Informatii utile Constanta 21
Raspunsuri - Pagina 13
ankcta spune:
Cam multa liniste!
Spiridusha ce face bebe?
Fetelor haideti sa reinviem acest articol!
ank
stan.valeria spune:
Buna fetelor!
Eu o sa fac laparoscopie luna aceasta la Euromaterna, cu dr. Lutescu, in seara asta merg la cabinet sa vad cand ma programeaza ( si sa-mi dea si setul de analize care trebuiesc facute ).
Ma pregatesc pt. fertilizare cu prof. Ron-el.
Oricum eu sunt la a 3 laparoscopie...
uxaa spune:
si noi avem in vedere un FIV dar deocamdata inclinam in favoarea Giulestiului din motive financiare...Din cate am inteles prof Ron va veni in Constanta pe 29 noiembrie pentru consulturi in vederea FIV-ului.Si iar o noutate( cel putin pentru mine) este ca acum se fac FIV-urile in Constanta, la Euromaterna.Dintre fetele de pe site stie cineva in ce consta intalnirea cu prof Ron?
stan.valeria spune:
Da uxaa, eu m-am intalnit cu profesorul luna trecuta, aici in Constanta.
Ar fi bine sa ai toate analizele pe care le-ai facut pana acum ( inclusiv ale sotului). n cazul in care nu ai facut nici un fel de investigatii, o sa-ti dea analize de facut....
Intalnirea a fost la Euromaterna (ar fi bine sa te programezi de pe acum)
Consultatia + echo 420 lei.
stan.valeria spune:
Draga mea uxaa, te inteleg perfect. Si noi facem mari eforturi financiare pt. acest fiv ( nemaipunand la socoteala cat am cheltuit pana acum).
Sper ca celelalte consultatii vor fi incluse in pretul fiv-ului.
Eu sunt programata sa fac laparoscopia acum pe 12, dupa aceea vedem cand fac fiv-ul.
CRIXIA spune:
Sa fie cu succes si sa treceti in curand la Odisee, Prieteni, Mamici de Constanta!
Super informatiile voastre!! Nu stiam ca s-a avansat in proceduri la Euromaterna!!
Numai bine!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana
cryss_cryss spune:
Buna fetelor!Am si eu o intrebare...Ati auzit de dr.chirurg Minea Laurentiu de la spitalul militar?Este un chirurg bun?Urmeaza sa ma operez luni si imi este cam frica.