Burtici fericite de septembrie-octombrie (205)
Raspunsuri - Pagina 14
ramsan spune:
Salutare fetelor!
M-ati dat disparuta, in ultimul timp, dar avdn in vedere sa martea trecuta am avut exercitiu de nastere pe la spital, am incercat sa stau cat mai cuminte (vorba vine... tot pe langa casa si cratita m-am invartit).
Felicitari proaspetelor mamici pentru minunea aducerii pe lume a omuletilor lor (nu nominalizez ca sigur as da-o in bara cu cineva), sa fie sanatosi cu totii si sa aiba o viata frumoasa si plina de bucurii impreuna
Azi mi-am luat o mare piatra de pe inima pentru ca a venit din concediu dr. mea [omulet care isi sterge fruntea] si mi-a facut control clinic si echo. Colul este dilatat 3 cm si scurtat, iar bebe este imens conform echo (asta mai da si erori +/- 10%) adik are aprox. 4000 g (adik la cele 38 de sapt. ale lui arata de 40 sapt.+). Pentru ca acest Praslea este cam mare si eu vreau sa il nasc natural, maine ma prezint la spital pentru inducere.
Deci MAINE VINE TUDOREEEEEL! Asta este grozava concluzie la care s-a ajuns.
Am o stare de agitatie si emotii cat de cat ca maine, 23.09.2009, este ziua cea mare. Sper sa mearga dilatatia bine si sa nasc usor (cu epidurala, off course) iar pruncul sa fie sanatos de nota 10
Am vorbit la telefon si cu Ionika - astazi era internata pentru analize si maine sau poimaine va fi operata sa o scoata pe Alessia (sau Alexia, nu mai retin f bine) afara. Avem maaari sanse sa nastem amandoua in aceeasi zi si sa ne intalnim pe traseu in spital. Ea avea emotii destul de mari, asa am simtit eu, parca se temea ca nu va sti ce sa faca cu bebe mic
Deci Danuta scumpa, maine dimineata scoateti fetele la o usoara incalzire cu jos de glezne pe loc.
Unde o vad si eu pe nasha odiseei, mamica eroina de baleni, in toata splendoarea ei?
Ramona
Tudor Gruia 38+
AMR 1 zi pana ne vom cunoaste
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
ramsan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus Alex multumesc frumos Crissbebe, felicitari pentru micutul tau, Doamne Doamne sa-i dea sanatate si fericire! Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei www.Darius-Andrei.piczo.com http://nshrine.com/shrine/Darius Sa-l ajutam pe Alex 33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! bebe Flavius Cristian AMR 5 SAPTAMANI POZE |
x 1000 si iertaciune ca nu am fost pe faza sa iti urez din inima SA FII SANATOASA, SA ITI TII MINUNEA SANATOASA IN BRATE, SI SA TE BUCURI DE EL O VIATA SI INCA UNA!
Ce ma bucura ca vestile de la control sunt f bune, asa le dorim tuturor burticilor!
Ramona
Tudor Gruia 38+
uve_got_mail spune:
Ramsan, sa fie bine, sa ai o nastere usoara, o refacere rapida si un bebe sanatos!
37+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
selen80 spune:
Uve_got_mail, multam de raspuns, deci nu tb sa-mi fac griji....
Techila ati fost neste frumosi toti la nunta da cocu de nasa unde e?
Lucia minunat parc, minunati voi!
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
mkunigunda spune:
Fetelor va multumesc mult de incurajari si sustinere, o imbratisare si un pentru toate.
Eu am mai spalat si calcat niste haine intre timp, ca daca nu mai ies din casa, tare mi-e urat si ma simt inutila sa nu fac chiar nimic-nimic. Asa ca mai rezolv si eu din restante, de gatit nu am chef si nici nu mai am din ce, o invidiez pe Ellenuta ce energie are ea
Ramsan ne pregatim pentru maine deci, sa incepem incalzirea
Nastere usoara iti doresc!
Ma bucur Alex de vestile bune de la dr, mai ai putin si iti tii si tu minunea in brate
Raluk ati terminat cu conservele? Cam cati sunteti in familie, ca de o saptamana pregateala de iarna e in toi la voi? Cred ca ati cam umplut camara, asa-i?
Felicitari Crissbebe sa-ti traiasca feciorul Alexandru Aurelian! Refacere rapida si laptic mult sa ai!
_
38+ cu dragostea noastra Victor
poze
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
selen80 spune:
si deci scoatem agitatele pt Ionika si Ramsan
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
ramsan spune:
Multam de galerie... asa usurel... ca maine e ziua "aia"
Selen unde o pot vedea pe nasha Techila cu balenii ca morrr aici pana o gasesc?
Ramona
Tudor Gruia 38+
adriana_m spune:
Salutare fetele!
Lucia ce frumos v-ati plimbat voi prin parc pe acolo pe sub avioane. Si uite ca se poate si 3 ore cu bebe departe de casa. Dar mai intai sa stai si tu prin jurul casei sa-ti revi mai bine. Asa am fost si eu de slabita dupa nastere pana mi-am revenit. Refacere rapida. POzele sunt frumoase foc si-mi place mult casuta voastra.
Kinga si eu am strep B si nasc natural. L-am avut de la inceputul sarcinii. Am facut de 3 ori tratament cu antibiotic si se pare ca tot nu am scapat de el. Si tot asa mi s-a spus si mie ca daca se rup membranele trebe sa ajung destul de repede la spital sa-mi puna perfuzii cu antibiotic. Dar daca ajung la timp e totul ok.
Crissbebe felicitari pt bebe Alexandru. refacere rapida si sanatate puiutului.
Pentru Ramsan si Ionika
Maria asteptam povesti din vizita la spital. Ai dovedit si camasile alea 5?
Raluk nastere usoara ca a mea (prima) iti doresc si tie.
Techila ce nasi frumosi a-ti fost. Si cat de bine ti-ai revenit.
Camy_pus la multi ani, sanatate si numai fericire iti doresc. Bebe sanatos si cuminte.
Adriana 38+ cu si Robert Cristian (08.26.2004)
adela2006 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 si am si eu o intrebare (sper sa si reusesc sa citesc raspunsurile..): copii vostri se chinuie rau sa faca partzuri si cacalica?? a mea se forteaza rau de tot, se inroseste toata si scoate niste sunete pe gat, de mi-e ca raguseste...de facut face moale, face des, papa doar san, dci nu cred ca e constipata......dar vroiam sa stiu daca mai sunt bebei care se strofoaca asa in timpul "procesului".... de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA! exact asa face si calin ii ia cam o ora pana termina cu parturile si kk apoi e liniste POZE URSULICA nunta |
va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 )
POZELE NOASTRE
alex25 spune:
IONIKA
RAMSAN
----------------------------------------------
Alexandra 38s+ cu fluturasul Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
25 septembrie - ziua minunata