Albinutze de Mai-Iunie 2009(19)
Raspunsuri - Pagina 4
MADA77 spune:
Clody,multa sanatate lui Razvanel.Sa treaca buba repede.
Carla,la fel si pentru voi,urari de sanatate si sa aveti spor cu pregatirile.
Kiralina,Ancy,sa va fie de bine botezul.Va asteptam cu pozici.
Legat de botez,noi am ramas fara nasi.Cei care trebuiau sa-l boteze pe IANIS locuiesc in CANADA si din pacate,fiind afectati de criza-zic ei-nu mai exista nici o solutie de intalnire.Ne-am gandit si la varianta de a merge noi incolo,dar va mai dura procedura de sponzorizare pentru bebe IANIS,el nefiind rezident...asa ca ori amanam pana rezolvam si ajungem noi acolo,ori cautam alti nasi.Of..mareeeeee suparare,ce sa zic.Nici macar n-avem o varianta de rezerva.
http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/Septembrie#
cris_82 spune:
mada............ma refer la fatul ca atuncea cand face kk-ita cu regularitate,nu miroase urat....si pe langa laptic de la mine ii dat si lapte praf
mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg
CarlaV spune:
Dici, nu e scump. Pe unde am intrebat se invarte tacamul la 50 euro + TVA cu tot cu bauturi, fara tort.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
MADA77 spune:
Cris,nu m-am exprimat io coerent..kk miroase urat.Bebe face cam la 2 zile.Pe bebelina ta draguta sigur o ajuta mult lapticul tau.
CARLA,normal ca la tine ma gandeam,la cine altcineva!Acu ce sa zic,sanatosi sa fim.
http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/Septembrie#
Deea_24 spune:
Claudia multa sanatate la puiut! Si noi tot betigase de urechi pt. bebe folosim.
Carla sper sa treaca repede raceala.
Leeloo am vazut pozicile si filmuletele, ce scumpic e Tudor! si ce dulce e cum sta el cu fundicul sus.
MADA multumim!
kiralina, ancy felicitari pentru botez! micutii crestini!
Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)
noi si raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN
Darian's B-day ticker!
bebe mic
clodyac spune:
fetele doarme acum dar ma plangeeee cu suspine de plang si eu cu el de mila
la doctorita ne-am cantarit : 7200 kg la 3 luni si 12 zile
fetelor mi se rupe inimaaaaaaa de mila lui
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
Picky_toto spune:
Buna,
Am luat eu raceala,asa ca ma dor toate cele, ochii, urechiile, nasul, gatul si capul...si imi e sa nu o ia si pe micuta, cu toate ca sansele sunt minime ca sa scape neatinsa, mai ales ca da si ea semne de raceala, tuse, stranut....na si cand sa ma apuc si eu sa va scriu pe aici s-a trezit....
Razvan sa te faci bine cat mai repede si sa treaca otita ...Clody suntem si noi alaturi de tine
Beca super ca Sara si-a descoperit piciorusele...Stefi le-a ochit siea de ceva vreme si cand ramane fara sosetute(ca are un stil de isi da singurica sosetele si panatalonasi jos de pe ea)incepe sa le deguste...si se vede ca sunt gustoase...
Cris, Miruna ta e o haioasa rau...o sa tev astepti la mai multe de acum incolo de la ea...dar nu uita...numai cu un zambet te face sa uiti de toate necazurile...
Deea, Strunfita urez si eu cu intarziere la cat mai multe lunite si sanatate multa
Philip la multi ani si sa ai parte de tot ce iti doresti... imi pare rau ptr prietena ta...sotul ei a scapat?(ca am vazut la stiri ca au avut si un accident in drum spre spital)
Carla sa treaca repede raceala si va urez de pe acum distractie placuta la botez...
Felicitari bebeilor increstinati de curand si sanatate multa celor bolnaviori
Va las acum, mai aveam multe de spus, dar bebe cauta atentie.;trebuie sa stau cu ochii numai pe ea ca se tot intoarce pe burtica si nu mai poate sa se reintoarca pe spate si nici sa isi puna cazpul intr-o parte....cade mereu in nas pana si-l face rosu, apoi maraie de oboseala....dar asa invata
Maria cateva poze am pus la semnatura...inca se incarca...pup
Ies, ii dau sa pape si apoi iesim la o plimbare scurta in 3 (eu, bebe, picky)
pupici
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Leeloo21 spune:
deea multumesc
eu ies in herastrau fetelor..in odiseea mea nu iese nimeni acolo in zona..insa daca este vreuna din voi care vrea sa ne intalnim nu ezitati sa-mi spuneti..un pm..sau faceti rost de nr meu la odiseea de martie aprilie..
la pescarus parchez si ne plimbam pe langa lac..si daca e [rea vand pe sus..
