Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (108)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

inca o intrebare: tampoanele de san sunt cele rotunde, folosite pt demachiat? sau sunt speciale pt sani?

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza

inca o intrebare: tampoanele de san sunt cele rotunde, folosite pt demachiat? sau sunt speciale pt sani?

31+

sunt speciale pt sani, putin mai mari decat cele de demachiat. eu mi-am luat la hipermarket, Bella 11 lei o cutie cu 30 buc.

32 Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Diana de asta imi e foarte frica si mie.Ca am sa o neglijez pe Stefita si o s-o afecteze.Si nici de bebelusul mic nu o sa ma pot ocupa cum m-am ocupat de ea.Gandurile astea ma chinuie noapte de noapte si cred ca din acest motiv nu pot dormi si ma culc dupa miezul noptii sau spre dimineata.Nu mai retin daca ai nascut natural sau prin ceza.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

Smaranditza tampoanele pt sunt speciale, diferite de cele pt demachiere. cel mai des am vazut cele de la Nuk. din pacate pt mine au fost apa de ploaie, nu m-au ajutat aproape deloc desi imi punea cate 2-3.. imi era si rusine sa ies pe undeva, noroc ca era iarna si ma imbracam gros

29+ david 16.01.2005

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

MONIS 5 ce poze frumoase cu burtica ai ...de la spate nici nu se vede ca esti insarcinata.Cte kg ai pus pana acum???Pozele la cate sapt le-ai facut?
Si eu sunt inalta si slaba am pus pana acum doar 4 kg dar stau foarte prost cu fermitatea si celulita

Mergi la inceput