Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (108)
Raspunsuri - Pagina 20
vias spune:
Rony esti de toata coma..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
33+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 5 SAPTAMANI
POZE
shtephy spune:
Mie personal mi se pare prea mult combinezonul gros in octombrie-noiembrie.Adica depinde si de cate grade vor fi,dar nu cred ca va fi chiar iarna.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+ 
MADALINA_T spune:
Smaranditza eu zic ca e ok la ce hainute te-ai gandit tu pt. iesirea din spital. Oricum o sa vedem la fata locului cu ce o sa ii imbracam, dar e bine sa avem si mai groase si mai subtiri. Pe David l-am nascut in miezul iernii si in ziua aceea a fost super cald afara, am plecat in tricou si gecuta la spital, iar cand ne-am externat era un frig de crapau pietrele. Eu nu am cumparat nimik pt fi-mea, n-am cum

. Ma bazez pe ultimele sapt ale sarcinii cand imi voi face curaj sa umblu mai mult, adik pe la 36 sapt.
29+ david 16.01.2005
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/
Rony spune:
Monis ,
referitor la intrebarea cum imbracam bebelusul cand iesim din maternitate: pai, in primul rand depinde de ce temperatura este afara: dar eu oricum prepar un body cu manecute si un costumas intreg (cu pantalonasi) dintru-un material mai grosut -dar nu ff gros- adica nu combinezon; ii pregatesc o caciula normala de toamna( si voi avea cu mine una mai subtire). Am landou asa ca ii pregatesc o paturica subtire si un mai groasa si vad exact ce-mi trebuie la fata locului( pe landou am sa-i pun un scutecel din finet- eventual pot sa-l infasor daca este f frig. Am vazut ca-i mai puneau o batista sau ceva asemanator pe fata
; oricum vine sotul cu masina pe care daca este nevoie o incalzeste in prealabil asa ca daca este prea cald ii dai paturica la o parte ca sa nu moara de cald bebeul;
Cu Anais nu am avut treaba pentru ca s-a ocupat sotul de hainute, la asta se pricepe![]()
va pup acum , merg sa dorm caci azinoapte nu am dormit intre orele 1 si 4 noaptea 
arcadia spune:
buna fetelor!
am recuperat si eu vreo 3 capitole din urma si am cateva raspunsuri.
- preturile la babyexpo nu sunt mai mici decat in magazine, decat daca unele firme au vreo promotie, dar e bine ca sunt toate in acelasi loc
- pt hemoroizi votez supozitoarele carpicon, am facut dupa ce am nascut si cu astea mi-au trecut in cateva zile 
- foite de wc tre sa intreb pe cineva de unde le-a luat, dar asta peste vreo 2 ile cand vine din vacanta
- si pe mine m-au lovit superstitiile acu la a doua sarcina si n-as fi vrut sa iau hainute inainte sa nasc, dar tot le-am luat ca altfel ramaneam fara..
Monis eu scot bebita din spital cu body maieu, apoi costumas intreg din ceva gen polar mai subtirel care are si botosei si manusele incorporate (nu e din ala gros de fas), caciulita si paturica. Daca e frig pun un body cu maneca lunga si dres in loc de body maieu, iar daca e ger de-a binelea (dar nu cred) pun combinezonul gros de fas cu body cu maneca lunga si dres pe dedesubt. Sper ca se intelege
legat de alocatiile copilului, se iau si daca nu esti casatorita, nici eu nu-s
dar tre sa iti faci livret de familie care te include pe tine si copilul.
Rony tare faza cu creta ![]()
Laurairina felicitari pentru apartament!!
asteptam detalii ![]()
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
31+ 

monis5 spune:
Aha
adica... aham.... crad ca fac o lista separata cu acest aspect... a 547-a 
Intru sa fac cap nou, ca macar la asta ma pricep
si sa numar din nou burticile si fetitele si baieteii...
monis
33
acum si cu poze noi
DianaR spune:
Stephy, un
de la mine... Burtica e bine, mai micuta decat imi amintesc de la Timeea (verificat pe haine) dar tare vioaie, se tot foieste si-mi trage suturi. Piticii mei sunt bine, merg la gradi si ma tot intreaba cand vine bebe.
Am eu un mare regret ca atunci cand s-a nascut Timi, Vlad fiind destul de micut (2 anisori) nu prea il lasam pe langa ea, perioada aia de dupa nastere cand esti nevoita sa-ti petreci mult timp cu cel mic ma obliga sa nu-i mai acord aceasi atentie cu care era obisnuit, de la 100% cu mine la prea putin cu mine si prea mult cu bunicile si sotul. Saracutul de el, cred ca a suferit atunci! Acum nu mai vreau sa fac aceasi greseala, cat timp piticii mei nu sunt la gradi vreau sa stea cu mine si bebelina, chiar si cand alaptez, ii fac baita la bebelina sau mergem afara toti 3. O sa folosesc wrapul de data asta si sper sa fie mai usor.
No ca pana la urma a scris ceva, desi greu ma urnesc. Chef de scris nu prea am, de fapt n-am chef de nimica. Melancolia de trimestrul 3 probabil. Ma duc sa-mi termin prajitura ce-am inceput-o.
PS. Mi-am facut lista cu bagajul de spital. Mai am cate ceva de cumparat (masa de infasat, combinezon, un bibe, suzeta, pampersi, aleze, tampoane de san, vata si tifon etc) maruntisuri.
Cami, la multi ani fericiti si felicitari ptr ultimul control!
Diana
(31+),
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DianaR Cami, la multi ani fericiti si felicitari ptr ultimul control! Diana (31+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2 |
multumesc frumos!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
33+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius Cristian
AMR 5 SAPTAMANI
POZE
arcadia spune:
am uitat sa va zic de controlul de joia trecuta. se pare ca este totul bine, bebelina avea 1700 gr, iar eu am nush ce la muschii de la burta de "sportiva" ce sunt.
dianaR, de unde ai luat wrap? si eu vreu sa folsesc, dar nu ma pot hotari daca sling sau wrap, slingul mi se pare mai usor de pus.
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
31+ 

MADALINA_T spune:
Camy ce putin mai ai.
. 5 sapt si te intalnesti cu Flavius.
ia ziceti gagici, merge acum linkul de la semnatura?
29+ david 16.01.2005
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/