o duca. in rest ii place, o gasesc vesela, jucindu-se, chiar luni au desenat si a desenat f frumos..pe mutulica...maninca acolo, doarme, nu se scapa pe ea, se cere-spre deosebire de altii . Chiar un baietel a facut de 4 ori intr-o zi pe el, iar vineri 5 copii s-au scapat-cred ca dintre cei care nu au inca 3 ani-pentru ca sunt si din astia Sper sa nu se ia dupa ei, dar se pare ca rezista bine.

Cam astea despre noi, ne mai auzim pe aci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

mai fetlor mai votai si voi subiectul nostru nu ati vrea?

Alexandra 32 + si lumina ochilor mei Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Lacra devin independenti si o sa cersim atunci un pup, o imbratisare de la ei .
Stiu cum e cu Danone, ca am facut sos o data cu smantana lor si a iesit naspa de tot. Eu nu cunosc "nici o baba curata", vorba unui prieten , de la care sa iau lapte. Sa vad cum imi iese iaurtul la aparat, ca am incercat prima data.
Da-mi un beep cand poti vorbi maine .

anymony felicitari pt realizarile de la gradi

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca-Maria

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inutsa
Ralu sa-ti fie de bine super week-endul si spor la mutat!

Multumesc, Inesa!Voi ce faceti? Cresteti? Sunteti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy
Ralu, ma bucur ca ai mai intrat, dar numai la strigarea catalogului? Cum a fost la Sibiu. Sa-ti fie de bine plimbarica.

Mai Lacramioara, daca de atat mai sunt in stare, ce sa fac?
S-a schimbat programul la munca. S-au dus noptile mele cu insomnii.
Uneori, cu greu apuc si sa mai arunc vreun ochi pe aici. Ce sa mai zic de postat ca pe vremuri?
La Sibiu? Hmmm, super fain. Sibiul ma fascineaza de fiecare data. N-as putea zice de ce. De fapt, ne-am dus cu o "treaba" acolo. Sotul a fost trimis de la firma la o petrecere a unor parteneri de afaceri. Am stat la Ramada. Petrecerea a fost la unul din restaurantele hotelului. Lux, un lux pe care... rar il poti vedea pe la noi. Daca nu chiar... deloc. Ne-am simtit rasfatati, am respirat aer curat, ne-am distrat. A fost oarecum in scurt, ca sa zic asa, un pic cam obositor, dar a meritat si oricand as repeta faza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, David Mihai!

O si un laptic.... pentru voi.

Katy, cum a fost la control?

anymony, pe noi nu ne-a primit la gradi pentru ca face 3 ani la inceputul lui decembrie... si asta inseamna ca la scoala va merge la aproape 8 ani.... Nici nu stiu cum sa procedez... Sa o duc direct la grupa mijlocie la anul? Inca nu sunt hotarata... E o amestecatura de varste la gradi....

Inutsa, asa e... mai tarziu nu vor mai vrea sa fie pupati, tinuti in brate.... Dar pentru ei poate e mai bine... Independenti fiind vor sti sa se descurce singuri. Capul sus...

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata
iulia... mersi de cafea... ce a mai facut Stefi? cum e la gradinita... tot e bataie pe hainute roz?un dulce pt printesa
iepurila... noi la 20 de invitati am facut facut acasa SFAT: daca ai cine sa te ajute la curatenie inainte si dupa se merita si e o cheltuiala mai putin... daca Nu... nu se merita
pt hainute: darius ia luat tatal meu un costumas tare frumos de la magazinul de copii de langa Maternitatea cuza voda ... dar a fost prea cald in casa si afara si nu i l-am dat... iam dat alt costumas cu maiou si pantaloni scurti... si papuci tot de acolo
mancare: noi am facut antreu: salata de vinete, salata de icre, pastrama, salam, muschi, parjolute si snitele de pui cu susan, rosii, ardel si castraveti, masline... si la friptura... piept de pui cu cartofi natur si muraturi, tortul ni la facut cineva
la nasi nu am luat nimic... ei au venit cu cadouri... si cu turta pt mot ... si cu unele obiecte pt tava

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata

Ani,la Teba am fost ieri..dezamagire mare.doar tricouri si alte chestii cu maneci scurte, fustite de vara samd. I-a luat mama mea pt. ziua fetei ceva garderoba de toamna ca nu mai avem din Alexandru de la Bondarel: trening, pantalonasi de joaca vreo 3 buc, pijamale, niste papucei de dus in parc la nisip,o gecuta..mai primeau marfa zilele astea..I-a mai luat niste papucei pana la glezna din piele frumosi tot din alexandru de la un magazin de langa piata voiev, nu stiu cum se cheama, e chiar ultimul pe partea stanga cum stai in fata pietii,inspre strada..cel care are multe jucarii,masinute afara, la 72 lei,dar sunt piele inautru si afara.

Iepurilaeu zic ca nu merita sa faci decat acasa, doar daca se aduna copii multi si nu e loc.La nasi am luat un cadou si atat..o lenjerie de pat.

Ralucasa va fie de bine plimbarica.intr-adevar e superb SIbiul, am fost pe cand era oras european in 2007 si m-a cucerit.am fost si noi la ramada la o intrunire si intr-adevar e superb.cel din iasi, desi e e tot Ramada,nu se compara.Ala e si mult mai mare..

Anymony, felicitari gradinaritei!iti doresc sa reusesti cu mutarea in gr.mijlocie!

LA MULTI ANISORI DAVID!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Septembrie 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!

Mergi la inceput