Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (108)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna fetelor, vad ca ati fost harnicute rau in weekendul asta!
Pana sa recuperez un capitol jumate am de urat:
Camy, sa ai parte numai de bucurii in viata, sa iti dea DD bebe sanatos si norocos, alaturi de care sa va bucurati amandoi! La multi ani!

Fug sa citesc! Pup fetele!

29+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Shtephy eu am facut acidul uric si mi-a iesit 3.46. Si dr meu ma monitorizeaza tot pt preemclapsie si azi e prima data in ultimele sapt cand am tensiunea 11/6 ca m-am saturat de 15/9.

33+

Multumesc pentru raspuns.Ai mai facut si alte analize pentru diagnosticul asta?Ai facut vreun tratament sau altceva de a scazut asa tare TA?

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Buna gravidutelor, azi nu am intrat deloc pe aici, am avut o zi naspa, raceala mea e in toi, abia mai respir, am inceput sa tusesc, imi simt capul greu, am inceput sa iau oscillococcinum, sper sa-si faca efectul iar ptr. respiratie mi-au dat solutie marina. Cel mai rau e noaptea ca s-a marit sarcina si abia respir, acum si cu nasul infundat simt ca ma sufoc.

SA-i zic "La multi ani!" lui Camy pana nu trece ziua.

CAMY

Acum ma duc sa citesc din urma si apoi revin.

Doris 30+ Matteo ......

poze

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Dienutze ce faci pe aici la ora asta?

Lumi abia astept sa vad poze cu hainutele de la mothercare.Sa le poarte galusca sanatoasa si stai linistita fetitele nu au niciodata prea multe haine

Lavinia multumesc de vestile de la Ramoc.
Imi pare rau ca nu te simti bine draga noastra dar as fi vrut sa o aud de la tine.Hai poveste-ne despre tine,please.

Simina super ca aproape ati terminat bagajul.Si noi am folosit si mai folosim uneori alezele happy.
Tot am ezitat sa te intreb dar acum ma mananca limba.Cu ce va tot supara si de ce batrana?â

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Katy- te intrebam cum ai proceda daca nu ai putea sa te linistesti din spusele doctorului, ce ai face? Mie nu imi vin idei.

Michelle 30 + "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

sincera sa fiu nu stiu dar stau cu frica in san pana nu imi vad copilul ca e bine si sanatos.nu imi vine nimik in minte sincer.

Alexandra 32 + si lumina ochilor mei Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

La multi ani Camy_pus! Sa ti se implineasca toate dorintele

Am promis ca pun poze, dar inca n-am apucat, maine poate reusesc sa urc cateva. Va pup!

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

am reusit sa il culc si eu pe Andrei al meu la amiaza si acum stau si eu un pic linistita
as vrea si eu sa trag un pui de somn dar nu pot adormi

Ramona C te astept la barfa imi lipsesti

Alexandra 32 + si lumina ochilor mei Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Sanatate multa Doris!
Oscilo era bine daca il luai de la primele simptome dar sper si eu sa isi faca efectul.Pentru tuse e bun Stodalul.
Daca poti intreba medicul,este in farmacie un aparat de bagat in priza Olynth,care desfunda tare bine nasul.Poate este bun si in sarcina daca este ok la sugari.
Si sa te faci bine.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui tinonino81

Mai fetele,eu am inceput sa ma nelinistesc,am fost joi la morfofetala si toate au fost bine,doar la rinichi dr a vazut o usoara dilatatie bazinetala,asa a spus.Cand am intrebat-o ce inseamna mi-a spus sa nu-mi fac griji ca asta apare la 80-90%din gravide si ca este poate fi de la hormonii mamei,cei care intretin sarcina,sau de la hidratarea excesiva a mamei,sau in final chiar poate avea bb ceva la rinichi.Pe moment m-a linistit dar am inceput sa caut pe net si nu gasesc nimic despre asta,voi ati mai auzit?Ma rog la DD sa nu fie nimic.

: 33+Radu Stefan

Si mie la morfofetala mi-a zis dr ca am o usoara dilatatie la rinichiul drept. A zis ca se intampla in sarcina si sa nu-mi fac griji. Dr meu a avut aceeasi parere.
Sper sa fie totul ok.

29+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Lumi sunt prezenta la apel. Cam tarziu ca am stat la medicul de familie de am capiat
Raluci , cum hotarati voi. Eu vin fie sambata fie duminica. Sambata o sa merg si la dr dar ma descurc si tot ajung la intalneala
Simina,Stephyeu sunt mai si nu pricep. Ce-s chestiile de la Happy luate de Simina ? Happy nu e firma aia de scutece? Daca puteti sa explicati ca la tonti

29+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput