Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (108)
Raspunsuri - Pagina 6
mihamora spune:
Salutare!
LA MULTI ANI CAMY! SA FII FERICITA!
Ramonika - vin si eu la intalnire vineri ora 18.30,daca e cald as zice sa ne intalnim in Piata Unirii la porumbei, daca nu, unde vreti voi.
Lavinia - nu te mai simti vinovata, bine ca nu s-a intamplat nimic Cand avea Dominic vre-o 2 luni am cazut cu el in brate pe strada, pur si simplu am calcat stramb, normal ca l-am protejat si nu a patit nimic, nici macar nu a schitat vre-un gest,sa vezi ce ma certa sotul care era in fata mea,sa nu ii lovesc copilul, iar eu eram nervoasa pe el, ca din cauza lui am cazut pentru ca el mergea repede si vroiam sa-l ajung...circ, ce mai... dar e bine ca nu am patit nimic.
Luni de zile am avut o fobie de usa de la intrarea in bloc, care era una ff grea din fier si pe care deabia o puteam deschide, cum ca o scap si ii strivesc capul copilului ..... acum e schimbata usa,usoara de termopan... dar gasesc eu altele....
cORY - bine ai venit!
Rony = ce tare esti !
Monis -eu iau doar nospa cand simt dureri. Iar masaj nu imi fac,cu siguranta o sa nasc prin cezariana si de data asta.
Andre - hai ca mai e putin
Lumi - unde iti faci analizele? Mothercare livreaza in romania? Cat e transportul?Felicitari! Sa le poarte sanatoasa Anabelle!
Cristinica - nu iti fa griji cu cordonul,nu i se intampla nimic rau lui bebe. Dominic a avut dubla circulara de cordon si am nascut prin cezariana, dar am auzit multe cazuri cu circulara de cordon si nastere naturala, acum e prea devreme sa se hotarasca asta.
Lacramioara-
Michelle 30 + "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007
POZE
Lidia74 spune:
ROXY am avut o colega la servici care spunea ca avea burta asa de mica ca si-o ascundea in pulovar...Si cand a nascut se intreba lumea „pai cum a nascut ca nu i se vedea burta”? Si are o fetita asa dulcica...Asa ca pupici si nu te mai stresa....
cristinica09 spune:
Da fetele,chiar dr mi-a spus ca a avut o nastere prin cezariana cu cordonul ombilical infasurat de 4 ori in jurul gatului.Si lui i s-a parut ciudat.Imi spunea ca arata ca un guler,dar bb a fost bine.28+
Cory_B spune:
Te pupicDeja ma simt bine...cand vad atatea burtici vesele Sper in seara asta sa pot dormi si eu mai mult decat seara trecuta cand la ora 3 bantuiam prin bucatarie. am baut putin lapte...cred ca ma apasa pe stomac si aveam pb cu respiratia...Cate kg ati luat voi? Eu pana acum am luat 8 kg...deci cam 1 kg/luna...zic ca e okPupici pe burtici
Citat: |
citat din mesajul lui Katyuscha21 CORY BINE AI VENIT LA NOI SI SPER SA TE SIMTI BINE IN COMPANIA NOASTRAAlexandra 32 + si lumina ochilor mei Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei Asa creste Andrei Burtica Bebica din Burtica www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur Un copil este o Binecuvantare de La DumnezeuNu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.Avortul Este o Crima !!!! AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!! |
vias spune:
Fetelor...va multumesc din inima!
Sunt extrem de obosita...am intrat sa va multumesc si sa va cinstesc cu niste tarta facuta de Pustache..., pepsi si sampanie pt copii
In rest...pozele adica..le pun maine dupa ce ma trezesc, abia au plecat si ultimii musafiri si vreau sa merg sa dorm...sunt asa de obosita...
Va pup, va multumesc mult!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
32+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 6 SAPTAMANI
POZE
Lumi_Richard spune:
Krelia, Katy, Lidia de la noi!
Laurairina,vin eu mai des din Tokyo,deci....rusinica!!! Acum,sincera sa fiu,in afara de familie si cei dragi mie, nu ma atrage nimic la orasul ala...a,da, prajiturile de la Tosca,pe care le mentionai si tu mai demult.
