Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Cris_mario si Mariucasara eu merg la Medicover, dna Steriu are contract de colaborare si cu ei. Pe 9 sunt programata, asa ca tu Mariuca esti prima - poate intri sa ne spui cu m e dna dr. nasc la CMU - regina Maria cu dr. iosif Niculescu. E un medic exceptional! Ramane sa vad care e treaba cu neonatologia la ei, ca sa ma asigur ca daca doamne fereste se intampla ceva, orice ar fi ei au si aparatura si oamenii calificati sa intervina...

Catalutza 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mesteacan spune:

Multumesc, Larisel !

Eu ma duc in pat, aveti grija de voi, fetelor, pt ca in curand devenim MAMICI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna fetelor!

larisel..nu am bebe mic in burtica..am bebe mic de 6 lunite in brate esti draguta..am facut cezariana la tudor..asa ca mai am de asteptat pena ne apucam de al 2 lea bebe..desi daca nasteam natural cu siguranta eram pe pus de bebe acum..cik la cezariana trbuie asteptat cam 2 ani intre o nastere si o noua sarcina..k sa se refaca uterul complet..si cam asa o sa fac...ca vreau ca la o doua sarcina sa fiu la fel de fericita si de lipsita de griji ca la cea dintai..

dar va citesc pe voi si imi aduc cu mare placere aminte de clipele cu burtica! ce frumos era cand misca bebe

tare mult imi doresc sa intalnesc pe cineva cunoscut cu burtica si cu bebe activ acolo.sa simt si eu la altcineva..k e altfel cand poti sa stai cu urechia sa asculti cum se misca bebe si sa simtit cum misca..si sa incerci sa-ti imaginezi ce gandeste mamica atunci cand bebe misca..o nebunie de sentimente

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns perl spune:

Va rog frumos sa ma adaugati si pe mine in lista: ma numesc Perl, UM 14 mai, DPN 18 februarie, voi naste cu dl. doctor Mihaila la Iasi!
Multumesc frumos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

Mi-am facut si eu putin timp sa va citesc, stam tare prost la capitolul asta

Monnica nu mi-a venit sa cred ce am citit, imi pare rau de pierderea suferita, creeam ca nu se mai pot intampla nenorociri din astea la varsta mai mare a sarcinii

Mariuca sara tare frumos ai povestit printesa Sara si mamica curajoasa

Vikinga sa-ti traiasca copilasii, cred ca ti-am mai spus, ma regasesc in in toate trairile tale

Bun venit fetelor noi Mesteacan si Motanul

Onitza bafta multa la eco

Gabriela sanatate fetitei asta este partea urata a gradinitei

Nikole, Larisel

Noi suntem bine, bebe face tumbe seara, am fost un pic agitata si necajita zilele astea si el a simtit-o din plin din pacate, luni avem si noi programarea la morfo, de abia astept.

Am vazut ca vorbea cineva de trening la spital, nu prea e indicat pantalonul, cel mai bine este camasa de noapte si daca aveti musafiri va trageti un halat pe voi. Eu nu prea mi-am dorit musafiri la spital, am stat si putin internata dar le-am zis sa vina acasa cand ne-am mai acomodat un pic cu bb.

Temperatura in camera lui bb 21-22 grade teoretic, practic eu intotdeauna am avut mai mult pt ca sunt friguroasa si mi se parea rece la temp aceea, e drept ca in primele zile am exagerat cu caldura sa nu-i fie frig lui bb si cand a venit pediatra a facut o fatzaaa " nu va suparati cate grade sunt in camera asta?" m-a pus sa opresc caloriferul si nu ma m-ai lasat sa ridic temp mai mult de 23 grade. La baita temp optima 36-38 grade la inceput apoi eu o lasam la 40 grade, imi placea sa o scot rosioara din cadita si dormea asa bine dupa aia.

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si 22

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PrettyBaby spune:

buna fetele

nu am mai scris de mult dar v-am citit mereu...la burtici si aveti grija de dar sa nu exageratiasa cum facem toate

Diana 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Buna fetele,
Am lipsit deja foarte mult de pe forum.
Sa facem rezumatul a ceea ce am facut.
In concediu a fost f bine. Acolo am scapat de greturi.
Bebe la ultimul echograf era f activ, de-=abia reusea medicul sa-l masoare.
Avem insa o problema. Medicul vroia sa-mi dea concediu medical pentru ca a zis ca am colul un pic cam scurt. Joi voi merge la nasa mea la bucuresti sa aud a doua parere.
Ecografia morfofetala o am programata pe 8 octombrie la sanador la domnul doctor meclea.
Am o intrebare insa: cu cat timp inainte de data probabila a nasterii pot intra in prenatal?
Multumesc si va pup pe toate

18+

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Uitasem sa modific semnatura

21+

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

lucia2000 asa, ca ma miram, 18 sapt si morfofetala pe 8???
Mai la treaba cu prenatalul vreau si eu un raspuns ca-s inceata totala si completa cu actele astea. Mi s-a luat de munci , as sta acasa. pana acum eram mai vioaie dar acu in ultimele zile asa parca m-a ajuns o oboseala si nu-mi mai ajunge somnu'...offf....Am fost somnoroasa in primele 2 luni de sarcina, dar mi-a trecut. Sa fii revenit somnu?

21+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Buna fetele

Eu am mai scris pe aici dar mai demult. Imi place sa fiu un membru pasiv, va citesc cam in fiecare zi dar nu prea am ce sa spun.
Azi am fost la medicul de familie sa-mi de-a trimitere pt ginecologie si m-am trezit cu un vaccin antitetanos, intrebarea mea...este ok? Adica pt ce?
Si am mai intrebat daca mai trebuie sa fac alte analize si mi-a zis ca doar daca imi zice ceva medicul ginecolog...mi se pare bizar.
Eu inca nu stiu daca e fetita sau baietel, avand in vedere ca medicul meu are aparat de 2D si care mi-a spus ca abia pe la 28 de saptamani imi va spune.
Despre bebe vreau sa spun ca e foarte activ...toata ziua se zbenguieste prin burtica mea.E o senzatie foarte placuta.

Va pup

25+

Mergi la inceput