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
ana_micu83 spune:
Ziua buna dragelor si bine v-am regasit! ori de cate ori se naste un capitol nou imi propun si imi promit sa postez mai des si sa tin pasul cu voi..da mereu se intampla cate ceva si nu-mi tin promisiunea.
O sa incerc sa va scriu la cate ceva la fiecare...sa vedem daca imi iese ca nici pana la ora actuala nu am reusit sa retin 100% numele tuturor mamicilor si tuturor picilor.Daca sar pe cineva, ma iertati voi...pana atunci sa va spun ca am avut si eu o noapte mai "altfel" de mi-a stat numai ganul la Clody...ieri am stat mult cu bebe prin curtea blocului la spatiul de joaca unde au fost inca vreo 2 copilasi si poate ca agitatia lor l-a obosit si pe la 20 una bucata de fiu dormea cu takso de mama focului. Am stat eu linistita si am tot sperat in in jur de 22 se trezesc , ii hranesc...facem baie copilului(mai ales ca azi trebuia sa mergem la DR si nu se cadea sa sarim peste baita)...se face si 00.00 si partile masculine ale familiei dormeau...mi-am facut baie si m-am culcat si eu...pe la 2...a inceput piticul sa dea semne de foame acuta ca nu nimeream nici tzatza s-o scot sa-l prostesc pana se incalzea laptele muls...in timp ce manca , aveam impresia ca e razboi in pampersul lui...dadea nene...si a dat...pana pe spate...no, cum sa-l sterg eu doar cu servetele (nu faceau fata)..asa ca l-am luat si i-am facut o baita rapida la chiuveta. Dupa baita, s-a inviorat copilul...si da-i cu chef de joaca...si chiuie si gura pana la urechi..radeam si eu de rasul lui dar eram rupta de somn(el ghetosul ma luase de proaspata)...in fine...pe la 3 il adorm, si la 6,45 se repeta figura....iar trezit, iar papa..iar caca pana pe spate , baita de rigoare si veselia de dupa...picam de somn, iar el pace sa doarma.Atunci imi zbura gandul la noptile albe ale Clodyei...macar Razvanul meu radea...
Draga Clody esti o mama eroina! Te apreciez si de multe ori ma intreb daca mai poti...imi pare rau de job-ul sotului tau, dar nu uita ca"un sut in fund este un pas inainte" si "dupa furtuna soarele arde mai tare"...stiu ca nu de proverbe ai tu nevoie acum, dar ajuta si ele...capul sus si un mare de la noi pt voi sa treaca si otita pacatoasa!
Ancy, Kiralina ne bucuram ca ati intrat in randul crestinilor!Sa va traiasca piticii si asteptam pozici...
Cris ori de cate ori iti citesc postarile ma umplu de o stare de bine!Sunteti o familie minunata si tu ai un talent de narator de meriti un premiu
philipcu intarziere "la multi ani", si condoleante pt prietena ta.
S-a trezit ...revin!
Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!
alic spune:
Ancy..la fel am patit si noi cu nasii, cu exceptia faptului ca ei au divortat dupa...si a fost cu tam-tam fiidca la ni s-au cam inghesuit prietenii sa ne boteze...dar sa speram ca nu va fi chiar asa rau..in definitiv Natalia va avea si o nana si un nan "vitregi"
Deea..multumim pt vot!
sa-ti traisca puiul, sa creasca mare si sanatos!
Cris...poznasa fata ai!
Carla...cred ca am sa-mi iau si eu unul; ma uit la reclama de mult timp!
Clody imi pare rau ca sufera cel mic; la copii sunt frecvente otitele, eu o feresc pe-a mea cat pot;
urechiusele nu le curat in profunzime, doar pavilionul si usor cu betisor numai daca e nevoie...dar nu bag adanc;
insanatosire grabnica!
Mada...iti imprumut eu unii, vrei? oricum, nu ramane copilul fara nasi, poate e scris sa fie altii decat cei cu care ati vorbit initial...
pe restul va pup!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!