Albinutze de Mai-Iunie 2009(19)
Raspunsuri - Pagina 3
Leeloo21 spune:
la multi ani si de la noi
felicitari pt crestinizarea copilasilor!
noi urechiusele le curatam cu betisoare de usrechi cu opritor..imediat dupa baita..il usuc pe cap cu prosop apoi cu fheonul de o sapt..k tare frig este in casa..si apoi urmeaza urechiile..bag in gaurica si rotesc un pic..apoi curat cu cealalta parte canturile urechiusei..si in spatele ei..
pare rau pt otita..poate sa faca si de la vand..e nasoala perioada asta..
multa sanatate!
tudor doarme si papa bine..creste pe zi ce trece!
toate fetele
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
MADA77 spune:
PENTRU BEBE DARIAN SI MAMICA LUI DRAGUTA!!Si pentru TATI,BUNI,STRABUNI..PENTRU TOTI!![Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot binele din lume,alaturi de bebe drag!!
http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/Septembrie#
CarlaV spune:
Elena, superbe poze!
Deea, multumesc, joi si vineri vom sarbatori.
Clody, imi pare tare rau, uite ca nu plangea fara motiv. Eu curat urechiusele doar cu coltul prosopului la cea mica, la Saby cu betisoare.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
dicirstea spune:
Senchiu de raspunsuri. V-am intrebat pentru ca mi-a facut mama observatie ca 155 lei e cam scump, mai ales ca e fara bauturi alcoolice si sucuri si tort. Dar am vrut ceva mai deosebit. Puteam sa-l scot mai ieftin, ca avem si desert o superpraji cu inghetata, dar era prea buna. Asa ca am lasat-o si pe ea si luam si tort.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
cris_82 spune:
fetelor..voi va amuzati cum va povestesc?imaginati-va cum e live..in timpul nebuniei nu-mi arde de ras,dar apoi cand se calmeaza apele ma uit in ochisorii ei si la zambetul ala cat toata fetisoara si ma umfla si pe mine rasul
clody.......imi pare rau ca Razvanel a facut otita sa treaca.Pentru urechiuse si noi tot betisoare cu opritor folosim si pe capusor nu-i fac baita decat de 2 ori pe saptamana,in rest ne balacim in fiecare seara ca tare mult ne place
carla...............of..a naibii raceala..si tocmai acumtrimitem la toata familia sa treaca pacatoasa asta de raceala
mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg
Relusha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kiralina Hello gasca, Noi am avut botezul duminica si inca ma resimt. Ada a fost viteaza, in biserica a plans destul de mult si tocmai cand se linistea si adormea urma ceva, ba a bagat-o in apa, ba vin pe gat etc. Meniul a fost 46 euro, cu aperitive, pastrav, friptura, tort de cioco si inghetata, open bar, alune, fistic si covrigei pe masa. In pretul asta a fost inclus si bacsisul. mamica Adei (11.06.2009) |
Felicitari pentru botez, mica crestina Ada
Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)
Relusha spune:
citat din mesajul lui ancy_2405 Buna fetele. Am avut si noi botezul sambata trecuta.A fost frumos,Alex a fost foarte cuminte,a plans doar cand l-a bagat in apa,dar si-a revenit repede.Hmmm...nasul in urma cu o luna s-a despartit de viitoarea sotie,deci va dati seama ca a botezat doar el ca asa era stabilit sa-l boteze ei,si nu mai puteam sa schimbam nimic.Colac peste pupaza,vineri mi-a venit si CM.Bine ca am putut intra in biserica,evident cu o esarfa pe cap,parca eram o babuta Si am mai stat si in fata cu nasul sa tin lumanarea Oricum,important este ca este crestinat puiutul. In rest toate bune,Alexut e foarte cuminte,creste.Saptamana viitoare ma duc cu el la pediatru la vizita,sa vedem cum mai stam cu kg si cm. Va pupic pe toate si va doresc o dupa amiaza placuta Anca mami fericita de Alexandru George 07-05-2009 http://picasaweb.google.com/ancysimona/PozeAlexutz# |
Felicitari pentru botez, acuma ai acasa un mic crestin, sa va traiasca
asteptam vesti de la vizita la pediatru
imi pare rau pentru nasi, poate pana la urma se impaca si totul va fi bine
Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)
MADA77 spune:
cris,am ras cu lacrimi .Tocmai ce am avut si noi indeletniciri kk-ciste.Numai ca bebe era tot ferchezuit,gata de plecare.Pana m-am invartit ,hop,surpiza.Luat,spalat,schimbat..intre timp a si adormit.Asa ca amanam iesirea in oras.
Fetelor,io nu stiu ce pun astia in laptele praf,dar miroase ceva de speriat.Ma gandesc ca daca apare bebe 2 in timp ce io sunt la schimbat de pampersi la bebe IANIS,fugggggggg in lume.De aici se deduce,ca dupa multi ani de anticonceptionale,am hotarat sa ne lasam in mana sortii.
http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/Septembrie#
CarlaV spune:
citat din mesajul lui MADA77 cris,am ras cu lacrimi .Tocmai ce am avut si noi indeletniciri kk-ciste.Numai ca bebe era tot ferchezuit,gata de plecare.Pana m-am invartit ,hop,surpiza.Luat,spalat,schimbat..intre timp a si adormit.Asa ca amanam iesirea in oras. Fetelor,io nu stiu ce pun astia in laptele praf,dar miroase ceva de speriat.Ma gandesc ca daca apare bebe 2 in timp ce io sunt la schimbat de pampersi la bebe IANIS,fugggggggg in lume.De aici se deduce,ca dupa multi ani de anticonceptionale,am hotarat sa ne lasam in mana sortii. http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/Septembrie# MAMA de bebe IANIS EDUARD |
Oooo, multa bafta!
Nu stiu daca-ti amintesti, dar cand eram insarcinata si aveam greturile acelea cumplite, exact de schimbat pampersul ma plangeam. Atunci cred ca am reusit sa-mi maresc capacitatea pulmonara , trageam aer in piept, imi tineam respiratia, scoteam pampersul, ma miscam repede sa o sterg si speram sa termin inainte de a fi nevoie sa respir iar .
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cris_82 spune:
mada.............ce tare acum daca s-a nimerit sa coincida ora de plimbare cu cea kk-cioasa..asta e.Asa ne nasol misoase laptel praf? ca aicea eu folosesc unul care nu miroase deloc(sau sinusurile mele sunt varzasi nu-mi dau eu seama)si are acelasi gust ca si lapticul meu
mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg