Albinutze de Mai-Iunie 2009(19)
Raspunsuri - Pagina 13

maria_bunica spune:
Alesia Georgiana...bebe de Baby_first
Maria Alexandra...bebe de Andreea1608
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

philip spune:
azi-noapte s-a trezit la 2 ore si a supt. imi simt creierul ca un ghem incalcit. picky, frumoase poze, care esti tu?
carla, vazut, v-ati distrat frumos.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Relusha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_bunica![]() ![]() ![]() ![]() mami de ![]() Buburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
LA MULTI ANI!!!! si din partea noastra

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Relusha spune:
Carla, am vazut pozele.... ai 2 printese minunate, sa va traiasca, sa creasca mari, sanatoase si sa fie cuminti
din pacate nu pot sa vad si alte poze...nu mi se deschid site-urile aici...asta ca sa stiti de ce laud doar unele albinute....
imi pare rau pentru fetele care au parte de muscaturi din partea albinutelor, multi sa treaca ....
Ana, multumim de faza zilei...tare bebelul...cum danseaza el doar in pampers...
Gabi, felicitari pentru examen
Maria, spor la treaba sa se invete Darius repede cu somnul la el in patut.... iti trimit azi mail....

Relusha spune:
...scriu-scriu.... si nu ma gandesc sa va salut si sa dau o cefea buna....asa ca sa revenim....
Buna dimineata,
si o pentru fiecare
toata gasca si sa aveti o zi buna !!!

clodyac spune:
buna dimineata
eu am niste nopti si zile cred ca cedez nervos inainte era greu dar acummmmmm
mi-a plans ieri si azi noapte in niste reprize de mi s-au umflat si mie ochii de plans
eu nu stiu oare nu isi face efectul antibiotocul ??? are si mucisori o gramada
mamica fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Relusha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clodyac buna dimineata ![]() eu am niste nopti si zile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eu nu stiu oare nu isi face efectul antibiotocul ??? are si mucisori o gramada ![]() ![]() mamica ![]() ![]() www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya |
Clau, imi pare rau sa aud asta
nu ai pe cine sa chemi sa stea cu Razvan in cursul zilei sa prinzi si tu niste ore de somn...?
va

ana_micu83 spune:
Neata si de la noi! Buna cafeaua..eu dau niste cornuri cu cioco sa ne fie ziua si mai dulce!
Clody, imi pare nespus de rau cand citesc ce scrii..mi-e tare mila de Razvanelul tau...ai incercat sa vezi, poate ii dau dintisorii...mai stii?
UN mare sa treaca toate durerile!
Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!

alic spune:
buna dimineata!
Relusha, multam de cafea! macar pe asta virtuala sa o beau
apropo fetelor, voi beti cafea naturala? eu as bea una si cu ochii, dar mi-e frica sa nu stea Natalia cu ochii cat cepele dupa aia
raportam si noi ca ieri am facut vaccinul de 4 luni, cam cu intarziere din cauza lipsei de pe piata;
ca de obicei, a plans mama mai mult decat fata, Natalia n-a scos decat un scartait scurt, insa eu din antecamera n-am rezistat sa nu vars o lacrima....nu stiu ce se intampla, dar de cand am nascut sunt foarte sensibila, una-doua bocesc
sunt multumita ca Natalia e foarte bine, nici un efect adevers...ma gandesc ca e rezistenta la durere, daca derulez ca la nastere a avut fractura de clavicula si nu a plans deloc, apoi dintisorii au iewsit fara probleme, acum vaccinul fara lacrimi.......ma rog la Dumnezeu sa fie mereu asa bunuta si cuminte!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!

nicuratze spune:
Buna mamici,
MADA,,pai ne incuscrim,parca ma vad in vizita la copii la Praga
GABI78,o dulcica si o cuminte fata ta (mi-a placut poza cu piticul tau care tine pumnisorii la ochi ).
PICKY,fata ta s-a facut o domnisoara
CARLA,ca de obicei,superbe poze,eu tot nu-mi iau ochii de la Sabina.
ANA MICU,si eu zic ca trebuie sa ai si cu cine ca sa alaptezi,oricum felicitari pentru muls,eu n-am reusit niciodata mai mult de 20 ml.
MARIA,PHILIP,,sper sa apucati si voi sa va odihniti.
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)