Informatii utile Constanta 21
Raspunsuri - Pagina 2
jassy_jassy spune:
buna fetelor,am sa impart cu voi vestea buna:) am facut astazi testul si am valoarea 166.am facut fiv cu 3 embrioni.acum nu stiu cati au ramas:( medicul meu ma vede deabia sapt viitoare.sper sa fie bine si sa dea DD ca toate care ne dorim bebei sa-i avem cat mai repede.daca stie cineva valoarea de 166 ce inseamna va rog sa-mi spuneti si mie.testul l-am facut la 16 zile de la fiv.
va pup si multa bafta
madaluta spune:
jassy_jassy: felicitari si sarcina usoara! nu stiu ce sa zic despre valoarea bhcg-ului decat k e super..nu pot sa-mi dau cu parerea cati embrioni s-au prins daca la asta se referea intrebarea ta, dar si unul tot e bine! asa k te asteptam la odisee la mamici si gravidute de ct.
Ioana: fara cuvinte...
larisel spune:
ioana_76 Nu mai exista solutii de remediere?
jassy_jassy Felicitari! Abia la 5-6 saptamani se va vedea la eco cati embrioni sunt...daca mergi putin mai tarziu (adica 6 saptamani si ceva) poti auzi si inimioara/inimioarele!
25+
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
ellanik spune:
Jassy, valoarea BHCG nu are relevanta la nr de embrioni prinsi.Eu am facut ET cu 4 embrioni si la 10 zile dupa ET am avut valoarea 187,apoi in ziua 15 am avut 715.Toata lumea zicea ca-s doi insa este unul singur si zdravan.Pe alta parte iti pot spune ca stiu fete care in urma FIV au ramas gravide, au facut BHCG , au avut valoare 40 in ziua 10 apoi 74 apoi o suta si ceva si erau impacientate ca nu crestea conform regulilor acest HCG.Insa la eco s-a dovedit ca erau doi embrioni frumosi care mai au putin si se nasc.Asa ca roaga-te la Dumnezeu cati sunt sa fie sanatosi si sa duci sarcina la termen cu bebe/bebei sanatosi.Numai bine!
P.S. Unde ai facut FIV?
Ioana si aici ....iti transmit ca imi pare rau...
16+George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
jassy_jassy spune:
buna fetelor.nici nu va imaginati cat bine mi-au facut raspunsurile voastre.va multumesc ca santeti alaturi de mineFIV am facut in alexandria Egipt.sincera sa fiu,nu prea aveam incredere in medici de aici,inca nu amdar merg cu Dumnezeu inainte.sper sa fie totul bine si sa-mi tin copilasul mult dorit in brate.ca o fi 1 sau 2 sau 3
o sa va tin la curent cu ce se mai intampla.
va pup si aveti grija de voi si cele care au bebei si cele care spera.
ellanik spune:
Jassy poti intra la Odisee la Mamici si gravidute de Constanta sa te documentezi.Felicitari din nou.
Pacat ca au inchis contul Ioanei.Ma gandesc si "fug " si eu dar am atatea prietene aici...
16+George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
ankcta spune:
felicitari pt baietel ellanik! pt mamik si pt bb
jesy felicitari pt sarcina sa dea DD sa fie una linistita! si pt tine si pt bb
ank
alaura21 spune:
salutare fetelor.ce faceti.
felicitari noii gravidutze.
madaluta ai spus ca si tu aveai luni in care ovulai si luni in care nu.cum fac sa aflu daca si eu patesc asa?!tu cum ai aflat?!mergand la dr nu?
eu acum astept sa treaca timpul....sa se faca odata joi,ca sa iau si eu rezultatul de la analize.
am niste emotiii.....ma gandesc mai mult cum o iesi spermograma sotului....sper ca mai bn ,sau macar la fel ca cealalta.
De ce nu isi face Ioana alt cont?sau nu se poate?