Tae Bo (7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Vai ce dor imi era de "batausele" mele! pe fiecare in parte si in special pe burtica mea draga (rad si eu de tine, Ramo, dar cred ca usor usor te intrec la burtica, ca a ta e mica), si pe mandra mea "propitareasa"! Lumi, iti zic si aici: felicitari din toata inima ca ai scapat de toata nebunia, si spor la cumparaturi, ca sa transformi apartamentul acela cat mai repede intr-un adevarat camin pt tine, oltean si porcusor .
Luni merg si eu la control si dublu test si o sa intreb daca pot face si eu un pic de miscare. Daca zice ca da, promit ca revin si eu alaturi de voi, dar cu exercitii pt burtici.
Inca o data mii de si sper sa ne auzim cat mai curand cu vesti bune!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina2oo4 spune:

aseara nu am reusit sa intru cu raportul - pentru ieri 30 min tae bo

pentru azi o ora jumatate de mers pe jos.

pupici noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

salut fetele

azi nu facui sport..din cauza de serviciu si de entuziasm ca mai e putin si ma apuc de amenajat..eheeeee..nu pot sa va descriu ce e in sufletul meu

brizuca, iubito..merci..sper sa vorbim pe mess maine ca-s libera..te pupic si sa stii ca iti tin pumnii si cu casa si cu controlul medical..doamne ajuta sa fie toate bine

eleno mama pai daca nu m-ai ajuns o sa ma depasesti, ca eu dupa ce primesc cheile si incep sa impachetez, sa mut , sa mobilez, nu cred ca o sa mai am timp nici sa respir...macar ma mentin in forma...

maine am o gramada de treaba..vreau sa ii fac lu' tipa asta curat p'aci, sa spal si covorul, dar pe seara sigur fac sport, ca nu cred ca rezist eu fara billy..tre' sa fiu in forma maxima joi cand semnam contractul, ca altfel lesin naiba de emotii

fetele v-am pupat..sper sa va fi dat si voua putin din entuziasmul si energia mea si maine sa vad pagina plina de rapoarte sportive

"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can't take it, I know your body can't take it."- Billy Blanks

Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

pe ieri raportez doar 30 minute de mers pe jos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Salutare fete dragi!

Luminita felicitari ptr casuta si spor la cumparaturi, mutat si amenajat.

Eu nu prea am ce raporta referitor la tae bo. Saptamana asta am plecat in vacanta la munte iar saptamana trecuta m-am ocupat de bagaje si alte treburi.
De miscare nu duc lipsa, mergem destul de mult pe jos.

Cand revin acasa voi relua si eu antrenamentele.

Mult spor va doresc.

de printesa

Mergi la inceput

multam fain gabriela

deja am emotii ca nu o sa ne ajunga banii..din 12800 de euro care ii aveam la inceputul nebuniei cu creditul mai avem in jurul la 4400 de euro disponibili pentru mobilat, din care numai tv-ul costa 750 de euro..nu stiu cum o sa ne incadram, ca pretentiile noastre sunt mult prea mari pentru banutii ce ne-au mai ramas..dupa ce ca am atata treaba azi tre sa fac si lista cu tot ce ne trebuie
maine dupa ce se semnam contractul, tre' sa mergem sa ne uitam de aplice..sa vezi bani si acolo..ne trebuie vreo 7-8 aplice si 3 lustre...eheeeee, mare distractie financiara va fi de maine incolo

diseara am in plan un ultimate upper body cu billy, poate si ceva greutati cu zuzana

aseara tot am facut ceva sport..60 de abdomene cu mingea..

"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can't take it, I know your body can't take it."- Billy Blanks

Me, me, me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salut!
ma scuzati ca va deranjez asha, tam-nesam, dar poate va place de Razvanel si-l votati in concursul Klorane
link-ul este la semnatura

multumesc!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! cl.jpg
blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare ... sunt rupta am bagat tot un Abs si 30 min eliptica - curge apa pe mine, dar sunt multumita - incet, incet intru in ritm.
Luminita - felicitari pt apartament si spor la cumparaturi.
Ramona - mai poti? ce mai face bb din burticuta?

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Luminita, dar decoratul apartamentului este o activitate foarte frumoasa. Cel putin mie mi-a placut la nebunie. Ultimate upper body? Un link ceva, ca pe asta nu il am.

Azi raportez un full trottle. Tot imi fac curaj pt un abs dar tare greu mi se pare . Poate pe sfarsitul saptamanii...

O zi frumoasa

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

puisorul, da mami e o placere, numai ca am emotii ca nu ma incadrez in bani..ca eu-s si genul ala de om capos care vrea totul sau nimic..dar sper sa ne incadram

ultimate upper body nu stiu de unde l-am luat..cred ca de pe torenti..daca vrei ti-l dau pe messenger

Me, me, me

Mergi la inceput