Informatii utile Constanta 21

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui alaura21

salutare fetelor.ce faceti.
felicitari noii gravidutze.
madaluta ai spus ca si tu aveai luni in care ovulai si luni in care nu.cum fac sa aflu daca si eu patesc asa?!tu cum ai aflat?!mergand la dr nu?
eu acum astept sa treaca timpul....sa se faca odata joi,ca sa iau si eu rezultatul de la analize.
am niste emotiii.....ma gandesc mai mult cum o iesi spermograma sotului....sper ca mai bn ,sau macar la fel ca cealalta.
De ce nu isi face Ioana alt cont?sau nu se poate?

da, faceam monitorizare aproape in fiecare luna dar multe din luni le-am pierdut cu monitorizari aiurea din cauza incompetentei doctorilor la care mergeam. Multi din ei nu auzisera la vremea aceea despre monitorizare, daca iti vine sa crezi. pana sa ajung la d-n lutescu am tecut pe la multi altii si am pierdut timpul si banii mai ales.
sa dea d-zeu k analizele sa iasa bune si sa nu aveti probleme. eu insa m-am intrebat de ce nu te-a chemat la mai multe echografii...cum sa-si dea seama din prima daca ovulezi sau nu.
nu aveai foliculi sau erau f mici, k nu mai retin ce ne-i zis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensita spune:

Buna fetelor,

am acut o pauza, m-am mutat in Constanta si nu am avut internet, am reusit sa instalz cat de cat lucrurile.
Din octombrie 2008 incercam, eu am 26 ani, iar sotul 32 ani - ellanik
O sa ma programez, dar nu stiu inca la ce octor si sa-mi dea el investigatiile.

Va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alaura21 spune:

salutare!!!
madaluta sa stii ca si eu m-am gandit ca asa va fi,ca voi face mai multe echografii,dar ...a spus ca am "numerosi foliculi dar sunt prea mici,si l-am intrebat daca este posibil sa ovulez mai tarziu...si a spus ca nu...pt ca eram in ziua 13, dar eu nu am ciclurile regulate...asa ca....nici eu nu stiu....dar vom vedea...
analizele la tsh mi-au iesit bn ,zic eu(2,07 valori de referinta 0,27-4,2)

Mergi la inceput

rezultatul la spermograma nu e prea bun,iar la spermocultura nu i-a iesit nimik.acum sper ca vaa fi totul bn.
cred ca daca vom continua sa cautam, vom gasi solutia...si vom reusi....
numai bn tuturor aveti grija de voi.....si de bbei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui alaura21

salutare!!!
madaluta sa stii ca si eu m-am gandit ca asa va fi,ca voi face mai multe echografii,dar ...a spus ca am "numerosi foliculi dar sunt prea mici,si l-am intrebat daca este posibil sa ovulez mai tarziu...si a spus ca nu...pt ca eram in ziua 13, dar eu nu am ciclurile regulate...asa ca....nici eu nu stiu....dar vom vedea...
analizele la tsh mi-au iesit bn ,zic eu(2,07 valori de referinta 0,27-4,2)

pai tocmai pentru k ai un CM neregulat e posibil sa ovulezi mai tarziu si din aceasta cauza sa fi fost foliculii mici. e bine sa te duci cu "temele facute" si sa pui cat mai multe intrebarilegate de numar, dimensiuni, endometru, ovarul care ovuleaza etc. pentru a afla cat mai multe. D-na lutescu imi raspundea la obiect si imi si explica pt k vedea k stiu despre ce e vorba.
Chiar mi-a zis k e o diferenta mare intre discutiile cu paciente informate fatza de celelate. k dansa nu are timp sa le invete ce si cum si de aceea nu da multe explicatii decat daca i se cer pentru a nu le speria sau a nu le face sa interpreteze gresit.
si un alt sfat daca imi permiti: chiar daca sunt luni in care ti se spune k nu ovulezi tu sa nu te opresti din k nu se stie niciodata. Eu avulam sin in zilele 23, ti-am mai zis.
legat de spermograma nu stiu prea multe k n-0am avut probleme cu ea.
oricum ar fi o rezolvati voi, vei vedea.

Mergi la inceput

ai dreptate madaluta.deci nu numai eu m-am gandit la asta....si eu care credeam ca am citit io prea mult pe net si ca de-aia ma asteptam la mai multe echografii.
sa stii ca pe 15 cand ma voi duce la d-na L ii voi pune toate intrebarile care ma chinuie pe mine.Fiind vorba de o femeie,eu cred ca va fi o altfel de discutie,nu-mi va fi jena sau altceva.vom vedea....
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuby68 spune:

Ce mai faceti fetelor?
Nimic nou ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

salut la constantencele mele aspirante la bebei...!!!!!!! Eu sunt in Grecia de 6 luni, si am renuntat la ginecolog pentru naturist...asteptam rezultate
:d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ritm_alert spune:

In aceasta seara la TV Neptun, in cadul emisiunii de stiri Reporter va fi un reportaj ref la decizia Min Sanatatii de a sustine fertilizare in vitro doar pt 250 de cupluri
Nu se stie daca se va vedea si on line, oricum link-ul este acesta:
http://www.ntvonline.ro/ntv-live.html

Mergi la inceput

saluare!!!
madaluta????
ellanik???
ioana????
somebody????
fetelor marti am fost la dr lutescu si mi-a pomenit de inseminare...
acum...eu nu stiu ce sa spun,pt ca i-am spus sa cautam motivul pt care eu nu am ciclu regulat,si motivul pt care sotul are probleme....si a spus ca nu este importanta durata cm cat este important daca ovulez sau nu.si atat.(am facut azi analiza la progesteron).i-am spus daca trb sa mergem la un urolog...sau un endocrinolog...si a spus ca nu,ca daca era vreo problema hormonala la sot spermograma arata mult mai rau.am intrebat daca sa verificam sa nu aiba varicocel....si a spus ca nu , ca si daca ar avea nu afecteaza decat f putin(sau asa ceva).in concluzie am de facut progesteron,de asteptat sa imi vina cm(azi ziua 45) si de mers in ziua 13 la monitorizare
pup pa pa

Mergi la inceput