Tae Bo (7)
Raspunsuri - Pagina 3
Ramonika spune:
saryta - ce sa facem, crestem si facem tae bo prin burtica.
brizuco - de-acum treci in trimestru II, asa e? bravo, inseamna ca o sa te simti mai bine. te asteptam cu rezultate bune la DT si daca-ti da voie nenea doctorul si daca te simti in stare si cu putina miscare, de ce nu?
briza_marii spune:
Of..da, Ramo ma apropii cu pasi repezi de tim II. Si eu sper sa fie totul OK si sa primesc unda verde si la putin sport. Abia acum de curand am primit unda verde si la ..cu conditia sa nu fie ..sport extrem ...poate de data asta zice dr DA si la .
Sa inteleg ca le tine bebelina deja da semne prin burtica? Cum e sa o simti?
Vad ca deja avem colege noi dar tare harnicute. bravo voua fetelor ca nu va lasati.
Onitza tu ce faci? TaeBo sau altceva mai lent? (scuze ca nu am avut timp sa citesc din urma, sunt convinsa ca tu ai scris ce exercitii faci)
10+
z333 spune:
vin si eu la raport
50 de min -ultimate upper body cu billy
90 de abdomene cu mingea si exercitii ptr picioare
seara buna
"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can take it, I know your body can take it."- Billy Blanks
Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui briza_marii Sa inteleg ca le tine bebelina deja da semne prin burtica? Cum e sa o simti? |
deja? m-ai facut sa rad cu cuvantul asta...
pai de la 16-17 saptamani o simt, iar acum am 30 saptamani.
asa ca m-am bucurat din plin de miscarile ei...
deocamdata suntem tot la faza de bucurie ca misca, insa in curand trecem la durere din cauza ca misca...
saryta spune:
Salutare ... azi am bagat un basic training ... sunt ceva mai binisor, dar muschii de la picioare ma omoara.De dimineata cand m-am cantarit aveam 58 fix si duminica aveam 58,8 - stau bine zic eu ... am redus un pic painea si dupa 6 seara mananc doar un mar ... fac asta si pt domisorica mea cea mare caci a cam luat in greutate are 38 kg la aproape 11 ani si 1,42 - ar trebui sa mai dea macar 2 kg si faza e ca-s la burtica puse.
Spor!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
puisorul spune:
Azi am facut Tae Bo Advanced mai putin finalul cu abdomenele unde m-au lasat puterile. Si cantarul s-a purtat frumos azi-dimineata cu mine si sper sa o tina tot asa . Va las ca fugim in parc cu pitica.
Sa aveti o zi frumoasa
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Ramonika spune:
bravo fetelor, imi place ca va tineti de treaba. eu stau pe tusha si va urmaresc
daca mai aveti de raportat kilograme in minus, ziceti si saryta le va trece in primul post, in listuta, asa, ca sa ne laudam si noi putin...
puisorul spune:
Salut
Azi raportez un Live in LA si daca vreti sa ma treceti si pe mine pe listuta, de vinerea trecuta de cand am inceput tae bo am slabit 1 kg. Ei tin si montignac dar cred ca e o parte si meritul sportului.
Sa aveti o zi frumoasa
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
saryta spune:
Azi am facut Tae Bo Advanced si cantarul arata si mai putin ... sunt multumita de rezultate.
puisorul - bine ai venit alaturi de noi! - te-am trecut in listuta.
Spor la exercitii!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
briza_marii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika pai de la 16-17 saptamani o simt, iar acum am 30 saptamani. |
Ups! Pai, ma Ramo eu crezui ca tu ai vre-o 17-20sapt, cand te auzeam asa viteaza cu exercitiile. Nu mi-am inchipuit ca esti asa avansata!
Daca alerg toata ziua de la un client la altul, se pune ca fac exercitii?! Ca numai eu stiu cat am alerga pe scari, si la firme (mie frica de lift) si la metrou, ca au scos astia scarile rulante de prin toate statiile...
10+