nastere la Caritas

nastere la Caritas | Autor: cristies

Link direct la acest mesaj

Buna fetele,

Una din povestile voastre de succes in aducerea pe lume a minunilor s-a intamplat la Caritas?

Doctorul care-mi urmareste sarcina e acolo, si am fost de vreo 5 ori pana acum, dar tot nu m-am hotarat daca sa nasc sau nu acolo.
Mie mi-e teama de spitale si cabinete - chiar si cele particulare - de-aia mi se strange inima cand intru pe hol.
Am inteles ca sunt rezerve, nu le-am vazut - dar eu vreau sa nasc natural si nu stiu cum se face rezervarea (daca se face). Si de asistente as vrea sa stiu mai multe... de fiecare data vad figuri noi (stiu ca lucreaza in schimburi, dar asa perpetua miscare...).

Si despre "preturile practicate" sunt interesata. Ma gandesc ca decat sa nasc intr-o clinica particulara (pentru linistea mea), mai bine recoltez celule stem.

Sper sa-mi raspundeti, indiferent de pareri, ca sa pot sa ma hotarasc si eu.

Multumesc si

23+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Chiar nimeni nu are o poveste pe acest subiect?

Eu raman tot in ceata...

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

eu am nascut de doua ori la caritas. in urma cu 6 ani si in urma cu 3 ani. oare mai sunt de actualitate informatiile mele? nu stiu... Rezerve sunt, si cu plata si fara. Pe alea cu plata nu le stiu, eu am stat la alea fara plata. care au fost ok. Curate, linistite. Parerea mea e ca asistentele de la terapie intensiva sunt ok. ma rog, au fost cu mine. alea de la copii sunt cam tembele, cu gura mare, vesnic atotstiutoare si atotasteptatoare de spagi... prima oara m-au cam inspaimantat. a doua oara nu le-am mai bagat in seama, recunosc. te rog sa ma crezi ca nu mai stiu cati banai am dat pe ici pe colo...
eu as naste la caritas si as recolta celule stem, daca ar fi cazul sa aleg...
cu ce medic nasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

eu am nascut la Caritas pe 15 iulie.

ce pot sa zic... medici buni, nespagari.
eu am nascut prin cezariana... asistentele de la camera de travaliu dragute si daca dadeai bine, daca nu tot bine... la terapie intensiva ok... cele de la bebei cum a zis adameasca dar nu le-am bagat in seama si am dat doar celor care vedeam ca isi fac treaba fara sa ceara bani din priviri... stiti voi privirea aceea

eu am stat in rezerva (500 ron pt 5 zile) ... nu am auzit de cele fara plata... conditii in rezerva super... pe bebe il aveam toata ziua cu mine ... noaptea il luau.

preturi depinde: o nastere e cam cat vrea sufletelul tau... am auzit ca unele au dat 500 ron... altele 3000 ron... depinde de buzunaru fiecaruia ... doctorii nu cer. asistentele intre 5 ron si 10 ron asta cum vrei tu sau cum crezi tu ca merita.

daca mai ai intrebari iti raspund cu placere.

cu ce doctor nasti?

Thea de Serban Alexandru
cum va dau, asa vreti!!!

"From this day forward, you shall not walk alone. My heart will be your shelter, and my arms will be your home."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popescudora spune:

Si eu am nascut anul trecut acolo. Doctorii sunt buni si nu asteapta spagi, le dai cat poti, dar asistentele, cu vreo 2-3 exceptii, mi s-au parut de o nesimtire rara, ba chiar o infirmiera m-a atentionat in prima noapte care e colega care o sa fie de garda noaptearesp si sa fiu "draguta" cu ea. Exista si rezerve ft curate la 1 mil pe zi, pt asta daca vrei vb cu doctorul cu care nasti sa iti faca rezervare. Eu n-am vrut rezerva pentru 3 zile cat am stat acolo, mai ales ca baietelul meu a respirat un pic greu in prima noapte si l-au tinut cu masca si i-au facut o perfuzie, deci n-as fi putut sa-l tin langa mine. Restul saloanelor sunt cu 4 paturi in camera si am fost fericita ca mai am cu cine schimba o vorba cat am fost internata. Asistentele de la neonatologie iarasi asteapta spaga, inclusiv ca sa te duci sau sa se duca tatal sa-si vada copilul. Pe bunici nu i-au lasat sa-l vada, nici macar prin geam, desi era un afis mare pe usa unde scria ca e permis si pentru ei. E drept ca n-am cotizat, daca dadeam ceva cred ca s-ar fi putut. Pana la urma conteaza sa fiti bine tu si copilasul, nu atitudinea asistentelor. Eu am dat 500 lei la dr, 50 la moasa, 150 la neonatolog si cate 5-10 la asistente din cand in cand (ca daca le dai la toate te costa mai mult decat restul la un loc). O si nastere usoara!

Mergi la inceput

si multe multumiri fetele.

Eu vreau sa nasc natural, dr. mea e C. Mehedintu dar e doctorul meu fara sa am nicio relatie, iar intrebarea despre medici era cumva legata de faptul ca nascand natural poate nu o sa fie ea si o sa nasc cu medicul de garda. La fel auzisem si eu ca toti sunt buni, dar vroiam confirmarea.

Multumesc pentru parerile despre rezerve, daca o fi una libera atunci o sa stau acolo, nu cred ca se face rezervare pentru... candva luna asta .

Inca o data multumesc si daca va mai amintiti ceva... sunt aici.

Pupi, sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ele!

23+

Mergi la inceput

Am revenit cu o intrebare legata de patania unei colege. A nascut cu trei saptamani inainte de termen, doctorul ei era... undeva si n-a putut fi contactat si a nascut cu alt medic, foarte bun insa nu al ei...
Ce credeti, la Caritas se procedeaza asa? Sper ca nu o sa-mi zica cineva sa-mi astept medicul... Nu?

Merci si

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cireshka spune:

A nascut cineva cu Dr. Said de la Caritas? E ok? Vine la spital atunci cand este cazul sau te lasa sa astepti? Este de acord cu anestezia epidurala?

Mergi la inceput

Revin la tema aceasta cu o intrebare poate prosteasca dar nu ma pot abtine. Care este stilul de "toaletare" la Caritas? Am auzit niste povesti de ma infior.

Puteti sa ma ajutati?

Cireska, nu stiu de doctorul tau nimic, dar din ce am auzit e unul din spitalele unde daca ajungi nu ai sanse sa nu gasesti un doctor bun.

Merci de ajutor.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

te referi la toaletarea de dinainte de nastere sau de cele de dupa?

gogoasha

"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."

Mergi la inceput

Buburuza, ma refeream la toaletarile ulterioare.
Dar asta pentru ca prima nu stiam ca exista.
Daca poti da detalii astept.

Merci.

30+

Mergi la inceput