Burtici fericite de septembrie-octombrie (205)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Felicitari Delia, bine ai venit pe lume Sofia!
Sa fii sanatoasa si sa iti bucuri parintii in fiecare zi!

_
38+ cu dragostea noastra Victor
poze

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

sabinaaaaaaaaaaaaaaa
cum de iti ies asa poze senzationale ?
fetele sunt superbe...cea mare e surprinsa in niste ipostaze splendide, cea mica e foarte grasunica .....iar mami, aranjata jos cu palaria....si mai apre si cutu pe plaja.....ce familie .....
un brat de flori, felicitari si o imbratisare pentru asa cadou dragut ce ne-ai facut

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna fetele, am o rugaminte. Daca aveti chef sa-mi trimiteti parola noua de pe contul comun, ca tare m-as mai uita la niste pozici. Va multumesc inca o data pentru urarile de vineri, un special pentru Aida . 29+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

HAI CRISSBEBE !!!!!!

36+ cu Eduard Toma in functie de calendar
37+ dupa ultima masuratoare
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Suede felicitari pentru reusita, sa o iei usurel cu treaba!

Mada, sunt intru totul de acord cu tine, si eu as fi facut la fel in locul tau. Te imbratisez si iti trimit un mare de la mine!

Alex am vazut patutul bebelinei si amenajarile, e totul foarte-foarte frumos, sa umpleti camera cu zambete si clipe minunate alaturi de Alessia!

Diamar multumim de mesaj

Ellenuta, sper si eu sa ne vedem la spital, tu cu cine nasti si pe cand? Ti-a facut programare? Nasti natural?
Ce fain ca va ganditi la casutza! Sa va ajute DD!

Felicitari Ninny si bine ai venit BB Karina! Sa fii sanatoasa si mancacioasa!

Ma bucur Raluk pentru bunul mers al lucrurilor, se pare ca acolo la spital sunt conditii bune. Cam mare bb deja, dupa masuratori, dar nu conteaza, sa fie sanatos si tu sa duci sarcina la termen!, asta e important!

Felicitari Mariaana pentru bebelina mare si de nota 10! Ana-Maria sa fii sanatoasa si voioasa!

Foarte frumoase poze ai tu acolo Techila! Ce slaba esti si ce bine va sta la toti patru impreuna! Sunteti intr-adevar o familie reusita si fericita! Felicitari, sa o tineti tot asa!

_
38+ cu dragostea noastra Victor
poze

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Am vazut si eu pozele Techilei foarte frumoase...felicitari nasico!

Claucia foarte frumos povestesti din ce citesc la tine cam la fel este in ultima perioada si comportamentul Ramonei...si inca nu am nascut!Sper totusi ca pana la urma v-a fi totul bine!

Hai Crissbebe nastere usoara!

Laura 35+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Fetele va trimitici multi ca vine Ramona si tb sa-i dau sa pape si sa facem nani amandoua, sper sa mai pot intra dupa-masa.

inca odata Hai CRISSBEBE! Nastere usoara!

Laura 35+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

buna ziua...felicitari celor care si-au strans deja puiutii in brate si curaj celor care mai au pana la marea intalnire....

Am dat buzna peste voi sa intreb daca nu vrea cineva o pompa manuala Avent folosita doua saptamani,cu recipent si rezerve,are cutia originala...eu am nascut pe 14 august..deci....e foarte putin timp....merita e foarte buna dar din pacate eu nu am avut noroc de laptic....pretul e 160 ron in helpnet eu o dau cu 120....

va pup sicuraj...vin zile frumoase dar grele...

Madalina de minunica Eva-Maria

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Vreau sa urez si eu felicitari pt Delia, mami de bb Sofia; pentru Ninny, mami de bb Karina si pentru Mariaana, mami de Ana-Maria!!!!! Sa va bucurati de puiutii vostri, sa va aduca multa fericire, bucurii si clipe superbe in familia minunata, sa va refaceti repede si sa va mearga toate din plin!!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Hai CRISSBEBE!!!! Nastere usoara si un bebe sanatos, voios si mancacios!!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput