Burtici fericite de septembrie-octombrie (205)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Si acum vesti de la control

Totul ok, lichid normal, placenta mai duce putin, 145BPM....joi la 17 internarea ptr analize si vineri dimineata cezariana...totul e stabilit.

Am niste emotii de nu va puteti inchipui!

----------------------------------------------
Alexandra 38s+ cu fluturasul Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

25 septembrie - ziua minunata

Ce putin mai ai si tu!!!! Doamne ajuta sa ai nastere usoara si bebita sanatoasa si mancacioasa!

Eu am asa o senzatie ca nu mai vine o data nasterea, adica am o stare confuza - imi doresc sa nasc dupa 38 de saptamani, asta insemnand dupa ziua de vineri cand o sa am si control-dar in acelasi timp imi doresc sa treaca timpul cat mai repede. Cat imi era de frica de o nastere prematura, acum ma gandesc la lucruri de genul: daca nu imi dau seama ca a venit momentul, daca nu o sa fiu fresh (m-am programat sambata la epilat la dansa, restul am rezolvat singura, sper sa fiu pregatita, mi-am luat si un aparat de ras, daca se intampla neprevazutul). Maine o sa merg la spital cu o colega de nov. sa ma interesez daca mai e nevoie sa pun ceva in bagaj, ce am nevoie la internare etc. Azi cand am iesit din casa, am avut o stare ciudata, tremuram de parca as fii baut 10 cafele...in fine, sper sa fac fata drumului

37+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Felicitari Crissbebe!!Bun venit pe lume Bebe Alexandru Aurelian!!

Alex bine ca totul e oki..Deci joi marea intalnire...Mai e putin..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Hai Alex,iti tin pumnii!
O sa fie bine!!!
Bine ca totul este bine!

Citat:

Si acum vesti de la control

Totul ok, lichid normal, placenta mai duce putin, 145BPM....joi la 17 internarea ptr analize si vineri dimineata cezariana...totul e stabilit.

Am niste emotii de nu va puteti inchipui!

Bbelusa cea iubita

35+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Iulika, nu ma emotiona si mai rau - vineri nu joi!

Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

hello!
am tot incercat sa recuperez dar nu reusesc, ca am intreruperi multe
vroiam sa felicit si eu proaspetele mamici Delia, Mariaana, Nela, Emy si Ninny si BUN VENIT PE LUME DOVLECEILOR VOSTRI, SA VA LUMINEZE VIETILE! a, vad ca intre timp a aparut printre noi si bebe de CRISS, FELICITARI!

CamyPus,cu scuzele de rigoare pt intarziere..SA FII FERICITA CU PUIUTUL TAU SANATOS SI VOIOS IN BRATE!

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Am retinut si intrebarea lui Angelli legata de circulara, poate a mai raspuns cineva intre timp, dar totusi: ursoaica mea a avut circulara simpla, si am nascut natural, important este sa fie cordonul ombilical destul de lung incat sa permita sa iasa capul copilului, dupa care nu mai impingi, dr taie cordonul, si apoi se scoate si restul....deci se poate naste natural fara probleme...

si am si eu o intrebare (sper sa si reusesc sa citesc raspunsurile..): copii vostri se chinuie rau sa faca partzuri si cacalica?? a mea se forteaza rau de tot, se inroseste toata si scoate niste sunete pe gat, de mi-e ca raguseste...de facut face moale, face des, papa doar san, dci nu cred ca e constipata......dar vroiam sa stiu daca mai sunt bebei care se strofoaca asa in timpul "procesului"....

am reusit sa citesc cele 2 povesti de nastere deosebite ale unor fete deosebite , am mai vazut si pozici frumoase, haioase, cu bebei frumosi, absolut toti sunt frumosi si au cate ceva special

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Eu intre timp mai bag din haine in dulap...ce sa fac,sa nu ma plictisesc!

35+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:

Iulika, nu ma emotiona si mai rau - vineri nu joi!

Bbelusa cea iubita

Oups..am gresit....Acum am vazut ca joi e internarea pt analize..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Am retinut si intrebarea lui Angelli legata de circulara, poate a mai raspuns cineva intre timp, dar totusi: ursoaica mea a avut circulara simpla, si am nascut natural, important este sa fie cordonul ombilical destul de lung incat sa permita sa iasa capul copilului, dupa care nu mai impingi, dr taie cordonul, si apoi se scoate si restul....deci se poate naste natural fara probleme...

si am si eu o intrebare (sper sa si reusesc sa citesc raspunsurile..): copii vostri se chinuie rau sa faca partzuri si cacalica?? a mea se forteaza rau de tot, se inroseste toata si scoate niste sunete pe gat, de mi-e ca raguseste...de facut face moale, face des, papa doar san, dci nu cred ca e constipata......dar vroiam sa stiu daca mai sunt bebei care se strofoaca asa in timpul "procesului"....

am reusit sa citesc cele 2 povesti de nastere deosebite ale unor fete deosebite , am mai vazut si pozici frumoase, haioase, cu bebei frumosi, absolut toti sunt frumosi si au cate ceva special

POZE URSULICA
nunta

Buna,
eu saptamana trecuta mi-am petrecut-o cu un bebe de doua luni si la fel se chinuia si plangea la parturi mai ales. Probabil ii doare burtica, asta mic are si probleme cu colicii, il mai linistea tinandu-l in brate pe umar sau pe burtica, pozitia asta il potolea cel mai bine

Si a mea are circulara, am convenit sa nasc natural si daca e prea strans o sa fac cezariana urgent; sper totusi sa nu fie cazul

37+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Sunt cam singura pe aici...ce faceti?
Adevarul e ca vad ca se imputineaza burticile..dar vin mamicile.

35+Mihnea Costin

Mergi la inceput