Albinutze de Mai-Iunie 2009(19)
Raspunsuri - Pagina 12

gabi78 spune:
Carla ... super pozele ... sa iti traiasca fetele sa creasca mari si sanatoase!
Picy si pozele voastre le-am vasut. Si tu ai o pletoasa .... imi pare rau de neintelegerile din familie. incercati sa nu intrati pe usa casei voastre cu ganduri pe care altii vi le-au facut. Bucurati-va de printesa. Si mi-au placut pernutele!
Ana foarte tare faza zilei!
Mai fetelor nu va ciondaniti care are mameloanele mai ombilicate si care se chinuie mai tare sa alapteze. Cel mai important este sa fie copii sanatosi si mamele multumite.
Eu la Tudor m-am muls pentru ca din acelasi motiv ca si voi nu avea de ce sa traga, dar nici ca vroia. era extrem de puturos si datorita unui icter prelungit. Am dus-o asa o luna si apoi s-a dus tot laptele ca oricum nu era prea mult. Acum, Bianca ar fi bagat in gura tzatza toata numai sa iasa lapte, dar n-a iesit. asa ca .... voi trageti concluziile
Acum s-au trezit si puii mei si le fac bagajelul sa plecam in parc. Mi-am dat azi un ultim examen-restanta din vara de la masterat si am reusit sa scap de toate.
O dupa amiaza placuta tuturor!
Sa il ajutam pe Andrei!

ana_micu83 spune:
Gabi scumpo, iti multumesc din suflet pentru raspunsul tau detaliat!
Si eu am cautat Topfer Lactana 1 , pentru ca si in cazul nostru tot Lactana s-a dat in maternitate pana mi s-a instalat lactatia dupa cezariana...am inteles ca este lapte bio...l-am cautat in Sibiu si nu l-am gasit decat in lantul de farmacii Dona si fix nu aveau cand imi trebuia mie. In ritmul nostru, as avea nevoie de o cutie la 3 sapt...cam asa!
Noi nu ne certam si nici concurs de sfarcuri ombilicate nu facem..numai ca fiecare si-a spus punctul de vedere.
Pupici la picii tai! si
pt tine!
Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!

ana_micu83 spune:
Gabi, de geluri si pentru mine a fost "in prima auditie" ceea ce a spus dr..d-aia am intrebat si pe aici...si eu mai ametita nu am intrebat-o exact despre ce substanta este vorba...oricum peste 2 sapt mergem sa facem Infanrix-ul si o intreb ce si cum.

ana_micu83 spune:
bebe beca eu n-am zis ca sfarcurile ombilicate ar fi un impediment pentru alaptat in general...la noi este caz aparte ca piciul nu vrea/nu poate sa traga si scandalul e cat casa..de ne stiu si vecinii (a fost o perioada cand il si infometam oarecum...adica nu-i dadeam decat san , unde el tragea max 5 min cat sanul curgea singur si apoi nu mai vroia...ma gandeam ca asa accepta sanul).Mi-ar fi fost mult mai usor sa-i dau titi in gura si pe timp de zi si pe timp de noapte...da eu pierd dublu timp...ca trebuie sa ma mulg, sa pun laptele la frigider, sa sterilizez pompa..etc
Si eu m-am documentat pe site-ul acela si am invatat de acolo ca in cazul sfarcurilor ombilicate sanul trebuie tinut in pozitia sandwich si bb poate trage.
Si aici am gasit informatii importante despre www.alaptare.home.ro/" target="_blank">ALAPTAT!
Multumesc pt mana de ajutor intinsa!

CarlaV spune:
Ana, concurs de sfarcuri ombilicate esti tare
. Stiu ca ai inteles ce voiam sa spun.
Gabi, multumesc.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

kiralina spune:
Buna seara fetelor,
Am vazut poze frumoase de la Carla si Picky.
Picky, ai o pletoasa mega draguta si cuminte. Mi se pare asa de incredibil ca nu a plans la botez. A mea a plans aproape tot timpul, plans cu lacrimi de crocodili. Si cand am plecat de la biserica a adormit la mine in brate si ofta in somn.
Nu stiu ce am, dar nu mai reusesc sa ma inteleg cu mama.
mamica Adei (11.06.2009)

ramonaiani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_micu83 ...mulgeam peste 300/ml la o masa iar Razvan papa cam 120-140...acum in schimb am ajuns sa scot cu greu 160 , iar RAZVI papa cam 180-200 ml si nu-i ajunge laptele meu... |
Incearca sa mananci multi struguri. Astia maresc productia lactata (eu beau 1 l suc de struguri pe zi)
Dupa Garmastan TREBUIE sa te speli, apoi ii dai copilului sa manance.
Pozele pe net pot fi cenzurate / sterse de adminii site-urilor daca sunt indecente. (adica copii goi la mare / la botez). Asa ca atentie ce poze puneti pe net, ca exista tot felul de pedofili ...
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

kiralina spune:
Pt durerea de gingii am gasit un remediu f interesant (natural + bio) - radacina de iris - www.eco-baby.ro/Produse_Ingrijire_Bebelusi/Radacina_de_Iris_Bio/id-b74ae86f9147842e6f96d93a483a0abf.html" target="_blank">aici
Noi inca nu am incercat ca nu e cazul, dar o sa imi comand una sa o am in casa.
mamica Adei (11.06.2009)

gabi78 spune:
Stiti ... am uitat sa laud fata si e o chestie chiar foarte importanata: in afara faptului ca nu a plans deloc la botez, doar a schitat un mieunat la un moment dat dar fara prea multa vlaga ... ei bine ... dupa ce a scos-o din apa si s-a incalzit in panza de botez a inceput sa faca kk!!!
Si a facut kk de cand a inceput sa o invarta in jurul mesei si cand a impartasit-o si cand a inchinat-o pe la icoane.... a facut de ziceai ca face pentru o sapatamana!
Sa dea Dumnezeu sa ii poarte noroc.
Sa il ajutam pe Andrei!

maria_bunica spune:
Buna seara!
Raportam un bebe maraici toata ziua..nu l-a multumit nimic..cred ca ne pregatim si noi de dintisori,pt ca baleste la greu,isi roade pumnul si abia asteapta sa prinda ceva,ca sa molfaie in gura!Numai ca daca o sa fie asa de marait la toti dintii si maselele,o sa albesc instant!
Alic..intoarcem si noi pupicii Nataliei!Nici eu nu il fortez pe Darius sa stea pe burtica,numai ca il pun de cateva ori pe zi si daca are chef sa stea bine,daca nu,iarasi bine!
Relusha..exact,parca ar intelege ce le spunem,asa se comporta!Noi incercam sa il invatam in patut ziua(deocamdata)si trebuie sa ii tinem companie,ca sa vada ca nu este singur!Si ii vb toate alea...Ai un super aliat acum...tati ramane in minoritate!
Carla..ca de obicei,superbe pozele.Mi-a placut tare poza cu Saby si Lary,pe paturica,privindu-se in ochi.
Picky..am vazut pozele...tare dragalasa Stefi,iar in pozele cu sarafanul de blugi este adorabila!
Gabi..poate ii va purta noroc kk facut la botez.
Fetele..cred ca nu este cazul sa chestionam cum alapteaza fiecare si cat..fiecare face cum crede.
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi