Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 108

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Am ratat Z3.
Am fost in Z3 si mi-am facut dozarile hormonale- dar nu mi-a trecut prin cap sa fac si inhibina b
Maine sunt in Z13.

Ufff.
Parca as face analiza si maine- oare nu este concludenta?

Nu as astepta inca 3 luni si jumatate Z3 ca sa fac analiza.

Oare ar fi ok sa o fac maine- daca la un cm de 28-30 zile - se face in Z3; atunci la un cm de 110 zile - e ok sa fac analiza in Z 13

Ma gandesc si eu si ma incurajez.
Ufffffffffffffffffffff
Ufffffffffffffffffffff

O sa intreb azi dr.care va veni la monit. dc este ok.
Va puppp

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Elly crede-ma pe cuvant ca nu vrei sa o faci maine ... este f importanta aceasta analiza si e imperios necesar sa o faci in z2-3, crede-ma, nu vrei rezultat gresit .... Mai ales ca si costa vreo 300 ron, si nu o fac toate laboratoarele....
Ai putina rabdare, daca te duci la monito si cu grija nu o sa mai dureze inca trei luni pina vine menstra.
Asta este sfatul meu , acum tu faci cum crezi draga mea Eu sunt poseseroarea unei inhibine nu prea buna, si crede-ma ca stiu ce importanta are, asa ca nu m-as risca sa o fac in alta zi, decit z3

Mergi la inceput

Adriana-

Nu o fac maine- nu vreau sa iasa prea prost si sa ma stresez
Saru'mana

Astept urmatorul cm

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Andra
Ponisor, pup mamica fericita si Raducul frumos ca o fetita .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

Salutare fetelor,
Sa aveti o zi buna si un sfarsit de saptamana plin de multa dragoste .
elly_me vezi ca ti-am dat pm.
Mai vine cineva azi la cabinet? Eu sper sa ma nimeresc cu elly sa stam si un pic la palavre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Multi pupici pentru toate fetele mele dragi, un bratz de pentru toate

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kindly spune:

elly me daca reusesti sa mai intri pana pleci spre cabinet, as vrea sa vorbim .si eu voi fi pe la 18 acolo.spune-mi in ce vei fi imbracata,semnalmente ceva...cred ca va veni rezidenta pt monito:dr levit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

kindly vin si eu azi. Sunt imbracata cu blugi, pantofi galbeni si o bluza maro. O sa fiu si cu sotul.

Mergi la inceput

kindly & eleia- ne vedem acolo.
V-am dat msg pe PM

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

fetelor, cum a fost aseara la cabinet?
stiti cumva cand revine dr T?
v-ati intalnit? mi-ar placea si mie sa va cunosc...cand sunt la cabinet mereu ma gandesc ca sigur fetele de langa mine scriu aici pe topic.

Mergi la inceput