Albinutze de Mai-Iunie 2009(19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ana.................nu pot altceva decat sa mor de ras..ce haios e asa cum denseaza doar in pampers

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

ana..felicitari pt dintisori..2 de-odata..tudor are 6 luni si 10 zile si nu prea da semne ca vor aparea curand..dintisorii..ee..toate la timpul lor!

cris..sper sa treaca chinul cu dintisorii si la voi repede si fara febra!

toate fetele si la multi ani sarbatoritilor!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Carla, mie mi se deschid pozele de la ziua Sabinei...

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Carla, spun si eu ca BebeBeca

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Carla, mie mi se deschid pozele de la ziua Sabinei...

Carla, spun si eu ca BebeBeca

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Carla, poate ai dreptate..poate nu...stai linistita ca nu ma supar doar din asta...la sange si rani am ajuns si eu si nu odata..de mai multe ori...ideea este ca unele sfarcuri sunt mai mult sau mai putin ombilicate decat altele si copilasii diferiti intre ei... nu stiu cum au fost ale tale, dar stiu cum sunt ale mele si cum este Razvan...la san sa-l pun nu am incercat doar acum in perioada asta...(asa ne "razboim" de la nastere)...si am mai incercat eu "marea cu degetul" pe la sase saptamani cand m-am decis sa nu mai folosesc nici pompa si nici mameloane....pur si simplu il tineam ori de cate ori urla de foame la san...se trezea din ora in ora (recordul la somn a fost de 2 h) dupa vreo 10 zile eram cheauna si eu...da nici copilul nu era bine...numai cand simtea sanul in gura urla ca din gura de sarpe, ba de multe ori isi facea si greata (chiar daca imi faceam toaleta sanului inainte si dupa alaptat...ma spalam inclusiv si dupa ce ma dadeam cu garmastan, gandindu-ma ca poate nu suporta gustul/mirosul ) si in loc sa ia in greutate sau sa stagneze...a slabit...cand a auzit pediatra noastra de ispravile mele m-a certat f tare spunandu-mi ca nu trebuie sa chinui copilul de dragul alaptatului ca in loc sa-i fac bine ii pot face rau...sa continui cu mulsul pentru hrana de baza, dar sa nu renunt sa-l pun si la san pentru stimularea lactatiei.Zis si facut...mi-a mers figura pana sapt trecuta ...max 10 zile cand "m-au lovit" niste vesti proaste si brusc cantitatea de lapte a inceput sa se diminueze. Am crezut ca sunt destul de matura si de puternica si nu mi s-ar trage de acolo cu laptele, dar...subconstientul a resimtit altfel situatia.In fine...nu mai continui ca ma apuca durerile de cap...sper din tot sufletul sa ma mai linistesc si eu si in zilele urmatoare sa se schimbe situatia.

In concluzie, poate am procedat gresit sau poate am ales "raul cel mai bun" din alternativele pe care le-am avut...

Si..felicitari pentru perioada lunga de alaptat!

Pupici de la noi pentru printese!

Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Am uitat sa urez si eu La mai multe lunite bebeilor care azi isi completeaza cutiuta pentru 1 an...

Am luat o pauza de la calcat sa ii dau sa pape buburuzei mele care nu mai vrea sa stea pe spate, imediat cum o pun in patut sau pe pat, hop pe burta si apoi maraie si se chinuie ca nu mai poate sa se reintoarca...si e tare ca a inceput sa se si miste putin , de intors se intoarce pe burta in ce pozitie vrea, ca sa ma vada mai bine sau ca asa ii place ei, apoi plange ca si-a bagat picioarele printre gratiile de la patut si nu mai poate sa se roteasca ....na ca acum e pe burtica in patut si il are pe Tweety sub ea...si acum maraie ca nu mai poate sa se intoarca...acum plange...gat am intors-o si acum se cearta...

Fetelor ai vostri nu au inceput sa muste de sfarcuri, sa traga de ele...ca eu nu mai pot, are o placere sa stranga tare de sfarcuri at cand ii dau sa pape de mai strang si eu din dinti sau ii scot tatzi din gurita...
Si ca veni vb de sfarcuri ...a mea le are tar, pediatra a zis ca e ok...nu o doare daca o ating la tatze ...e normal sa le aiba asa tari? voi ce credeti?

Carla am uitat sa iti zic...Saby seamana cu tine suta la suta...zici ca numai tu ai facut-o...Iar Lari are un zambet tare fermecator ...

Beca las' ca o sa inceapa si Sara sa stea pe burtica...rabdare..mai ales ca mititica a trecut prin multe..

Ana si eu am probleme cu sfarcuriele, nu se formeaza decat ff greu , dar asta nu m-a impiedicat sa nu alaptez, chiar si acum in vacanta, mama s-a mirat si mi-a zis "fata tu nu ai sfarcuri deloc"...si?!...daca pot alapta de ce sa imi fac o grija din asta...iar in privinta greutatii nu te speria ca e ok...uite eu ma asteptam ca a mea in aproape o luan de vacanta cand am schimbat aerul..munte-mare-munte sa puna pe ea mult, si cu toate ca a mancat non-stop de ma gandeam si eu ca poate nu ii mai ajunge laptele(aveam sanii fff moi si de multe ori se intampla sa planga la tatzi) a pus doar vreo 800 gr pe ea..asa ca nu iti face griji...atata timp cat pune pe ea e ok...

Felicit si eu bebeilor care le-au dat dintisorii...

Ma duc sa o intorc din nou, ca iar e pe burta si maraie...si sa ma reapuc de calcat...

Pupici

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_micu83

Carla, poate ai dreptate..poate nu...stai linistita ca nu ma supar doar din asta...la sange si rani am ajuns si eu si nu odata..de mai multe ori...ideea este ca unele sfarcuri sunt mai mult sau mai putin ombilicate decat altele si copilasii diferiti intre ei... nu stiu cum au fost ale tale, dar stiu cum sunt ale mele si cum este Razvan...la san sa-l pun nu am incercat doar acum in perioada asta...(asa ne "razboim" de la nastere)...si am mai incercat eu "marea cu degetul" pe la sase saptamani cand m-am decis sa nu mai folosesc nici pompa si nici mameloane....pur si simplu il tineam ori de cate ori urla de foame la san...se trezea din ora in ora (recordul la somn a fost de 2 h) dupa vreo 10 zile eram cheauna si eu...da nici copilul nu era bine...numai cand simtea sanul in gura urla ca din gura de sarpe, ba de multe ori isi facea si greata (chiar daca imi faceam toaleta sanului inainte si dupa alaptat...ma spalam inclusiv si dupa ce ma dadeam cu garmastan, gandindu-ma ca poate nu suporta gustul/mirosul ) si in loc sa ia in greutate sau sa stagneze...a slabit...cand a auzit pediatra noastra de ispravile mele m-a certat f tare spunandu-mi ca nu trebuie sa chinui copilul de dragul alaptatului ca in loc sa-i fac bine ii pot face rau...sa continui cu mulsul pentru hrana de baza, dar sa nu renunt sa-l pun si la san pentru stimularea lactatiei.Zis si facut...mi-a mers figura pana sapt trecuta ...max 10 zile cand "m-au lovit" niste vesti proaste si brusc cantitatea de lapte a inceput sa se diminueze. Am crezut ca sunt destul de matura si de puternica si nu mi s-ar trage de acolo cu laptele, dar...subconstientul a resimtit altfel situatia.In fine...nu mai continui ca ma apuca durerile de cap...sper din tot sufletul sa ma mai linistesc si eu si in zilele urmatoare sa se schimbe situatia.

In concluzie, poate am procedat gresit sau poate am ales "raul cel mai bun" din alternativele pe care le-am avut...

Si..felicitari pentru perioada lunga de alaptat!

Pupici de la noi pentru printese!

Mameloane mai ombilicate ca ale mele n-au vazut asistentele . Ideea este ca am insistat cu alaptatul de la inceput si copilul a colaborat, a avut si forta sa traga. Cand avea vreo 2 saptamani mi-am pus la un moment dat mameloane de silicon, ca urlam de durere. Copilul a mancat, dar dupa aceea mi-a mai trebuit o saptamana sa o re-invat sa apuce sanul.
Categoric tu ai facut alegerile corecte atunci cand copilul a inceput sa scada in greutate. Eu am avut noroc ca nu am avut biberon si lapte praf in casa, am insistat mult sa alaptez si m-a ajutat si experienta anterioara, am vazut multe nasteri si femei alaptand din primul moment.
Daca poti crede asa ceva, am facut doar 3 luni pauza de alaptare, pana s-a nascut cea mica, si mameloanele se intorsesera iar .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Multumesc mult pentru aprecierea pozelor. Relusha, acum e bine link-ul.
Si a mea a inceput sa ma muste de sfarcuri. Cu statul pe burtica nu se impaca nici ea, Saby pana pe la 8 luni nu prea a stat, acum numai pe burtica doarme.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Picky, Sara este un catel dintre cei mai aprigi. Musca, si musca rau de tot. Cateodata apuca sfarcul, strange gingiile si apoi incepe sa traga si sa rada, este distractie mare. Si eu nu stiu cum sa ajung mai repede cu degetul in gura ei ca sa-i desclestez maxilarul, sa scap de durere. Ma intreb cum o fi cand ii vor da dintii. Rebeca nu m-a muscat deloc, deloc. Si a supt pana la 2 ani, cand avea destui dinti in gura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_micu83

Bebe Beca, Relusha ,Alic, Cris va multumesc pentru sustinere...imi este asa de mila de el, este f agitat cateodata de nu stiu ce sa-i fac...noi n-am avut colici si n-am plans niciodata mai mult de max 15 min...acum tipa uneori si baga in gura tot ce prinde...Ieri am fost tentata sa merg sa-i cumpar gel pt gingiute dar peiatrul mi-a spus sa nu fac asta pt ca gelul contine nu stiu ce substanta care poate provoca convulsii febrile...ceea ce ar putea duce la Epilepsie Doamne fereste-ne!voi stiti ceva de genul asta? n-am gasit nimic pana acum ..nici nu stiu ce sa cred!

Cris, parca tu spuneai ceva de laptele praf ca al tau nu pute..sau ma inseala memoria ...ce laptic folosesti? Cantitatea mea de lapte nu mai este suficienta pt cerintelelui Razvan..si din 6-7 mese pe zi 1-2 le am de lapte praf.

Fetelor, voi ce laptic formula dati bebeilor? Pe ce considerent ati ales laptele? Eu ii dau NAN1 ca cica ar imita cel mai bine gustul laptelui de mama!Nu l-am gustat ca si mor daca as gusta asa ceva...nu cred ca am baut in viata mea mai mult de 1l de lapte (cu exceptia perioadei in care am fost bebe)

Ce substanat ar contine ma rog frumos gelurile astea de nu spune nimeni? E prima data cand aud de asa ceva!
Eu i-am dat baiatului si cu Calgel si cu Dentinox, primul mi s-a parut mai eficient. Insa foarte bun a fost www.orajel.com/products/baby/teething/gel_label.htm" target="_blank">Orajel, care din pacate trebuie adus din State. Si asta da este deosebit de contoversat si se poate observa ca are substanta care anesteziaza practic gingia in cantitate mai mare fata de www.efarma.ro/products.php?id=1377" target="_blank">Calgel.

Lapte praf ... ii dau Lactana de la Topfer pe simplul motiv ca d-asta i-au dat in maternitate. Si ii merge bine cu el, adica a luat bine in greutate si il mananca cu placere.
Lui Tudor i-am dat Humana pe care nu l-a mancat prea bine si fara sa ma gandesc ca paote a fost altceva de vina am trecut pe Nan. Cu Nan nu a luat asa de bine in greutate, ba chiar a mers prost si am schimbat pe Novalac si la un an am revenit la Humana, pe care il bea si acum.

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput