Albinutze de Mai-Iunie 2009(19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Clody, iti tin pumnii sa treaca repede, stiu cum e sa plangi pe langa copil, hai ca poate reactioneaza repede la tratament, copiii se refac usor.
Picky, multumesc, multa sanatate si voua. Si a mea isi scoate sosetutele, si cand o face noaptea o gasesc dimineata cu piciorusele inghetate . De o vreme trebuie sa-i pun doar costumase intregi.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luckyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Neata albinute!
Multumesc pentru sfaturile in legatura cu steamer-ul. Astept in continuare. Uite pe asta am pus eu ochii http://www.youtube.com/watch?v=Qz7FUSdc4Ws

Maria, si eu ziceam ca seamana fetele ca bebelusi, insa cei din jur m-au contrazis, asa ca am renuntat.

Am uitat sa va spun ca, de cateva saptamani, Sara si-a descoperit picioarele. Si le trage catre gura, se uita la ele, le canta, le vorbeste, le cearta... este dragalasa

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Raspunsesem la capitolul trecut:

Ioana, noi avem steamer de vreun an. Nu l-am cumparat pentru bebe ci pentru noi pentru ca mie imi plac mult de tot legumele facute la abur. N-a fost unul scump, am luat pur si simplu primul pe care l-am gasit si suntem fff multumiti (fac mancare tailandeza din carnita, legume si orez ... vai ca iar mi s-a facut pofta ... )

Irina, mami de www.flickr.com/photos/40416303@N08/" target="_blank">Sara Magdalena (19.06.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clodyac

fetele am fost la doctor ca iar a plansssssssssssssssss si are la o urechiusa cred ca otita offffffffffff si mi-a dat antibiotic lichid si nurofen pt bebe si niste picaturele sa i le pun offfffff sper sa treaca

fetele voi cum curatati urechiusele? ca eu nu prea reusesc......

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Clody, tare rau imi pare ... saracutul de el!!! si de tine ... sotul tau are ceva alternative cu serviciul?

Irina, mami de www.flickr.com/photos/40416303@N08/" target="_blank">Sara Magdalena (19.06.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clodyac

fetele doarme acum dar ma plangeeee cu suspine de plang si eu cu el de mila

la doctorita ne-am cantarit : 7200 kg la 3 luni si 12 zile

fetelor mi se rupe inimaaaaaaa de mila lui

Hai nu mai plange! Uite ce voinicel ai!!! O sa ii treaca si o sa fie iar vesel. Am uitat sa iti zic ca eu ii curat urechiusele cu un colt de scutec muiat in apa.

Mergi la inceput

philip: La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (cu intarziere ... )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

picky, ana_micu, alic, carla si luckyblue va multumesc pt gandurile bune la fel si pt celelalte fete ma iertati daca am uitat pe cineva

am luat si biotics sa ii pun in ceiut si sa ii dau acum in timp ce ia antibioticul ce spuneti e bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

clod...............nu mai plange ca plangem si noi...felicitari pentru masuratori

picky...................stii doar ca sunt innebunita dupa freza Alessieiacum si cu pozicile astea noi m-ai dat pe spate.. fete racite sa treaca repede perioada tusileasca si mucioasa..sigur e o scumpa cum isi rontaie degetelelede abea astept sa ajunga si a mea la capitolul asta

ana micu.....si sora-mea a zis ca mi-am gresit vocatia si sa ma las de meseria pe care o am acum..ma bucur ca va plac ghidusiile brotacului meu..cat despre kk-ita in timpul noptii..e trist rau,nu de alta dar daca apuci sa-i speli se duce naibii somnul

alic...........mulltam..seamana cu mami si tati

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Of,am pierdut mesajul.

Multumim tuturor de aprecieri,mi-a crescut pipota.
Si eu sunt racita,ma doare capul,nici mancare n-am facut si nici copiii nu prea i-am plimbat.

CLODY,multa sanatate lui Razvan,bine ca ai aflat ce are!

CRIS,e tare pitica ta!

MADA,ai vazut ca nu e greu,pai multa bafta la bebe2.

ANA MICU,cred ca tie nu-ti venea sa razi cu asa program,las ca o sa creasca el.

GANESHA, La multi ani

ANCY,KIRALINA,felicitari pentru botez.

GABI78,,cand ai timp sa pui si tu poze.

PICKY,ma uit si eu acum la poze.

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADA77 spune:

Nicuratze,multaaa sanatateeee!!Despre bb2,nu ca m-as grabi foarte tare,asa cum stii abia m-am dezmeticit..si oricum fiecare fiinta e diferita prin nevoi,cereri,asa ca situatia e noua..again,dar
nici un mijloc contraceptiv nu mi se pare ok pentru situatia in cauza..iar metoda calendarului nici in adolescenta n-am folosit-o.Primesti petitori sau e promisa printesa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata fetelor
Nicholas inca muceste, azi-noapte iar a dormit prost si numai sanul il bine dispune. acum doarme somnicul de dimineata de aproape o ora. of, of.
clody, carla, picky, sanatate si voua si bebelinilor. si eu ma gandesc ca poate are otita dar nu plange mereu, vrea insa in brate si atentie din partea noastra. si e scump.
a venit raceala asta tare nasol ca tocmai ce ma pregateam sa-l invat sa doarma in patut, numai ziua, ca noatea dormim "bine" amandoi.
picky, am vazut poze frumoase, are o freza super printesa ca si andra elenei.
ma'c sa vad daca apuc sa fac si eu ceva pana se trezeste
nu stiu inca nimic de sotul Alexandrinei, am sa sun azi dupa inmormantare, sotul vrea sa le trimita niste bani.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput