Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (108)
Raspunsuri - Pagina 9
Lumi_Richard spune:
Doris,iti doresc si eu multa sanatate! Din pacate, nu stiu ce sfaturi sa-ti dau....
Shtephy,multumesc frumos!
Asa e, noi(fetele) nu avem niciodata destule haine!
Lumi
32+ cu
Alexa Annabelle Denise
Lumi_Richard spune:
Floricik,ma bucur ca esti prezenta!
Am o lene de ma doare!!! Mi-am pregatit sa fac o baie si mi-e lene sa ma duc...![]()
Lumi
32+ cu
Alexa Annabelle Denise
monis5 spune:
Frateee ce de-a lume in seara asta 

si pe mine azi m-a gasit lenea...
Noapte buna cu cat mai putine treziri, ca fara stiu io ca nu se poate ![]()

monis
33
acum si cu poze noi
shtephy spune:
Somnic dulcic Moni
Relaxare maxima la baita Lumi
Imi pare rau Tinonino ,nu stiu ce sa iti zic.Dar stiu ca nu e bun deloc stresul.Gandeste pozitiv,ok?
Lauradi de ce ai fost cu Raducu la dr?
Floricik ce ai facut atat la medicul de fam?ori a fost multa lume ?
Alezele impermeabile de la Happy sunt foarte bune la schimbatul bebeilor.Sa nu il pui direct in pat sau pe masa de infasat sau pe unde il mai schimbi sau la medic la control etc.Eu zic ca trebuie neaparat.Mai exista si de la Fixies pachet de 10 buc dar mai mici,ideale pt nou nascuti insa si inca o firma da nu mai stiu care
.Toti sunt si producatori de scutece,
Edit
Floricik,celelalte aleze sunt marca Seni,dar parca un pic mai slabute calitativ decat primele doua.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+ 
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Shtephy,ai vazut ce spunea Rony cu fetita? Vino repede si stai cu noi la taclale acum,cat iti mai permite Stefania! Lumi 32+ cu Alexa Annabelle Denise |
Am venit dar cred ca tu esti la baita si mie mi s-a facut somnic.Mai stau un pic ca mai caut ceva pe net.
Pai cred ca profit acum sa stau pe net ca dupa ce oi naste nu se stie daca mai pot intra.Adica sigur o sa mai intru dar nu cred ca voi mai putea tine pasul.

_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+
Lumi_Richard spune:
Shtephy,nu am reusit sa ajung la baita....mi-e lene! Nu ma refeream la nastere, ma gandeam ca o sa aiba Stefania `treburi mai importante` la calculator!![]()
Lumi
32+ cu
Alexa Annabelle Denise
shtephy spune:
Cristinica sora mea a nascut acum doua luni natural bb cu tripla circulara de cordon.Eu nu as fi facut-o niciodata,dar nu a stiut ,la ultima eco i-a spus ca pare sa aiba circulara de cordon dar nu or sa fie probleme la nastere.In burtica nici atat nici o problema,nepotelul meu era tare activ.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+ 
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Shtephy,nu am reusit sa ajung la baita....mi-e lene! Nu ma refeream la nastere, ma gandeam ca o sa aiba Stefania `treburi mai importante` la calculator! Lumi 32+ cu Alexa Annabelle Denise |
Aha
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+
Katyuscha21 spune:
si eu abia astept ziua de miercuri ca am programare la doctorul nou am niste emotii mari ca nu stiu ce fel de doctor e si cine stie ce verdict o sa imi dea,cum am sa nasc,eu inca mai sper la eco poate o sa imi dea sa fac pana la urma, pana nasc poate oi face si eu macar una.
Alexandra
32 + si lumina ochilor mei
Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
Katyuscha21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui shtephy
Aha _ Ramona,mami de Stefitza (20.11.2006) si 29+ ![]() |
eu inca nu am ajuns in situatia asta sa negociez cu ,copilul pt calc.dar niciodata nu e tarziu
Alexandra
32 + si lumina ochilor mei
Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!