Informatii utile Constanta 21

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

La multi ani tuturor celor care astazi isi serbeaza ziua sfanta a numelui! si multa , multa sanatate!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

La multi ani tuturor sarbatoritelor!!!
Unde se poate face o echo pentru a urmari evolutia unui folicul???? Saptamana aceasta nu este dr. Lutescu si ar trebui neaparat sa fac si maine dupa-amiaza un echo sa vad daca s-a produs ovulatia......
Sunt un pachet de nervi...am sunat la Euromaterna si din taota clinica, doar dr. Lutescu face echo pentru urmarirea foliculilor...nu pot sa cred......o fi si mare filosofie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stan.valeria spune:

Maria, eu stiam ca si alti medici de la Euromaterna iti pot face echo pt. urmarirea foliculilor....( ca doar stiu si ei ce-s aia)
Poate au inteles fetele de la receptie gresit.... stiu si eu!
Intr-adevar, de fiv doar ea se ocupa din Euromaterna, dar de echo... ar trebui toti!
Daca nu, incearca la Isis la Cristureanu...

Bafta multa!

Mergi la inceput

Valeria: Asa mi-au spus la telefon; dupa ce plec de la birou , ma duc direct acolo sa vad si eu ce-i asa mare scofala de trebuie s-o faca doar ea......ce faci daca este plecata??

Mergi la inceput

Maria eu faceam la dr ciufu. Are cabinet vis a vis de spitalul militar
si asteptam vesti bune

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Valeria: Asa mi se parea si mi enormail , dar nu......am avut surpriza sa fie de garda un dr. care habar nu avea....si crede-ma ca stiu ce spun ....a trebuit sa platesc 250 lei si am plecat de acolo "crizata" Eu ii spuneam ca luni dimineata endometru era de 10.7 si ea cand incerca sa masoare nu-i prea reusea, nici nu confirma, nici nu infirma....dar vedeam si eu imaginile si mi-am dat seama ca era pe langa.....am stat 15 min cu sonda( ca niciodata) si nu cred ca a identificat bine ovarul...in final mi-a spus ca am ovulat....
Sa ne fereasca Dumnezeu de asemenea specimene...am vrut sa fac scandal , dar m-am gandit ca sunt pacienta dr. Lutescu si poate mai calc pe la Euromaterna....
Tu ai inceput procedura?
Ankcta: L acea dr. ai facut echo pentru monitotizarea ovulatiei?

Mergi la inceput

Da . La dr Ciufu.

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Ankcta: Voiam sa te rog sa-mi dai si mie pe pm datele de contact, dar am vazut ca nu ai PM activat, poate il activezi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stan.valeria spune:

Aoleoo! Maria, ce sa mai spun..... pacat ca la asa o clinica, doar dr. Lutescu sa stie sa masoare endometru si foliculii ! Eu stiu ca doar dansa din Euromaterna e specializata pe fiv... dar totusi ca medic ginecolog sa nu poti masura un endometru... de asta ti-am spus sa insisti, ca nu-mi venea sa cred!

Sper ca ai gasit undeva... in Constanta!
bafta multa!

Eu deocamdata sunt pe AC, si din ianuarie sua februarie mi-a spus dr. Ron-el ca o sa incep fiv-ul, dupa sarbatori...

Mergi la inceput

Nush ce sa zic de Euromaterna Toata lumea zice k e ok. Dar se pare k nu. Prietena mea a nascut in ianuarie acolo si a fost incantata.

Ancuta , in curand

Mergi la inceput