Mihamora,ma bucur sa te vad!!!
Imi pare rau,dar nu mai stiu cat costa livrarea....intra pe pagina lor si verifica tu,te rog. Livreaza si in Romania,bineinteles,dar nu orice....carucioare,marsupii,sterilizatoare,cosulete,patuturi- nu! In schimb,hainute...cate vrei! Eu cu cat ma uit mai mult la ele,cu atat cred ca am luat cam multe... Si alta achizitie : 2 biberoane de la Avent,BPA free si Anti colici!
In legatura cu intalnirea, si mie mi-ar fi mai usor vineri,pt ca nu stiu exact cand merg la Roman, si cand ma intorc.
Lumi 32+ cu Alexa Annabelle Denise
vias spune:
merg la somn dupa ce va povestesc ce am vb cu medicul..si deci:
- neaparat sa prelevam celule stem..Neaparat...am primit si un nr de tel de la unii..nu am numele lor acum in minte...maine daca va intereseaza ...
- dr meu imi face rost de vaccinul cu imunoglobulina in caz ca voi mai face un copilas...stie el de unde sa mi-l aduca...si o sa ma convinga sa mai fac unul ...peste 2 ani ..cica
- ii va face rahi-anestezie...mi-a zis ca dureaza putin, ca va avea grija de mine si o sa-mi faca o cezariana frumoasa
- sa vin cu bagaj pt mine si pt bebe nneaparat..la spital nu se da nimic pt nimeni ?(asta stiam deja)
- mi-a zis ca m-am rotunjit bine ...dar dupa ce nasc o sa slabesc ca stie ca aergesenii sunt ambitiosi (si el e din Arges )
- bebe e intors, e bine, si sta cu puta la vedere...si se vedeau "oole" bine, bine de tot
..si acum chiar merg la somnic...mai povestim si maine
Inca odata va multumesc muuuuuuuuuuuuuuuult de tot!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
32+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 6 SAPTAMANI
POZE
simina_kin spune:
citat din mesajul lui many_bani Fetele care aveti treaba pe la primarii, pe site-ul primariilor de sector sunt nr. de tel. al directiilor si serviciilor din cadrul primariei si cu programul de functionare. Eu am sunat la starea civila sector 3 ptr. livretul de famile si a zis o doamna foarte draguta sa nu facem acum un drum ci dupa ce se naste copilul sa mergem si cu certificatul lui de nastere sa-l treaca in livret. A zis ca-l fac pe loc. 32 + |
BUUUUNNNN Multumesc de info..si eu tot la 3 sunt
32+ cu Maya Andreea
AMR 8 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui laurairina13 Simina, Ancutza, va invidiez cand va aud ca umblati toata ziulica lerla..Eu abia ies pt juma' de ora si imediat tre sa merg la susu pe undeva.. Ca sa nu mai zic ca ma misc ca o ursoaica, si daca merg putin mai agitat, deja burta e piatra, si respir greu, si ma doare si tre sa incetinesc ritmu imediat. O fi normal?? Concluzia e ca nu indraznesc sa plec de una singura pe nicaieri, fara sot si masina, sa zburam repejor acas sa alerg la baie! Asa tare ma apasa bb pe vezica.. Laura, 33+ Mara Teodora AMR 7 saptamani !! poze |
pai si eu merg cu masina de ici colo si pe unde ma opresc trag o fuga si pana la baie , pe jos mai mult de 20 de minute nu pot nici eu sa merg ca mi se intareste burtica si trebuie sa fac repaos.
Anca 32+
POZE
AMR 8 SAPTAMANI !!!
Katyuscha21 spune:
si eu sunt tare speriata cu,cordonul asta in jurul gatului in unele situatii copilul e bine dar in altele nu ede aceea si doctorii nu trebuie sa se culce pe o ureche daca vad la eco ca bebe are cordonul in jurul gatului ca daca se intampla ceva lor nu le pasa ca au vazut sau ca nu a fost si gasesc ei sa scape basma curata.eu una nu m-as linisti din spusele doctorului chiar daca se spune sa ai incredere in el.
Alexandra 32 + si lumina ochilor mei Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!