Invata to let go

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Subiectul asta tocmai mi-a schimbat perspectiva cu privire la o mica problema. Un infatuat si un magar(am voie sa zic, apoi let go) m-a enervat si m-a iritat. Nu tare, dar eu cum nu suport nesimtirea am luat foc si ma gandeam ca o mica lectie i-ar prinde bine.

Azi s-a intamplat. Mi-am propus ca maine sa-l mananc cu tot cu fulgi ca as putea. Cel putin as putea sa-l bag in depresie pentru urmatoarele doua saptamani.

Citind articolul, m-am razgandit. Pentru ca chiar nu e nevoie de o asa eliberare de forte pentru un asa...om nesigur pe el.
O sa las sa treaca, adevarul ca chiar am altele la care sa ma gandesc:-)
Bun articolul. Datorita lui a scapat omul din povestea mea de niste cuvinte care ii ajungeau direct in orgoliul lui de nesimtit si s-ar fi rusinat, bietul, de propriile slabiciuni

Te inteleg pentru ca asa sunt si eu. Nici eu nu suport nesimtirea, si le spun pe fata, si daca nu apuc, imi propun sa " le zic vreo doua", sau sa ii dau o lectie, dupa care ma calmez si ma intreb " da cine sunt eu sa dau o lectie cuiva, sa pun la punct pe cineva. In ce calitate fac eu asta? A gresit, are cine sa il judece.
E ff greu, dar cu ajutor se poate, si cu putin autocontrol.

Cand realizam cata energie si timp pierdem pentru toate prostiile, si ce am fi putut face util in tot acest timp.. ne ingrozim..

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput